Νέες Megahalems Camouflage και Genesis Camouflage από την Prolimatech

Πριν μερικές εβδομάδες, ο γνωστός κατασκευαστής συστημάτων ψύξης, Prolimatech ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Megahalems Black Edition. Αυτή τη φορά επιλέγει να επεκτείνει την σειρά δανειζόμενη στοιχεία από την σειρά motherboard της ASUS, TUF (The Ultimate Force).

Το πλεονέκτημα της Megahalems στην έκδοση "Black Edition" είναι ότι διαθέτει μία ειδική επίστρωση - με ακανόνιστους κόκκους - που αυξάνει την θερμοαπαγωγική επιφάνεια και έχει πολύ καλύτερη θερμική συμπεριφορά από άλλες εκδόσεις της ψύκτρας με λεία, γυαλιστερή επιφάνεια.

Με βάση την έκδοση Black Edition αλλά και την λογική που χαρακτηρίζει τα συστήματα ψύξης στα motherboard της ASUS που ανήκουν στην σειρά TUF και δεν είναι άλλα από τα "Sabertooth" η Prolimatech προχώρησε ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας τις εκδόσεις "Camouflage" των ψυκτρών Megahalems και Genesis που ταιριάζουν τέλεια με την αισθητική των motherboards Sabertooth.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις εικόνες, οι ψύκτρες είναι "βαμμένες" κατά μέρος με μαύρο χρώμα καθώς και με το "στρατιωτικό" χακί ταιριάζοντας τέλεια με το "theme" της σειράς Sabetooth. Και οι δύο ψύκτρες, τόσο η Megahalems Camouflage όσο και η Genesis Camouflage διαθέτουν στα πτερύγια τους την ειδική "ματ" επίστρωση που είδαμε στην Megahalems Black Edition και βλέπουμε στα συστήματα ψύξης των motherboards της σειράς Sabertooth.

Οι προδιαγραφές των Megahalems και Genesis είναι γνωστές οπότε δεν θα επεκταθούμε. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


voltmod

Πανέμορφες και ταιριάζουν

Πανέμορφες και ταιριάζουν τέλεια σε οποιοδήποτε Sabertooth motherboard.

z3et

Εχω μεγαλη περιεργεια για την

Εχω μεγαλη περιεργεια για την αποδοση της Genesis...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 71 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top