Νέες σειρές laptop Inspiron 3000 και 5000 για μαθητές αλλά και χρήση σε κάθε οικιακό περιβάλλον από την Dell

Press News

Η Dell παρουσίαζει και στην ελληνική αγορά τα νέα laptop Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς 5000 και τα Inspiron 14 και 15 της σειράς 3000. Τα νέα αυτά laptop είναι σχεδιασμένα με δυναμικά και ευέλικτα χαρακτηριστικά με στόχο να βοηθούν τους χρήστες να είναι πετυχημένοι σε κάθε τους δραστηριότητα.

Ισχυροί επεξεργαστές Intel 4ης γενιάς, σκληροί δίσκοι μεγάλης χωρητικότητας και οθόνες touch 10 σημείων εξαιρετικής απόκρισης με ανάλυση Full HD, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των διαφορετικών τρόπων ζωής των καταναλωτών.

«Οι μαθητές αλλά και οι γονείς επιθυμούν τεχνολογία που τους βοηθά να είναι αποδοτικοί στις προσωπικές και εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες», δήλωσε ο Ray Wah, αντιπρόεδρος του Dell Consumer PC Group. «Τα νέα μας Inspiron laptop είναι μια έξυπνη επένδυση για οικογένειες, παρέχοντας τους την τελευταία τεχνολογία για παραγωγικότητα και ψυχαγωγία σε λεπτές σχεδιάσεις που εξοικονομούν χώρο.»

Τα νέα laptop Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς 5000 περιλαμβάνουν πολυάριθμα χαρακτηριστικά για να προσφέρουν άνεση και είναι ιδανικά για οποιαδήποτε εκπαιδευτική χρήση ή για να χρησιμοποιούνται από πολλά μέλη της οικογένειας. Οι οικογένειες θα απολαύσουν μια φορητή, πολύπλευρη εμπειρία computing ενισχυμένη από high-end επιλογές, όπως εντυπωσιακές οθόνες που πλαισιώνονται από ένα όμορφο, ματ καπάκι από brushed aluminum (βουρτσισμένο αλουμίνιο).

Τα laptop βασίζονται στην ισχύ των επεξεργαστών 4ης γενιάς Intel Core (Haswell) που βοηθούν να επεκταθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ προσφέρονται με προαιρετική διακριτή κάρτα γραφικών AMD Radeon ή NVIDIA GeForce. Με δεδομένο το γεγονός ότι η ψυχαγωγική χρήση προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα μετά από μια μέρα εργασίας ή μελέτης, οι νέοι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν ηχεία Waves MaxxAudio για μια πλούσια εμπειρία ήχου.

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη. Τα νέα laptop Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς Inspiron 5000 και τα Inspiron 14 και 15 της σειράς Inspiron 3000 είναι διαθέσιμα άμεσα. Το Inspiron 15 της σειράς 5000 είναι διαθέσιμο σε ασημί και κόκκινο χρώμα. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 566 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top