Νέο Samsung Xcover271 για τους λάτρεις της περιπέτειας

Press News

H Samsung Electronics παρουσιάζει το Xcover271, το νέο κινητό τηλέφωνο με ανθεκτική κατασκευή και τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών, που απευθύνεται ειδικά σε ανθρώπους που λατρεύουν την περιπέτεια και τη δράση.

Συνεχίζοντας την παράδοση των ανθεκτικών κινητών της Samsung, το Xcover271 διαθέτει ειδικό περίβλημα από ουρεθάνη για να μη γλιστρά και ενισχυμένη οθόνη για αντοχή σε χτυπήματα και γρατσουνιές. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, το νέο Xcover271 αποτελεί ιδανική επιλογή όσων δραστηριοποιούνται ή εργάζονται σε εξωτερικό περιβάλλον.

Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, το Xcover271 παρέχει αξιοπιστία και ασφάλεια στο δραστήριο χρήστη του. Το νέο κινητό της Samsung διαθέτει, επίσης, χρήσιμα εργαλεία, μεταξύ των οποίων φακό, ψηφιακή πυξίδα, σύστημα πλοήγησης GPS, καθώς και μετρητή βημάτων για περιπετειώδεις αναζητήσεις στην ύπαιθρο.

Το Xcover271 αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για την επικοινωνία σε κάθε δραστηριότητα, καθώς προσφέρει ενισχυμένες δυνατότητες ψυχαγωγίας μέσω πλοήγησης στο internet, δίνοντας τη δυνατότητα ανταλλαγής στιγμιαίων μηνυμάτων (Instant Messenger) και πρόσβαση σε social media, όπως Facebook και Twitter. Παράλληλα, υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και διαθέτει τη λειτουργία Noise Cancellation για καθαρότητα ήχου.

Το ενσωματωμένο MP3 Player και το ραδιόφωνο FM συντροφεύουν το χρήστη, όπου κι αν βρίσκεται, προσφέροντας μέγιστη ψυχαγωγία και ενημέρωση, ενώ με το ακουστικό ανοιχτής ακρόασης μπορεί εύκολα να ψυχαγωγηθεί ολόκληρη η παρέα.

Το Xcover271 είναι εξοπλισμένο με εσωτερική μνήμη 30ΜΒ και με δυνατότητα επέκτασης με την υποδοχή της κάρτας μνήμης microSD, προσφέροντας στο χρήστη την ευκαιρία να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές του, συνδυάζοντας την "ασυμβίβαστη" περιπέτεια με την απεριόριστη επικοινωνία.


 


Elexorien

Ιδανικό...

... για νεοσύλλεκτους! Wink

z3et

Ξερουμε σε τι τιμη περιπου θα

Ξερουμε σε τι τιμη περιπου θα ερθει?

voltmod

Από €130 έως €146 το βρίσκει

Από €130 έως €146 το βρίσκει κάποιος Wink

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 901 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top