Το Samsung Galaxy S οδηγεί τις εξελίξεις στα smartphones

Press News

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Ζυρίχη της Ελβετίας, η Samsung Electronics παρουσίασε το Samsung Galaxy S (GT-I9000), το νέο smartphone που με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μεταφέρει την "ευφυΐα" της τεχνολογίας στην καθημερινότητα των χρηστών του.

Η είσοδος του νέου Samsung Galaxy S έτυχε εξαιρετικά θερμής υποδοχής, τόσο από την αγορά λιανικής, όσο και από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Συγκεκριμένα 100 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε όλον τον κόσμο έχουν ήδη επιλέξει το Galaxy S, ως το κορυφαίο smartphone.

Το ενισχυμένο με Android έξυπνο κινητό της Samsung διαθέτει 4 ιντσών Super AMOLED οθόνη, ταχύτατο επεξεργαστή εφαρμογών 1GHz και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μία συναρπαστική, "έξυπνη" και ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone, εμπλουτίζοντας την καθημερινότητα με τις ανέσεις που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.

Το Galaxy S ενσωματώνει το γρήγορο περιβάλλον χρήστη TouchWiz 3.0 της Samsung, δίνοντας στους χρήστες άμεση πρόσβαση στις επιλογές του κινητού τους.

Παράλληλα, το νέο κινητό τηλέφωνο διαθέτει τεχνικά γνωρίσματα, όπως η καινοτόμος τεχνολογία Swype (έξυπνη εισαγωγή κειμένου), το πλούσιο λογισμικό Layar (Reality Browser) και οι προηγμένες δυνατότητες Location Based Service (LBS). Ωστόσο, πάνω από 50.000 εφαρμογές από τις Android Market και Samsung Apps επεκτείνουν την εμπειρία των χρηστών με το Galaxy S. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google mobile, όπως το Google Search, Gmail και το Google Maps.

Το Galaxy S διαθέτει:

  • eBook: Δυνατότητα ανάγνωσης βιβλίων μέσω του κινητού τηλεφώνου, με δυνατότητες προσαρμογής της γραμματοσειράς, εύκολης αναζήτησης κειμένου και εύκολης διαχείρισης λίστας βιβλίων. 
  • HD Video: Ο εξαιρετικά γρήρορος επεξεργαστή 1 GHz επιταχύνει την εγγραφή και αναπαραγωγή video σε HD ανάλυση στην εντυπωσιακή Super AMOLΕD οθόνη.
  • Καθημερινή Ενημέρωση: Άμεση πρόσβαση σε προγνωστικά καιρού, ειδήσεις, χρηματιστήριο και στο καθημερινό πρόγραμμα του χρήστη.
  • Ανταλλαγή Αρχείων: Συνδεσιμότητα μέσω DLNA (Digital Living Network Alliance) τεχνολογίας.
  • “Augmented Reality”: Εικονική προβολή σημείων ενδιαφέροντος (πχ. ΑΤΜ, κινηματογράφοι κ.λπ) στο περιβάλλον που παρακολουθεί ο χρήστης μέσα από την κάμερα του κινητού, σε πραγματικό χρόνο. Τα Tele-Atlas POI παρέχουν την πλουσιότερη πληροφόρηση από ποτέ.
  • Swype: Εύκολη και γρήγορη εισαγωγή κειμένου στην οθόνη του κινητού.
  • Write & Go”: Δυνατότητα σημείωσης ενός κειμένου και μετέπειτα επιλογής αν θα αποσταλεί ως SMS / MMS, e-mail ή θα αποθηκευτεί στο ημερολόγιο ή ως υπενθύμιση.
  • ThinkFree: Εφαρμογές για την προβολή και επεξεργασία εγγράφων Microsoft Office 2007
  • Smart Alarm: Ξύπνημα με φυσικό ήχο και αυτόματη ενεργοποίηση της οθόνης.

Προδιαγραφές Samsung Galaxy S (GT-I9000) :


z3et

Σιγα μην αφηνανε το iPhone να

Σιγα μην αφηνανε το iPhone να παιζει μπαλα μονο του.

Παντως, 4 ιντσες οθονη... καπως μεγαλη ειναι για κινητο :/

Elexorien

Εμφανισιακά κάτι με χαλάει.

Εμφανισιακά κάτι με χαλάει. Από χαρακτηριστικά φαίνεται πλήρες αν και όντως η 4" οθόνη είναι υπερβολική (ισως για να χτυπήσουν τα HTC Evo;). Κατά τ' άλλα πάντα κάτι έβρισκα στα Samsung που με ξενέρωνε. Πρέπει να το δω από κοντά να κρίνω.

georgek

Για το λίγο που το είδα από

Για το λίγο που το είδα από κοντά, η ταχύτητά του UI είναι παρόμοια με του iPhone και το κυρίως μενού του ίδιο. Η οθόνη του είναι φοβερή και τρομερή (crystal clear!),αλλά τα πλαστικά του είναι ασταναπάν.

gtz1977

είναι από τα λίγα που

είναι από τα λίγα που κοντραρουν το iphone..
αντε να δούμε τι άλλο θα εμφανιστεί σιγά σιγά και πότε θα έρθει στο Ελλαδιστάν και βασικότερο πόσο θα κοστίζει....

panaras17

retina vs super amoled

paidia.......h o8onh tou ta spaei.....lene oti einai h retina tou iphone(o8onh)einai ena mikro pososto kaluterh apo thn amoled alla pusteuw oti apo thn super amoled den 8a einai kaluterh twra oson afora to ypoloipo kinito....to iphone orizei to mellon...opws kai na to kanoume....

giorgino

καλό αλλά..............

πολύ καλό αλλά 4''!!!!! υπερβολή !!

payne

ΑΜΟLED. Μονο γι αυτο

ΑΜΟLED. Μονο γι αυτο μετραει.. τα αλλα ειναι βερεσες. Δεν ειναι το πρωτο με 1Ghz επεξεργαστη ή τοσο μεγαλη οθονη.

katerinaki123

polu kalo fainetai me mia

polu kalo fainetai me mia prwth matia!

king

sxedon idio me to omnia II

sxedon idio me to omnia II einai!!!

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 32 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top