Ασφαλέστερο Διαδίκτυο.gr

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαβάσει για εγκληματικές συμπεριφορές που έχουν σαν σημείο αναφοράς το πιο αγαπημένο εργαλείο όλων σχεδόν των χρηστών ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η σωστή χρήση του internet και η ενημέρωση πάνω σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί ορισμένες φορές να αποβεί ακόμα και ζωτικής σημασίας ζήτημα.

Το saferintenet.gr, αποτελεί μέρος του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου και τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2004 με κύριο στόχο την προστασία των ανηλίκων χρηστών του διαδικτύου από περιεχόμενο που μπορεί να αποδειχτεί επιβλαβές, και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Ε.Ε. και τους χορηγούς της. Οι τομείς δράσης του αφορούν την ενημέρωση και την εκπαίδευση γονέων αλλά και εκπαιδευτικών για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά από ενδεχόμενους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν από λανθασμένη χρήση του διαδικτύου ή του κινητού τηλεφώνου.

Επιπλέον προωθούνται οι θετικές πλευρές των τεχνολογιών του διαδικτύου ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, ενώ ενθαρρύνεται ο διάλογος μεταξύ των γονέων και των παιδιών σχετικά με τη χρήση του πολύτιμου αυτού εργαλείου.

Για την επίτευξη των παραπάνω το saferinternet.gr έχει αναλάβει να υλοποιήσει ορισμένες δραστηριότητες όπως ενημερωτικές εκδηλώσεις για το κοινό αλλά και σεμινάρια για εκπαιδευτικούς. Κατά καιρούς εκδίδει και διάφορους οδηγούς που αφορούν τόσο μαθητές όσο και εκπαιδευτικούς με αρκετά μεγάλο εύρος αντικειμένων όπως είναι τα blogs, οι ιοί, ο ρατσισμός στο διαδίκτυο, τα παιχνίδια και ο τζόγος καθώς και το e-Επιχειρείν.

Πρόσφατα μάλιστα το saferinternet.gr δημοσίευσε έναν οδηγό σχετικά με την ασφαλή χρήση του εξαιρετικά δημοφιλούς facebook και τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ, όπως άλλωστε και το υπόλοιπο ενημερωτικό υλικό που παρέχει το site.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 136 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top