Η AMD επεκτείνει το Fusion Partner Program

Press News

Η AMD γιορτάζει την πρώτη επέτειο του AMD Fusion Partner Program με παράλληλη παρουσίαση του πλάνου καναλιών διανομής του AMD Fusion Partner Program, μίας νέας στρατηγικής διανομής. 

Το διευρυμένο πρόγραμμα θα προσφέρει πρόσβαση στους διανομείς της στα οφέλη του AMD Fusion Partner Program γεγονός που θα συνεισφέρει σημαντικά στην ενίσχυση των πωλήσεων των προϊόντων της εταιρίας. Παράλληλα, η AMD παρουσίασε το AMD Rewards Program που στοχεύει στην αύξηση πωλήσεων, το χτίσιμο εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και τη δημιουργία ζήτησης των προϊόντων AMD.

AMD Fusion Partner Program για διανομείς
Το AMD Fusion Partner Program είναι ανοιχτό προς όλους τους συνεργάτες του δικτύου διανομής της, συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών που διανείμουν CPUs, GPUs, servers και workstation systems. Τα οφέλη του προγράμματος καλύπτουν:

  • Κίνητρα, οφέλη και υποστήριξη με σκοπό τη βοήθεια προς τους εταίρους διανομείς να παρέχουν περισσότερη αξία στους δικούς τους συνεργάτες.
  • Πρόσβαση στα προγράμματα marketing demand generation της εταιρείας για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων μέσω των συνεργατών.
  • Εκπαίδευση και εργαλεία για να βοηθήσει τους συνεργάτες της να δημιουργήσουν μια εξειδικευμένη ομάδα που θα οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων.
  • Αναδιάρθρωση των επενδύσεων στο δίκτυο συνεργατών της AMD για την αύξηση της ζήτησης από τους μεταπωλητές συνεργάτες της εταιρείας μέσω του προγράμματος επιβράβευσης AMD Rewards Program.

AMD Rewards Program
Το AMD Rewards Program αποτελεί ένα παγκόσμιο διαδικτυακό πρόγραμμα πιστότητας σχεδιασμένο να οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων μέσω του δικτύου διανομής της, το χτίσιμο εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και τη δημιουργία ζήτησης όλων των κατηγοριών προϊόντων της AMD. Το πρόγραμμα παρέχει πρόσβαση σε νέες πηγές ενημέρωσης, εργαλεία και περεταίρω υποστήριξη που αποσκοπούν στην ενίσχυση των σχέσεων με τους συνεργάτες της AMD, παρέχοντας μεμονωμένα και μη κίνητρα προς αυτούς.

Η πρόσφατα ανασχεδιασμένη διαδικτυακή πύλη AMD Fusion Partner Portal θα αποτελέσει το βασικό μέσο πρόσβασης για το AMD Rewards Program από όλους τους συνεργάτες της AMD που ήδη βρίσκονται στο AMD Fusion Partner Program. Μέσα από την διαδικτυακή πύλη οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης στη διαθεσιμότητα και πώληση των προϊόντων. Το AMD Rewards Program έχει εφαρμοστεί πιλοτικά σε Καναδά, ΗΠΑ και Βραζιλία και πρόκειται να επεκταθεί σταδιακά εντός του επόμενου εξαμήνου.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 421 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top