Νέο Portégé R700 από την Toshiba

Press News

Η Toshiba παρουσίασε το πιο λεπτό και ελαφρύ laptop 33,8 εκ. (13,3’’), πλήρους λειτουργικότητας στην Ευρώπη, το Portégé R700. Πρόκειται για ένα μηχάνημα σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματική χρήση που συνδυάζει ένα ελαφρύ και εξαιρετικά λεπτό περίβλημα με καινοτόμες υπολογιστικές τεχνολογίες.

Η Toshiba προσφέρει επίσης μια πιο καταναλωτική έκδοση, το Satellite R630.Το Portégé R700 και το Satellite R630 θα είναι διαθέσιμα σε όλη την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής κατά το τρίτο τρίμηνο του 2010.

"Η μακροχρόνια μηχανολογική εξειδίκευση που διαθέτουμε, μας επέτρεψε να σχεδιάσουμε ένα laptop που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο υψηλή απόδοση, φορητότητα και πολλά χαρακτηριστικά – σε καλή τιμή", σχολίασε ο Thomas Teckentrup, General Manager, Product, Strategy and Development Division, Computer Systems Group EMEA. Το αποτέλεσμα είναι ένα λεπτό, ελαφρύ και εξαιρετικά φορητό μηχάνημα 33,8 εκ. (13.3’’) με πάχος μόλις 16,8 χιλιοστά και βάρος μόνο 1,3 κιλά .

Καινοτόμες τεχνολογίες
"Για να δημιουργήσουμε μια συσκευή όπως είναι το Portégé R700, καινοτομήσαμε σε τρεις περιοχές: τη διαχείριση της θερμότητας, την κατασκευή του περιβλήματος και την κάρτα μνήμης" εξηγεί ο Thomas Teckentrup.

Η τεχνολογία Airflow Cooling Technology, την οποία ανέπτυξαν από κοινού η Intel και η Toshiba, επιτρέπει στην Toshiba να ενσωματώνει τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές της οικογένειας Intel Core στο λεπτό περίβλημα του Portégé R700, διατηρώντας το θόρυβο του ανεμιστήρα σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Μια κυψελοειδής δομή (honeycomb) στο σημείο στήριξης των χεριών καθιστά το Portégé R700 εξαιρετικά ανθεκτικό σε πιθανη κάμψη -προστατεύοντας τα ηλεκτρονικά και μηχανικά μέρη και παρατείνοντας σημαντικά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Με την πρωτοποριακή κάθετη τοποθέτηση των θυρών μνήμης, το Portégé R700 μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8GB RAM για ακόμα πιο ισχυρή απόδοση.

Ξεκούραστο ταξίδι, εύκολη εργασία
Το μαύρο Portégé R700 επιτρέπει στους επαγγελματίες χρήστες να ταξιδεύουν χωρίς βάρος και χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χάρη στην ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων επεξεργαστών Intel standard voltage Core και του drive οπτικών δίσκων, το λεπτό και ελαφρύ laptop μπορεί να τρέξει ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές πολυμέσων. Και η ισχυρή απόδοση του Portégé R700 δεν κάνει συμβιβασμούς με τη ζωή της μπαταρίας –μπορεί να λειτουργεί με μπαταρία για ένα ολόκληρο οκτάωρο. Το νέο μοντέλο προσφέρει ακόμα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά για να βελτιώσει τη φορητότητα και την απίχησή του στους επαγγελματίες –δηλαδή ένα ανθεκτικό αλλά κομψό μαύρο περίβλημα από κράμα μαγνήσιου και ματ φινίρισμα, αισθητήρας 3D για την προστασία του σκληρού δίσκου από πτώση και τράνταγμα , σειρά επιλογών διασύνδεσης, οθόνη που μειώνει την αντανάκλαση και δυνατότητα σύνδεσης με βάση docking station. Η βάση υποστηρίζει HDMI και USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων.

Satellite R630 – σχεδιασμένο για καταναλωτές

Ενώ το Portégé R700 έχει σχεδιαστεί κυρίως για εταιρικούς χρήστες και επαγγελματίες που βρίσκονται σε κίνηση, η Toshiba παρουσίασε και το Satellite R630 το οποίο διαφέρει σε μερικά σημεία από το Portégé R700 ώστε να εξυπηρετήσει καλύτερα τους καταναλωτές. Καθώς οι οικιακοί χρήστες δεν την χρησιμοποιούν συχνά, η βάση δεν περιλαμβάνεται στο Satellite R630, όπως δεν περιλαμβάνεται και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη CSV διατίθεται κανονικά με το Satellite R630, παρόλο που σε κάποιες χώρες οι πελάτες ενδέχεται να έχουν επιλογή για μοντέλα χωρίς οθόνη CSV.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 116 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top