Νέες AMD FirePro V5900 και FirePro V7900 με έως και 100% καλύτερες επιδόσεις

Press News

Η AMD παρουσίασε τη νέα γενιά επαγγελματικών καρτών γραφικών - τις AMD FirePro V5900 και AMD FirePro V7900 - που προσφέρουν πάνω από τη διπλάσια απόδοση σε σημαντικές επαγγελματικές εφαρμογές.

Οι νέες κάρτες είναι ειδικά σχεδιασμένες για επαγγελματικές εφαρμογές στους τομείς γραφιστικής, μηχανικής, χρηματοοικονομικών και ιατρικής, και διαθέτουν τις τεχνολογίες AMD PowerTune και GeometryBoost, καθώς επίσης την αναγνωρισμένη τεχνολογία πολλαπλών οθονών AMD Eyefinity για αποδοτική εργασία και ενισχυμένες επιδόσεις των εφαρμογών.

Διευρυμένη επιφάνεια εργασίας με την τεχνολογία AMD Eyefinity
Η τεχνολογία πολλαπλών οθονών AMD Eyefinity επιτρέπει την προβολή έως και έξι οθονών σε μία ενιαία εικόνα, προσφέροντας γρηγορότερη πρόσβαση σε εφαρμογές και ακόμη πιο ενισχυμένη παραγωγικότητα. Με την παρουσίαση της AMD FirePro V7900, που υποστηρίζει έως και τέσσερις οθόνες, και της AMD FirePro V5900, που υποστηρίζει έως και τρεις οθόνες, οι τεχνικοί και οι γραφίστες έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν περισσότερα δεδομένα, να ανοίγουν περισσότερες εφαρμογές και να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες την ίδια στιγμή μέσα από τη διευρυμένη επιφάνεια εργασίας. Επίσης, η τεχνολογία AMD Eyefinity είναι εύκολη στη χρήση και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις γραφικών σε χαμηλότερο κόστος.

Ενισχυμένη απόδοση με τις τεχνολογίες AMD PowerTune και GeometryBoost
Η AMD PowerTune αποτελεί τη νέα προστιθέμενη τεχνολογία για τη νέα γενιά καρτών AMD FirePro. Η προηγμένη τεχνολογία διαχείρισης ισχύος παρέχει απευθείας έλεγχο στην ισχύ της GPU. Οι εφαρμογές μπορούν να έχουν απόλυτες επιδόσεις με το dynamic clock optimization, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας.

Παράλληλα, η GeometryBoost είναι η νέα τεχνολογία που διαθέτουν οι νέες κάρτες γραφικών, με την οποία πραγματοποιείται η κυκλική επεξεργασία των δεδομένων ανά clock cycle. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά γρήγορη γεωμετρική απόδοση, που εξασφαλίζει ομαλή χρήση των σύνθετων μοντέλων για τους CAD και DCC χρήστες. Οι AMD FirePro V5900 και AMD FirePro V7900 διαθέτουν DisplayPort 1.2 και HDMI 1.4, καθώς επίσης και 2GB GDDR5 frame buffer.

Οι επαγγελματικές κάρτες γραφικών AMD FirePro V7900 διαθέτουν τέσσερις εξόδους από μία κάρτα για χαμηλό συνολικό κόστος, που επιτρέπει τη λειτουργία τεσσάρων ανεξάρτητων οθονών σε μία κάρτα slot. Επιπλέον, αυτή η κάρτα γραφικών δίνει τη δυνατότητα υποστήριξης framelock και genlock μέσω της λειτουργίας συγχρονισμού AMD FirePro S400, καθώς και 3D stereo.

Οι επαγγελματικές κάρτες γραφικών AMD FirePro V5900 προσφέρουν mid-range υψηλή απόδοση χωρίς να υπερβαίνουν τα 75W και διαθέτουν τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία AMD Eyefinity, οι AMD FirePro V5900 υποστηρίζουν την προβολή μίας ενιαίας εικόνας σε τρεις ανεξάρτητες οθόνες.

Τα προϊόντα AMD FirePro τέθηκαν στη διαδικασία επαναληπτικών δοκιμών σε πραγματικά σενάρια ώστε να διασφαλιστεί η συμβατότητα και σταθερότητα με σκοπό την πιστοποίηση με κορυφαίες εφαρμογές. Οι AMD FirePro V5900 και AMD FirePro V7900 έχουν πιστοποιηθεί για μία σειρά εφαρμογών, όπως: Autodesk 2012, Ansys 13.0, Bentley Systems Microstation V8i, CEI EnSight 9.2.2b, CEI EnSight CFD 3.5, ` Systèmes SolidWorks Corp.’s SolidWorks® 2010 & 2011 3D CAD software, ESRI ArcGIS 10, ESRI ArcGIS 9.3.1 και Side Effects Software Houdini 11.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 26 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top