Nέο Phantom case από την NZXT

H γνωστή για την κατασκευή cases υπολογιστών NZXT ανακοίνωσε το Phantom, ένα νέο, κομψό και έξυπνα κατασκευασμένο full tower - η NZXT καυχιέται ότι είναι το καλύτερο case που έχει δημιουργήσει ως σήμερα - που απευθύνεται σε gamers και ενθουσιώδεις χρήστες.

To Phantom διαθέτει εκτεταμένες δυνατότητες όσο αφορά στην ψύξη, με επτά θέσεις για ισάριθμους ανεμιστήρες (δύο των 200mm, ένα των 230/200mm, τρεις των 120mm και ένα 140mm στην πρόσοψη). Eπειδή ωστόσο οι πολλοί ανεμιστήρες, όσο αθόρυβοι και αν είναι με βάση τις προδιαγραφές τους συντελούν σε αυξημένα επίπεδα θορύβου, η εταιρεία έχει προβλέψει και την εγκατάσταση συστήματος υδρόψυξης.

Eπιπλέον η εταιρεία έχει προβλέψη την εγκατάσταση συστήματος υδρόψυξης και μάλιστα δύο ψυγείων (τέσσερις οπές για σωληνώσεις) ενώ έχει προσαρμόσει στο case, fan controller, με πέντε κανάλια των 20W.

H NZXT με το Phantom έχει προβλέψει την εγκατάσταση μεγάλου μεγέθους ψυκτρών, των πλέον σύγχρονων καρτών γραφικών και Extended-ATX (E-ATX) motherboards αφού τέτοιου τύπου προιόντα αγοράζουν οι ενθουσιώδεις χρήστες.

Eπιπλέον έχουν προβλεφθεί θέσεις για επτά σκληρούς δίσκους και SSD ενώ ο κάτοχος του Phantom θα έχει στην διάθεση του επιπλέον πέντε θέσεις 5.25" (με screwless σχεδιασμό).

Όσο αφορά στην εμφάνιση, η NZXT έχει προβλέψει ένα πλήκτρο για τον έλεγχο του φωτισμού στο case, αντικραδασμικά "μαξιλαράκια"  για τους σκληρούς δίσκους καθώς και θύρες για το υποσύστημα ήχου, θύρες USB2.0 και eSATA στο front panel.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το NZXT Phantom θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματισμούς (λευκό, μαύρο και κόκκινο).

Θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με κόστος περίπου $139,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις σελίδες, εδώ και εδώ.


z3et

Μπα, συνεχίζει να μου αρέσει

Μπα, συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο το αντίστοιχο κορσερ. Αν και αυτό δεν πάει πολύ πίσω. . .Φαίνεται να είναι πολύ μεγάλο.

Τελευταία τροποποίηση από voltmod — Δευ, 02/08/2010 - 11:04.
voltmod

Έκανα ένα μικρό λάθος, είναι

Έκανα ένα μικρό λάθος, είναι full tower Wink

Re4cTiV3

full με 5 drives???

full με 5 drives???

z3et

Έχει επτά 3.5 όμως. Τη στιγμή

Έχει επτά 3.5 όμως. Τη στιγμή που αλλά (και ακριβότερα) έχουν το πολύ 6. Επίσης μη γελιόμαστε. . . Ποιος χρησιμοποιεί περισσότερες απο τις 3ς θήκες?

Stormwatch

Πολύ space το άσπρο.

Πολύ space το άσπρο. Μ'αρέσει...

Re4cTiV3

δεν μου πολυάρεσε να πω την

δεν μου πολυάρεσε να πω την αλήθεια παντως....

Καλύτερο το thermaltake Xaser απο κουτιά με γωνίες..

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 52 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top