ColorLok: Τo προτεινόμενο πρότυπο ποιότητας χαρτιού για εκτυπωτές HP LaserJet

Press News

H HP ανακοινώνει την επέκτασή της τεχνολογίας ColorLok, η οποία φέρνει νέα πλεονεκτήματα στις εκτυπώσεις γραφείου, και συστήνει στους πελάτες της να υιοθετήσουν τη χρήση χαρτιού εκτύπωσης ColorLοκ στους εκτυπωτές HP Laserjet, ώστε να εξασφαλίσουν ποιότητα και αξιοπιστία.

Η τεχνολογία ColorLok προσφέρει βελτιωμένες εκτυπώσεις τόσο με τη χρήση εκτυπωτών laser όσο και με inkjet. Ανεξάρτητη μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Buyers Laboratory Inc. (BLI) έπειτα από ανάθεση της HP, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το χαρτί εκτύπωσης ColorLock μπορεί να μεγιστοποιήσει τη διάρκεια ζωής του εκτυπωτή - έως και εννέα φορές - σε σύγκριση με χαρτιά τα οποία δοκιμάστηκαν και δε διαθέτουν την ίδια τεχνολογία.

Το χαρτί εκτύπωσης ColorLok απεδείχθη ότι προστάτευσε κύρια μέρη του laser εκτυπωτή, διατήρησε καθαρό το εσωτερικό του μέρος, εξασφαλίζοντας συνεχή, αξιόπιστη λειτουργία, αλλά και την αναμενόμενη ποιότητα για τους πελάτες.

"Οι εκτυπωτές HP Laserjet, τα αυθεντικά ΗΡ δοχεία γραφίτη και το άριστης ποιότητας χαρτί εκτύπωσης συμβάλλουν ώστε ο πελάτης να βιώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία", αναφέρει ο Ron Coughlin, senior vice president, Laserjet and Enterprise Solutions, Imaging and Printing Group της HP. "Το πρότυπο σε ποιότητα χαρτί εκτύπωσης ColorLok συνεισφέρει σε αυτή την εμπειρία, καθώς βοηθά στο να επιτυγχάνεται επαγγελματικό αποτέλεσμα στην εκτύπωση, και ταυτόχρονα να μεγιστοποιείται η διάρκεια ζωής του εκτυπωτή, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών της BLΙ".

Η HP διέθεσε στην αγορά ένα white paper με την ονομασία "Laser Printer Performance and Reliability Degrades When Using Low-Quality Cutsheet Papers", το οποίο αναφέρεται λεπτομερώς στην γενική τάση που επικρατεί για εκτυπώσεις χαμηλής ποιότητας, με χαρτί χαμηλής ποιότητας, και των επιπτώσεων αυτής της τάσης στις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με την έρευνα BLI, η χρήση του χαρτιού εκτύπωσης ColorLok σε εκτυπωτές laser μπορεί να μετριάσει έως και τέσσερις φορές τα προβλήματα, όπως το μπλοκάρισμα του χαρτιού και το φράξιμο του εκτυπωτή, που απαιτούν την επέμβαση του χρήστη.

"Η έρευνα μάς έδειξε ότι με την τεχνολογία ColorLok ο laser εκτυπωτής μπορεί να προσφέρει επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις έως και για τρεις φορές περισσότερο, σε σχέση τα χαρτιά εκτύπωσης που δοκιμάστηκαν στη μελέτη. Με τη χρήση του χαρτιού εκτύπωσης ColorLok, οι laser εκτυπωτές είναι πιθανότερο να προσφέρουν αξιόπιστες, επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις καθ’όλη τη διάρκεια ζωής του εκτυπωτή", επισημαίνει ο Anthony F. Polifrone, managing director του Buyers Laboratory Inc.

Η HP ανακοίνωσε ακόμη ότι η Domtar Corporation επεκτείνει την τεχνολογία ColorLok σε όλη τη σειρά των χαρτιών της παραγωγής της, αρχίζοντας από το φετινό φθινόπωρο.
Από τον Ιανουάριο του 2010, ένας μεγάλος αριθμός παραγωγών χαρτιού, εμπόρων και πωλητών προϊόντων γραφείου παρουσίασαν επώνυμα χαρτιά εκτύπωσης τα οποία καλύπτουν τις προδιαγραφές της τεχνολογίας ColorLok, χρησιμοποιούν το λογότυπο ColorLok και διατίθενται σε όλον τον κόσμο. Μερικές από αυτές τις εταιρείες είναι οι ακόλουθες:

  • Antalis - Ευρώπη
  • APRIL - παγκοσμίως
  • HP - παγκοσμίως
  • International Paper - παγκοσμίως
  • JK Papers - Ινδία και Μέση Ανατολή
  • M-real - παγκοσμίως
  • Mondi - Ευρώπη
  • Office Depot - Βόρεια Αμερική και Ευρώπη
  • Papyrus - Ευρώπη
  • Staples - Βόρεια Αμερική και Ευρώπη
  • Stora Enso - Ευρώπη

Τα χαρτιά εκτύπωσης τα οποία φέρουν το λογότυπο ColorLok πρέπει να τηρούν ακριβή πρότυπα ποιότητας καθώς και φυσικά και ηλεκτροστατικά πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας. Τα κριτήρια για την απόκτηση του πρότυπου τεχνολογίας ColorLok συμπεριλαμβάνουν βελτιωμένη ποιότητα απεικόνισης, χρόνο στεγνώματος του μελανιού και απόδοση του εκτυπωτή. Οι εταιρείες χαρτιού πιθανώς να χρησιμοποιούν διαφορετικά μέσα και τεχνολογίες για να επιταχύνουν ή να ξεπεράσουν τη συγκεκριμένη απόδοση.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ColorLok είναι διαθέσιμες στην διεύθυνση: www.hp.com/go/ColorLok. Λεπτομέρειες για τα πρότυπα ποιότητας χαρτιού ColorLok καθώς και οι συγκεκριμένες μάρκες χαρτιού οι οποίες πωλούνται από κάθε κατασκευαστή, είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.ColorLok.com.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 105 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top