Νέο P9X79 Deluxe από την ASUS

Στην κατηγορία "premium", στην βασική σειρά των motherboard της ASUS που βασίζονται στο Intel X79 Express chipset - εξαιρούνται οι σειρές ROG (Republic Of Gamers) και TUF (The Ultimate Force) - το κορυφαίο μοντέλο θα είναι το P9X79 Deluxe.

Το συγκεκριμένο motherboard, όπως είναι αναμενόμενο, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και πληθώρα χαρακτηριστικών. Το σύστημα τροφοδοσίας, που απλώνεται σε τρεις πλευρές γύρω από το LGA2011 socket, με κάθε ομάδα από MOSFETs να ψύχεται από ξεχωριστή ψύκτρα, είναι νέας γενιάς Digi+ και συνεπικουρείται από Dual Intelligent Processors III, δηλαδή από νέας γενιάς EPU (Energy Processing Unit) και TPU (TurboV Processing Unit).

Αριστερά και δεξιά από το LGA2011 socket, υπάρχουν οκτώ συνολικά DIMM slots για μνήμη DDR3 σε διάταξη quad-channel (δύο DIMM slots ανά κανάλι). Και για το υποσύστημα μνήμης, η ASUS έχει χρησιμοποιήσει σύστημα τροφοδοσίας Digi+.

Το P9X79 Deluxe είναι εξοπλισμένο με τέσσερις PCI Express3.0 x16 θύρες πλήρους μήκους και δύο PCI Express2.0 x1. Στην διάθεση του χρήστη βρίσκονται δύο SATA 6Gbps και τέσσερις SATA 3Gbps connectors από το X79 PCH καθώς και δύο ακόμη SATA 6Gbps και δύο power-eSATA στο I/O back panel από ελεγκτές τρίτου κατασκευαστή.

Οκτώ είναι συνολικά οι USB 3.0 θύρες που υπάρχουν στο motherboard με τις έξι να βρίσκονται στο I/O back panel και άλλες δύο να προσφέρονται μέσω header. Επίσης δεν λείπουν 8+2-channel HD Audio, Dual Gigabit Ethernet, αρκετές USB 2.0 θύρες και Bluetooth.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του P9X79 Deluxe είναι το USB 3.0 Boost (βελτίωση της ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων μέσω USB 3.Innocent, μία τεχνολογία της ASUS παρόμοιας λογικής με την Intel Smart Response που αφορά στο SSD caching καθώς και το BT GO! 3.0 που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν διάφορες παραμέτρους όπως τις συχνότητες λειτουργίας τις τάσεις, τις στροφές των ανεμιστήρων αλλά και να επιβλέπουν όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα μέσω του Bluetooth smartphone τους. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 261 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top