H Gigabyte ανακοίνωσε το motherboard G1.Sniper 2

H Gigabyte επέκτεινε την σειρά motherboard για gamers της εταιρείας με την επωνυμία G1-Killer ανακοινώνοντας το G1.Sniper 2. Πρόκειται για ένα μοντέλο που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνει την σειρά G1-Killer ξεχωριστή ενώ επιπλέον είναι συμβατό με το πρότυπο PCI Express Gen. 3.

Aν και υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που καθιστούν το συγκεκριμένο motherboard ξεχωριστό, αυτό που αναμφισβήτητα αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα είναι η συμβατότητα του με τους επερχόμενους επεξεργαστές Ivy bridge των 22nm καθώς και με τις νέες κάρτες γραφικών που θα εκμεταλεύονται την επιπλέον χωρητικότητα του δίαυλου PCI Express 3.0.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στις εικόνες, το G1.Sniper 2 διατηρεί την χαρακτηριστική αισθητική της σειράς G1-Killer με το μαύρο χρώμα και πράσινο να κυριαρχούν ενώ διατηρεί και την αισθητική του συστήματος ψύξης με την... κάννη του όπλου και τον γεμιστήρα.

Σε αντίθεση ωστόσο με τα G1.Assassin, G1.Sniper και G1.Guerilla, βασίζεται στο νέο Intel Z68 Express chipset που είναι για την ώρα συμβατό με τους επεξεργαστές Core 2ης γενιάς της Intel αφού διαθέτει το socket LGA1155 αντι για το socket LGA1366 και το chipset Intel X58 Express που διαθέτουν τα υπόλοιπα motherboard της σειράς.

Όπως κάθε motherboard της σειράς G1-Killer, έτσι και το νεότερο μέλος της ενσωματώνει την ικανότητα κάρτα δικτύωσης Bigfoot Killer NIC E2100 ενώ επιπλέον ότι έχει σχέση με τον ήχο, το αναλαμβάνει η εξαιρετικής ποιότητας X-Fi της Creative (Creative CA20K2 audio processor με υποστήριξη 7.1 ch. audio και στις τεχνολογίες X-Fi Xtreme Fidelity και EAX Advanced HD 5.0 ενώ το motherboard προσφέρει και headphone amplifier). Kατά τα άλλα διαθέτει μία υποδοχή PCI Express x16 πλήρους μήκους (λειτουργεί με εύρος x16), μία ακόμη πλήρους μήκους που λειτουργεί με εύρος x8 (αν εγκαταστήσετε δύο κάρτες γραφικών θα λειτουργούν με εύρος x8 η κάθε μία), δύο PCI Express x1 και δύο PCI. Tο G1.Sniper 2 υποστηρίζει 2-way Nvidia SLI, 2-way AMD CrossfireX καθώς και την τεχνολογία Virtu της LucidLogix.

Διαθέτει τέσσερις υποδοχές DIMM που υποστηρίζουν μνήμη έως 32GB και έως τον τύπο DDR3-2133 ενώ στο motherboard πέρα από τις 4 x USB 3.0 θύρες (δύο στο I/O back panel και δύο μέσω header χάρη σε ελεγκτή της Etrontech) ενσωματώνει τέσσερις υποδοχές SATA 6Gbps και τρεις SATA 3Gbps ενώ από το I/O back panel δεν απουσιάζει μία υποδοχή eSATA/USB2.0 combo θύρα. Eπιπλέον προσφέρει 14 x USB 2.0 θύρες με τις οκτώ να βρίσκονται στο I/O back panel.

Aν και δεν ενσωματώνει πλήκτρα Power On/Off, Reset ή Clear CMOS εντούτοις στο I/O Back panel διαθέτει ένα πλήκτρο "Quick Boost" για... γρήγορο overclocking. Φυσικά διαθέτει Hybrid EFI BIOS ενώ υποστηρίζει την τεχνολογία Touch BIOS.

Mερικοί από εσάς, θα έχετε ξεκινήσει να το... ζαχαρώνετε, αλλά αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το κόστος του βρίσκεται κοντά στα €420!


Lacrimosa_daemon

Πολλά έμορφον είναι. Ακριβόν

Πολλά έμορφον είναι. Ακριβόν όμως.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 53 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top