Η AMD παρουσίασε τα νέα chipsets AMD 990FX, 990X και 970 (9-Series)

Press News

Στο πλαίσιο της COMPUTEX 2011 στην Ταϊβάν, η AMD παρουσίασε τη νέα γενιά chipset υποστήριξης 9-series, που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της νέας γενιάς υψηλής απόδοσης desktop πλατφορμών.

Επίσης, η εταιρεία αποκάλυψε τη 2011 HD Tablet Platform, η οποία λειτουργεί με AMD Z-Series APUs, παρέχοντας ζωντανή εικόνα στην αναπαραγωγή media υλικού και δυνατότητες δημιουργίας περιεχομένου για την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των ταμπλετών με λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows. Τα νέα προϊόντα της AMD είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν πιο ρεαλιστική ψηφιακή εμπειρία χρήσης υπολογιστή και ταμπλέτας.

Οι desktop υπολογιστές αυξάνουν τις επιδόσεις τους με το AMD 9-series chipset
Τα chipset της σειράς 9 της AMD (περιλαμβάνονται οι τύποι AMD 990FX, AMD 990X και AMD 970) αποτελούν την αφετηρία για το ξεκλείδωμα της σπουδαιότερης AMD desktop εμπειρίας. Αποτελούν το βασικό συστατικό της επόμενης γενιάς desktop πλατφόρμας της AMD, με την ονομασία “Scorpius”, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης τον 8-πύρηνο επεξεργαστή "Zambezi" και τις discrete κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 6000 series για συναρπαστική HD ψυχαγωγία, εμπειρία παιχνιδιών και πολυάριθμες δυνατότητες multitasking, tweaking και overclocking.

Τα chipset της σειράς 9 είναι το πρώτο chipset που υποστηρίζει τους AMD AM3+ socket επεξεργαστές, όντας συμβατό με το AM3 socket backwards. Τα συγκεκριμένα boards επιτρέπουν απίστευτα γρήγορη απόδοση σε συνδυασμό με την τεχνολογία CrossFireX της AMD, η οποία επιτρέπει την παράλληλη λειτουργία μέχρι και τεσσάρων AMD Radeon GPUs για απίστευτη απόδοση γραφικών. Επιπλέον, με το λογισμικό OverDrive της AMD, τα chipsets υποστηρίζουν τη διαδικασία clock rate management. Τα 9-series chipsets διαθέτουν μέχρι και έξι θύρες SATA 3.0 6Gbps, Gigabit Ethernet, τεχνολογία HyperTransport 3.0, καθώς και PCI Express Generation 2.0 για μια συναρπαστική εμπειρία χρήσης υπολογιστή κατά την εργασία και το παιχνίδι.

Τα 9-Series chipsets όπως το AMD 990FX θα είναι διαθέσιμο από συνεργάτες της AMD, συμπεριλαμβανομένων των ASRock, ASUS, Biostar, ECS, Foxconn Technology GIGABYTE Technology, Jetway και MSI.

Οι Windows Ταμπλέτες επεκτείνουν τις επιδόσεις τους με τις κάρτες γραφικών της AMD

Έως το 2015, η Gartner αναμένει ότι η αγορά των ταμπλέτων θα υπερβεί τα $200 εκατομμύρια, και καθώς η αγορά ωριμάζει, η AMD θα συνεχίσει να επεκτείνει τη γκάμα των APUs προϊόντων, παρέχοντας ισχυρά discrete γραφικά σε ένα ενιαίο board για υπολογιστές παλάμης και άλλες κινητές συσκευές. Πέραν της πλήρους συμβατότητας με λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, οι AMD 2011 HD Tablet πλατφόρμες υποστηρίζουν HTML 5, Adobe Flash 10.2 και εξωτερικές οθόνες, καθιστώντας τις την ιδανική λύση για gaming, video streaming και αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης υπολογιστή. Παράλληλα, προσφέρει ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις για επαγγελματική χρήση των συσκευών σε ένα ολοένα και πιο απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.

Τεχνολογία VISION από την AMD

Η τεχνολογία VISION ευθυγραμμίζεται στενά με τις εξελισσόμενες αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών και προχωρά στην ελαχιστοποίηση της χρήσης τεχνικής ορολογίας και προδιαγραφών, ώστε να βοηθήσει τους καταναλωτές να επιλέγουν το καλύτερο PC για τις ανάγκες τους. Για τους φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές που διαθέτουν τις τελευταίες AMD Fusion APUs, παρέχεται η γνωστοποίηση πως:

  • Τα VISION A8 Series PCs παρέχουν Brilliant HD Performance, για καταναλωτές που αναζητούν δυνατότητες multi-tasking, online gaming και video editing.
  • Τα VISION A6 Series PCs παρέχουν Brilliant HD Entertainment, ιδανικά για αναβαθμισμένο multi-tasking, photo editing και αναπαραγωγή HD video.
  • Τα VISION A4 Series PCs παρέχουν Brilliant HD Every day, ιδανικά για Web browsing, βασικές δυνατότητες multi-tasking και συνεχή επικοινωνία με φίλους και μέλη της οικογένειας.
  • Τα VISION E2 Series PCs παρέχουν Smart HD με 1080p HD video playback με το AMD Video Accelerator.
  • Η σειρά AMD HD Internet παρέχει ζωντανή εμπειρία computing, ακόμα και για χρήση εν κινήσει, για φορητές συσκευές, όπως ultrathins και netbooks.

Με γνώμονα τη νέα branding ταυτότητα, η AMD δεν παρέλειψε να προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες σε όσους αναζητούν ενδελεχείς αναφορά στις τεχνικές προδιαγραφές.

Η νέα ταυτότητα του VISION προσδιορίζει επίσης τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά των φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών που διαθέτουν AMD Fusion APUs για τους καταναλωτές που αναζητούν ενημέρωση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά με πιο εξειδικευμένους όρους.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 58 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top