Νέες σειρές Walkman X και W από την Sony

Press News

Η Sony ανακοίνωσε τις σειρές WALKMAN X και W. Τα WALKMAN της σειράς Χ με την μεγάλη οθόνη OLED των 3 ιντσών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία προσωπικής ψυχαγωγίας ενώ τα μοναδικά WALKMAN της σειράς W σε στυλ ακουστικών μπορούν να… φορεθούν και προσφέρουν απεριόριστη μουσική ελευθερία.

WALKMAN X Series

Τα νέα WALKMAN της σειράς Χ χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία προσωπικής ψυχαγωγίας. Εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Sony στον τομέα του ήχου και του βίντεο, αποτελούν την ιδανική επιλογή για όποιον θέλει πραγματικά να απολαμβάνει την ψηφιακή του συλλογή μουσικής και βίντεο εν κινήσει. Τα WALKMAN της σειράς Χ είναι λεπτά και κομψά και χωράνε με ευκολία στην τσέπη σας.

Η σειρά Χ, επίσης, διαθέτει τα πρώτα WALKMAN με ευρεία οθόνη αφής OLED 3 ιντσών. Αυτό σημαίνει ότι τα βίντεο και οι ψηφιακές σας φωτογραφίες προβάλλονται με απίστευτα χρώματα και αντίθεση, ενώ ο χρόνος απόκρισης είναι αστραπιαίος, με αποτέλεσμα αναπαραγωγή που κόβει την ανάσα σε βίντεο με γρήγορη δράση όπως σπορ και αθλήματα.

Ο "υβριδικός" συνδυασμός της μεγάλης οθόνης αφής και των πλήκτρων λειτουργίας του music player καθιστούν τον χειρισμό της συσκευής απλή υπόθεση. Όταν παρακολουθείτε βίντεο, είναι πλέον εύκολο να βρείτε την σκηνή που θέλετε με την νέα λειτουργία "Scene Scroll" της οθόνης αφής. Η οθόνη OLED των τριών ιντσών είναι επίσης ιδανική για να "ξεφυλλίζετε" την συλλογή των ψηφιακών σας φωτογραφιών παρατηρώντας την κάθε λεπτομέρεια – αν επιθυμείτε και με την συνοδεία μουσικής.

Η ποιότητα του ήχου είναι αυτό ακριβώς που περιμένετε από την ναυαρχίδα της οικογένειας των WALKMAN. Η νέα σειρά Χ είναι εφοδιασμένη με την ψηφιακή τεχνολογία Clear Audio της Sony, για πλούσιο ήχο με μεγάλο εύρος συχνοτήτων, ισχυρό μπάσο και βελτιωμένο στερεοφωνικό διαχωρισμό.

Η τεχνολογία S-master Digital Amplifier αποτελεί ακόμη μια πρωτιά για τα WALKMAN. Διασφαλίζει πλούσιο και ολοζώντανο ήχο με ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα παραμόρφωσης. Το σύστημα ενίσχυσης S-master, το οποίο έχει ήδη εφαρμοστεί σε προϊόντα hi-fi και home theatre της Sony, σας τοποθετεί στο κέντρο της σκηνής στο στούντιο ή στην αίθουσα συναυλιών, διατηρώντας έναν ευκρινή και διαυγή ήχο.

Ένας διακόπτης με εύκολη πρόσβαση ενεργοποιεί την λειτουργία Digital Noise Cancelling και και σας βυθίζει στον όμορφο μουσικό κόσμο του WALKMAN χωρίς εξωτερικές παρεμβολές. Υπάρχει επιλογή τριών θέσεων αποκοπής του εξωτερικού θορύβου, αναλόγως του αν βρίσκεστε σε αεροπλάνο, σε λεωφορείο/τραίνο ή στο γραφείο. Επίσης εάν ταξιδεύετε με αεροπλάνο μπορείτε να συνδέσετε το WALKMAN σας απευθείας με το σύστημα AV του αεροσκάφους μέσω του παρεχόμενου βύσματος, για να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες της λειτουργίας Digital Noise Cancelling.

Η διαδικασία φόρτωσης του WALKMAN με μουσική και βίντεο-κλιπ είναι αξιόπιστη, εύκολη και διασκεδαστική. Η ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi σας επιτρέπει να κατεβάζετε και να βλέπετε βίντεο από το YouTube, να κάνετε direct downloading σε Podcast αλλά και να σερφάρετε στο διαδίκτυο.

Ενώ απολαμβάνετε ένα μουσικό αρχείο μπορείτε να εμπλουτίσετε και τις γνώσεις σας για τον καλλιτέχνη ή το μουσικό είδος. Τα μοντέλα της σειράς Χ σας προσφέρουν μια επιλογή από σχετικούς διαδικτυακούς συνδέσμους καθοδηγώντας σας σε δικτυακούς τόπους που έχουν σχέση με τον καλλιτέχνη όπως το YouTube [εξαρτάται και από την χώρα ή την γεωγραφική περιοχή].

WALKMAN X Series Video MP3 Player

  • Υπερ-ευκρινής ευρεία οθόνη αφής OLED τριών ιντσών
  • Η καλύτερη ποιότητα ήχου από WALKMAN χάρη στις τεχνολογίες S-Master Digital Amplifier και Clear Audio
  • Το πρώτο στον κόσμο MP3/video player με σύστημα Digital Noise Cancelling για την αποτελεσματικότερη μείωση του θορύβου
  • Υπόστήριξη όλων των δημοφιλών φορμά ήχου και εικόνας
  • Υβριδικός χειρισμός (οθόνη αφής και κουμπιά) για απλούστερη χρήση
  • Συνδεσιμότητα Wi-fi για κατέβασμα βίντεο από το YouTube, για Podcast direct downloading και για σερφάρισμα στο διαδίκτυο

 

WALKMAN W Series

Η Sony προχωρεί με τα θρυλικά πλέον WALKMAN ακόμη ένα βήμα μπροστά με ένα MP3 player που μπορείτε να …το φορέσετε. Η νέα σειρά W διαθέτει φρεσκάδα και ανανεωμένο στυλ, προσφέροντας εκπληκτική ποιότητα ήχου WALKMAN και απίστευτη τιμή, σε μια διασκεδαστική και σύγχρονη σχεδίαση "all-in-one".

Ελαφριά και εύκολα να φορεθούν, τα WALKMAN της σειράς W διατίθενται σε πέντε μοντέρνους χρωματισμούς (μαύρο, ροζ, βιολετί). Ο ποιοτικός ήχος που αποδίδουν τα άνετα στη χρήση ακουστικά EX των 13,5 mm είναι πλούσιος και διαυγής. Η νέα λειτουργία ZAPPIN σας προσφέρει έναν νέο, διασκεδαστικό τρόπο να ψάχνετε με ταχύτητα μέσα στην συλλογή των μουσικών σας αρχείων. Εντοπίζει και αναπαράγει αυτόματα το κύριο θέμα κάθε τραγουδιού, βοηθώντας σας να βρείτε το μουσικό κομμάτι που θέλετε μόλις με λίγα πατήματα του τύπου "jog dial" επιλογέα.

Το παρεχόμενο λογισμικό "Content Transfer" σας επιτρέπει την μεταφορά μουσικών αρχείων (χωρίς προστασία DRM) από διαδικτυακούς τόπους σαν το iTunes στο WALKMAN σας με την μέθοδο "drag and drop".

WALKMAN W Series MP3 Player

  • Το “WALKMAN” σε στυλ ακουστικών σας γλυτώνει από τον μπελά των καλωδίων
  • Εκπληκτική ποιότητα ήχου με τα ακουστικά ΕΧ των 13,5 mm
  • Νέα λειτουργία ZAPPIN για εύκολη εύρεση και ακρόαση των τραγουδιών
  • Άνετη χρήση λόγω του κόμπακτ σχεδιασμού και του μικρού βάρους
  • Τα μοναδικά ακουστικά της Sony έχουν σχεδιαστεί για πολύωρη άνετη χρήση

 

Τα WALKMAN της σειράς Χ και W θα είναι διαθέσιμα από την άνοιξη του 2009. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Sony Hellas ή στο τηλέφωνο 801 11 92000.
 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 28 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top