Την πλέον ισχυρή και πλούσια Geforce GTX 560 Ti ανακοίνωσε η Colorful!

Η εταιρεία Colorful που δυστυχώς δεν... δραστηριοποιείται στην χώρα μας, ανακοίνωσε την πλέον ισχυρή και πλούσια σε χαρακτηριστικά Geforce GTX 560 Ti με την ονομασία iGame GTX560Ti Kudan.

Η iGame GTX560Ti Kudan απαιτεί τρία slots από το case σας εξαιτίας του θηριώδους συστήματος ψύξης που αποτελείται από τρεις ανεμιστήρες, έναν των 80mm και δύο των 70mm που ακολουθούν σχεδιασμό “Shark Bionic” για την μείωση του παραγόμενου θορύβου.

Για την εγκατάσταση της... κάρτας επέκτασης στο πίσω μέρος της, κοντά στο back plate (και όμως, εφόσον το θέλετε μπορείτε να προμηθευτείτε ξεχωριστά μία κάρτα επέκτασης με δυνατότητες WHDI και TVTuner από την Colorful που προσαρμόζεται “πάνω” στην iGame GTX560Ti Kudan) ο χρήστης της θα πρέπει να απεγκαταστήσει το cooler.

Η κάρτα γραφικών διαθέτει δύο BIOS ROMs με καθένα από αυτά να διαθέτει διαφορετικούς χρονισμούς. Χάρη σε ένα διακόπτη στο πίσω μέρος της κάρτας γραφικών, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το BIOS που θέλει να εκκινήσει η κάρτα γραφικών.

Οι “εργοστασιακές“ συχνότητες λειτουργίας είναι 820MHz και 4000MHz για την GPU και την μνήμη αντίστοιχα, ωστόσο με το πάτημα του διακόπτη, αυξάνονται στα 900MHz και 4200MHz. Αν όμως εγκαταστήσετε το... επιπλέον Power-kit στο πίσω μέρος της iGame GTX560Ti Kudan, τότε οι συχνότητες αυτόματα αυξάνονται στα εκπληκτικά 1010MHz και 4500MHz για την GPU και την μνήμη αντίστοιχα!

Η συσκευασία της iGame GTX560Ti Kudan είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν παραχθεί ποτέ και έχει διαστάσεις 820 x 165 x 140mm ενώ διαθέτει κινέζικους χαρακτήρες. Εύλογο αν σκεφτείτε ότι μαζί με την κάρτα γραφικών προσφέρονται τρία διαφορετικά σετ επέκτασης.

Το πρώτο σετ ονομάζεται Air-Kit και αποτελείται από πέντε αποσπώμενους heatpipes που συνδέονται στο βασικό σώμα της ψύκτρας βελτιστοποιώντας την θερμοαπαγωγική της ικανότητα.

Το δεύτερο σετ έχει την ονομασία Power-Kit και προσφέρει επιπλέον έξι φάσεις στο σύστημα τροφοδοσίας VRM ενώ επιπλέον ενσωματώνει το “Monster BIOS” με τις εκπληκτικές συχνότητες λειτουργίας που περιγράψαμε παραπάνω.

Το τρίτο σετ ονομάζεται Color-Kit και αποτελείται από διάφορες μπογιές ακρυλικού και πινέλα. Παρέχεται για τους χρήστες που θέλουν να δώσουν την δική τους... χρωματική νότα στο κέλυφος του cooler της κάρτας γραφικών τους. Όπως αναφέραμε, η κάρτα επέκτασης WHDI/ TV δεν παρέχεται στην συσκευασία της iGame GTX560Ti Kudan και θα μπορείτε να την προμηθευτείτε ξεχωριστά. Το κόστος της θηριώδους κάρτας γραφικών της Colorful δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


voltmod

Είπαμε, αλλά εδώ το

Είπαμε, αλλά εδώ το παρακάνανε!!! Shock

DEATH

Εμενα μου αρέσει....

θα έχει πλάκα

Sirakawa

Σαν πανιά από καραβέλα είναι

Σαν πανιά από καραβέλα είναι τα air-kits. Θα σαλπάρει σε λίγο.

Stormwatch

Περιέχει και DVD με μαθήματα

Περιέχει και DVD με μαθήματα του Bob Ross...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 81 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top