Νέο Sony Walkman E450

Press News

Η οικογένεια των WALKMAN μεγαλώνει αυτό το καλοκαίρι με την προσθήκη των νέων συναρπαστικών Video MP3 player από τη Sony. Τα E450, η τελευταία γενιά WALKMAN, διαθέτουν μια ελκυστική εμφάνιση, που σε κάνει να θέλεις να τα αποκτήσεις, ενώ αποδίδουν εκπληκτικό ήχο και εικόνα. Επιπλέον, είναι διασκεδαστικά, διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και εύκολα στη χρήση.

WALKMAN E450 video MP3 player
Οι νεαροί λάτρεις της μουσικής που νοιάζονται και για το στιλ τους, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τον πλούσιο, ποιοτικό ήχο της Sony από μια συσκευή η οποία ξεχωρίζει από το πλήθος. Ιδανικό ως το πρώτο σας player, το WALKMAN E450 είναι διαθέσιμο σε μια γκάμα πέντε χαρούμενων και μοντέρνων χρωμάτων.

Ένα νέο περιβάλλον χρήστη (interface) καθιστά το WALKMAN ακόμη πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό στη χρήση. Η επανασχεδιασμένη οθόνη αναπαραγωγής επιτρέπει την κύλιση, για να μπορείτε να έχετε μια πλήρη άποψη των εξωφύλλων των μουσικών λευκωμάτων με κάθε λεπτομέρεια στην ευκρινή οθόνη QVGA. Μπορείτε να επιλέξετε το θέμα στο φόντο μέσα από μια συλλογή σχεδίων ή να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας φωτογραφίες. Η νέα λειτουργία Scene Search σας επιτρέπει να εντοπίσετε την κατάλληλη σκηνή σε μακράς διάρκειας βίντεο, επιλέγοντας μέσα από ένα κυλιόμενο μενού εικονιδίων.

Θέλετε να ταιριάζει η μουσική που ακούτε με τη διάθεση που έχετε εκείνη τη στιγμή; Η μοναδική τεχνολογία SensMe της Sony αναλύει αυτόματα και κατηγοριοποιεί τα αρχεία της μουσικής σας βιβλιοθήκης, δημιουργώντας μια σειρά θεματικών καναλιών. Απλά επιλέξτε το κανάλι που ταιριάζει στη στιγμή, από αργά τραγούδια, μέχρι περισσότερο ρυθμικά.

Μια νέα λειτουργία για το WALKMAN, η Lyrics Sync υποστηρίζει τα αρχεία του δημοφιλούς φορμά .lrc, εμφανίζοντας στην οθόνη τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών. Υπάρχει ακόμη μια νέα λειτουργία Karaoke, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσετε, τραγουδώντας τα αγαπημένα σας κομμάτια. Το WALKMAN μειώνει αυτόματα την ένταση της φωνής του τραγουδιστή, ώστε να ακούγεται καθαρά η δική σας φωνή, συνοδευόμενη από τα μουσικά όργανα. Αν δυσκολεύεστε να πετύχετε αυτές τις πολύ υψηλές ή χαμηλές νότες, ο τόνος του κομματιού μπορεί να αλλάξει, ώστε να ταιριάξει με τη φωνή σας, χωρίς να επηρεαστεί η ταχύτητα αναπαραγωγής του κομματιού.

Οι πολυάσχολοι μαθητές και φοιτητές θα εκτιμήσουν τη νέα λειτουργία Language Learning, με την οποία μπορούν να μάθουν πολύ εύκολα μια δύσκολη φράση σε μια ξένη γλώσσα. Το WALKMAN μπορεί να επαναλαμβάνει συνεχώς (looping) ένα επιλεγμένο απόσπασμα με μικρότερη ταχύτητα αναπαραγωγής, χωρίς να αλλάζει τον τόνο της φωνής και χωρίς να χάνει σε διαύγεια.

Μόνο από τη Sony, μια εύχρηστη λειτουργία σελιδοδείκτη, η Bookmark, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε, να προσθέσετε αρχεία ή και να επεξεργαστείτε μέχρι και πέντε από τις προσωπικές σας λίστες. Απλά επιλέξτε μια λίστα που ταιριάζει στη διάθεσή σας ή σε ό,τι κάνετε τη δεδομένη στιγμή.

Όπως και κάθε WALKMAN, το νέο E450 ξεχωρίζει με το γεμάτο, πλούσιο ήχο του και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη μουσική σας συλλογή. Οι τεχνολογίες Clear Bass και Clear Stereo συνοδεύονται πλέον από την DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Η τεχνολογία DSEE εξελίχθηκε από τη Sony και αποκαθιστά τις υψηλές συχνότητες, οι οποίες χάνονται με τη συμπίεση των αρχείων, αναπαράγοντας με αυτόν τον τρόπο έναν πιο φυσικό ήχο ποιότητας CD.

Η νέα τεχνολογία Virtual Phones προσθέτει μια νέα διάσταση στην απόλαυση της μουσικής σας από τα ακουστικά. Η αυθεντική ακουστική μοντελοποίηση της Sony, σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε μεταξύ πέντε διαφορετικών ακουστικών χώρων, από ένα μικρό, οικείο κλαμπ μέχρι και ένα τεράστιο στάδιο. Σαν ένα επιπλέον χαρακτηριστικό βελτίωσης του ήχου, η λειτουργία Dynamic Normaliser εξισορροπεί την ένταση κάθε τραγουδιού την ώρα της ακρόασης, ελαττώνοντας τις αυξομειώσεις της έντασης από κομμάτι σε κομμάτι, όταν ακούτε τα τραγούδια σε τυχαία σειρά.

Η πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας επιτρέπει να ακούτε μουσική για περισσότερο χρόνο, μέχρι και για 50 συνεχόμενες ώρες (10 ώρες για αναπαραγωγή βίντεο), με μια και μόνο φόρτιση.

Το παρεχόμενο λογισμικό Content Transfer σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα με "drag and drop» μουσικά αρχεία και λίστες κατ’ ευθείαν στο WALKMAN από τον υπολογιστή σας ή τη βιβλιοθήκη του iTunes (εξαιρούνται αρχεία DRM).

Τώρα, το WALKMAN συνεργάζεται καλύτερα από ποτέ με τον υπολογιστή σας, αν αυτός τρέχει με Windows 7. Συνδέστε το WALKMAN E450 σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας και ένα νέο παράθυρο "Device Stage" εμφανίζεται αυτόματα. Αυτή η βολική εφαρμογή διαχείρισης σας επιτρέπει να δείτε μέσω του Windows Explorer τα αρχεία που βρίσκονται αποθηκευμένα στο WALKMAN και να μεταφέρετε αρχεία απ’ ευθείας από τον υπολογιστή σας στο WALKMAN. Τα Windows 7 φροντίζουν, επίσης, να μετατρέψουν τα DivX και AVCHD αρχεία βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό σας δίσκο, σε φορμά κατάλληλο για να τα απολαύσετε στην οθόνη του WALKMAN.

Μάθετε τα τελευταία νέα για τα WALKMAN, δείτε εικόνες και συνομιλήστε στην επίσημη σελίδα των φαν στο Facebook, www.facebook.com/walkman.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 67 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top