Νέο PRADA phone by LG 3.0

Press News

Με κληρονομιά τη κατασκευή κινητών τηλεφώνων που συνδυάζουν ότι καλύτερο στο στυλ και το περιεχόμενο, η PRADA και η LG παρουσίασαν σήμερα την πιο πρόσφατη δημιουργία της συνεργασίας τους, το ακαταμάχητο smartphone PRADA phone by LG 3.0.

Το πολυαναμενόμενο νέο κινητό τηλέφωνο, αποτελεί το τρίτο κατά σειρά μέλος που προκύπτει από τη σύμπραξη και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό σχεδιαστικό επίτευγμα και για τις δύο εταιρείες.

Το PRADA phone by LG 3.0 συνδυάζει το διακριτικό στυλ της PRADA με την καινοτόμο τεχνολογία της LG, συμπεριλαμβάνοντας μία από τις μεγαλύτερες και φωτεινότερες οθόνες του κόσμου, μεγέθους 4,3 ιντσών και 800-nit.

Εμπνευσμένο από τη λιτή και αιχμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία της PRADA, το νέο κινητό τηλέφωνο διαθέτει μία γυαλιστερή οθόνη αφής στην εμπρός πλευρά και το χαρακτηριστικό μοτίβο Saffiano της PRADA στην πίσω, τα οποία συμπληρώνονται ιδανικά από το εξαιρετικό μαύρο φινίρισμα. Με κάθε λεπτομέρεια να έχει σχεδιαστεί για την κομψή απλότητα, η συσκευή ενσωματώνει επίσης την αποκλειστική τεχνολογία Floating Mass Technology της LG, η οποία ενισχύει περαιτέρω την ήδη εντυπωσιακή λεπτή σχεδίαση, με πάχος που φτάνει μόλις τα 8,5 χιλ. και ελάχιστα πλήκτρα αφής, για να ολοκληρώνεται το άψογο φινίρισμα.

Εξίσου προηγμένο όσο και εντυπωσιακό, το PRADA phone by LG 3.0 διαθέτει επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Dual-Core / Dual-Channel, με χρονισμό στο 1GHz, για απόδοση υψηλής ταχύτητας, καθώς επίσης και dual band Wi-Fi για υψηλές ταχύτητες πλοήγησης εν κινήσει.

Η εντυπωσιακή σχεδίαση του νέου smartphone γίνεται ακόμη πιο αισθητή μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή. Το PRADA phone by LG 3.0 προσφέρει ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον χρήσης (User Interface), το οποίο διαθέτει μοναδικά μαύρα, γκρι και λευκά μενού και εικονίδια. Μέσω αυτού του interface, οι χρήστες απολαμβάνουν τα πιο πρόσφατα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Android Gingerbread, με τη προβλεπόμενη μελλοντική αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich.

Αυτή η μοναδική εμπειρία χρήσης, γίνεται πιο απολαυστική χάρη στην οθόνη αφής 4,3 ιντσών με τεχνολογία υψηλής φωτεινότητας NOVA στα 800 nits, που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στις αγαπημένες φωτογραφίες τους και σε όλο το περιεχόμενο, ακόμα και κάτω από το έντονο ηλιακό φως. Επιπλέον, με την κάμερα 8MP και την ενσωματωμένη μνήμη μεγέθους 8GB, οι χρήστες μπορούν να αποθανατίζουν όλες τις ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις και να τις απολαμβάνουν σε υψηλή ποιότητα.

Συμπληρώνοντας ιδανικά τη συσκευή τους, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στην πλήρη γκάμα αξεσουάρ της PRADA για κινητά τηλέφωνα, όπως η επίσημη βάση PRADA και το Bluetooth ακουστικό. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν το PRADA phone by LG 3.0 σε μία πληθώρα μοντέρνων θηκών, επιτρέποντας τους να έχουν πάντα μαζί τους μία πινελιά από την PRADA.

Το PRADA phone by LG 3.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στα τέλη Ιανουαρίου 2012.


sfirculitu

Τιμή

Ξέρουμε?

voltmod

Άγνωστο το κόστος για την

Άγνωστο το κόστος για την ώρα, αλλά κάπου διάβασα ότι εκτιμάται πως θα κοστίζει €599 ή κάτι τέτοιο...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 127 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top