Η Nikon παρουσίασε την D4, την κορυφαία d-SLR της

Press News

Η Nikon ανακοίνωσε την κυκλοφορία της D4, της νέας ναυαρχίδας της σειράς D-SLR, μιας φωτογραφικής μηχανής ιδανικής για φωτογράφους που αποζητούν κορυφαία ποιότητα στη φωτογράφηση.

Κατασκευασμένη για να ξεπερνά τα όρια και να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα λήψης, αυτή η επαγγελματική φωτογραφική μηχανή με φορμά FX εισάγει νέα πρότυπα ποιότητας εικόνας, ταχύτητας και ακρίβειας τόσο για τις στατικές εικόνες όσο και για τα video.

Εξοπλισμένη με αισθητήρα 16,2 megapixel με φορμά FX, εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία ISO και τον ισχυρό μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας EXPEED 3 της Nikon, αυτή η μηχανή προσφέρει απόδοση χωρίς συμβιβασμούς και απαράμιλλη ευελιξία σε ακραίες συνθήκες φωτισμού και περιβάλλοντος.

"Με τη Nikon D4 πετυχαίνουμε την απόλυτη ποιότητα στη φωτογράφηση," δηλώνει ο Dirk Jasper, Διευθυντής Επαγγελματικών Προϊόντων της Nikon Europe. "Εάν βρίσκεστε στο απόγειο της τέχνης σας, τότε θα χρειαστείτε μια φωτογραφική μηχανή που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ και αυτή δεν είναι άλλη από τη Nikon D4. Έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνάει τα όρια, όπως κάνουν άλλωστε και οι φωτογράφοι, που ξεπερνούν τα όρια στην καθημερινή τους εργασία."

Ποιότητα εικόνας χωρίς συμβιβασμούς - Εξαιρετική ταχύτητα

Κατασκευασμένη έτσι ώστε να προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας σε ποικίλες συνθήκες φωτισμού, η D4 προσφέρει, επίσης, εκπληκτικά υψηλή ταχύτητα fps, ενώ παράλληλα θέτει νέα πρότυπα στην απόδοση χαμηλού θορύβου. Ο αισθητήρας CMOS 16,2 megapixel, με φορμά FX, (πλήρους κάδρου) και γρήγορο σύστημα ανάγνωσης καναλιών παρέχει ταχύτητα έως 11 fps, καθιστώντας τη μηχανή πιο γρήγορη από οποιαδήποτε άλλη φωτογραφική μηχανή της Nikon.

Μπορείτε να τραβήξετε εικόνες αξιοσημείωτης ποιότητας με χαμηλό θόρυβο και μεγάλο δυναμικό εύρος, ακόμα και σε υψηλές τιμές ευαισθησίας ISO, χάρη στη βελτιστοποιημένη τεχνολογία αποθορυβοποίησης και επεξεργασίας σήματος A/D 14 bit που είναι ενσωματωμένη στον αισθητήρα. Το εξαιρετικά μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO θέτει νέα πρότυπα για την ευαισθησία ISO12800 και αυξάνεται κατά ένα EV για να καθιερώσει την τιμή ευαισθησίας ISO 100 ως σημείο αναφοράς. Για πιο απαιτητικές περιστάσεις, οι ισοδύναμες τιμές ευαισθησίας ISO 50 και ISO 204.800 καθιστούν τη φωτογραφική μηχανή D4 την πρώτη επιλογή για φωτογράφους που αντιμετωπίζουν κατά κανόνα ακραίες συνθήκες φωτισμού.

Πανίσχυρος μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας υπερσύγχρονης τεχνολογίας EXPEED 3

Χάρη στο μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας EXPEED 3 νέας γενιάς της Nikon, η D4 απλουστεύει την εκτέλεση εργασιών με πολλά δεδομένα, χωρίς να θυσιάζει την ταχύτητα ή την ποιότητα που αναμένουν οι επαγγελματίες. Η επεξεργασία εικόνας υψηλής ταχύτητας 16 bit ακολουθεί την μετατροπή A/D 14 bit παρέχοντας εξαιρετικές φωτογραφίες JPEG κατευθείαν από τη φωτογραφική μηχανή σας. Κανένας συμβιβασμός στην απόδοση, ακόμα και όταν αναλαμβάνονται πολύπλοκες διαδικασίες. Οι εικόνες διακρίνονται για τα πιστά, πλήρως κορεσμένα χρώματα και το φυσικό βάθος τους. Ακόμα και σε λήψεις υπό χαμηλό φωτισμό και υψηλές τιμές ευαισθησίας ISO, η αποδεδειγμένα έξυπνη δυνατότητα αποθορυβοποίησης της φωτογραφικής μηχανής μειώνει το θόρυβο χωρίς να υποβαθμίζει την ευκρίνεια της εικόνας.

Video με ποιότητα ευρείας μετάδοσης

Για επαγγελματίες, των οποίων η ροή εργασίας απαιτεί τη δημιουργία video, η D4 προσφέρει όλη την ευελιξία που απαιτείται για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών video. Αυτές περιλαμβάνουν κορυφαία εγγραφή video μεγάλου φορμά, με μεγάλο εύρος ταχυτήτων καρέ.

Ταχύτητες καρέ: Μπορούν να εγγραφούν video Full HD (1080p) με 30fps, 25fps και 24fps ή με ανάλυση 60fps, 50p, 30p και 25p στα 720p. Τα κλιπ βίντεο μπορούν να διαρκέσουν έως και 30 λεπτά (περίπου 29,59 λεπτά).

Λειτουργία εστίασης πολλαπλών περιοχών: H εγγραφή Full HD (1080p) είναι δυνατή τόσο σε φορμά FX όσο και σε φορμά DX, όπως, επίσης, και στη λειτουργία επιλογής μέρους με εγγενή ανάλυση Full HD (1920x1080 pixels).

Ρύθμιση ήχου υψηλής πιστότητας: Ανταποκρινόμενη στα σχόλια της αγοράς φωτογραφικών μηχανών, η D4 εισάγει νέες δυνατότητες για την εγγραφή ήχου D-SLR παρέχοντας έτσι κορυφαίο ήχο και εικόνα στα video. Εκτός από την εξωτερική είσοδο στερεοφωνικού μικροφώνου, η έξοδος ήχου για τα εξωτερικά ακουστικά σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με ακρίβεια την απομόνωση ήχου για εγγραφή video.

Έξοδος HDMI μη συμπιεσμένης μορφής: Για όσους χρειάζονται την καθαρότερη έξοδο video για επεξεργασία επαγγελματικής ποιότητας, η D4 παρέχει τη δυνατότητα εξόδου μη συμπιεσμένης ζωντανής προβολής σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής και οθόνες. Για πρώτη φορά σε μια φωτογραφική μηχανή SLR, τα δεδομένα εξάγονται σε ποιότητα 1080i (Full HD) στο καθορισμένο μέγεθος εικόνας και την καθορισμένη ταχύτητα καρέ. Η εξαγωγή δεδομένων μπορεί να μειωθεί εάν χρειαστεί και να μην επηρεαστεί από την επικάλυψη πληροφοριών, οι οποίες προβάλλονται ταυτόχρονα στην οθόνη TFT της φωτογραφικής μηχανής.

Εύχρηστα χειριστήρια με δυνατότητα προσαρμογής: Η λειτουργία ζωντανής προβολής ενισχύεται χάρη στα εύχρηστα χειριστήρια με δυνατότητα προσαρμογής. Αντί να περιστρέφετε τον επιλογέα εντολών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αντίστοιχα κουμπιά στην μπροστινή πλευρά της φωτογραφικής μηχανής για ομαλότερη ρύθμιση του διαφράγματος με το ηλεκτρικό διάφραγμα. Με την επισήμανση με δείκτες μπορείτε να επισημάνετε σημαντικά καρέ κατά τη διάρκεια της εγγραφής video, διευκολύνοντας έτσι την εύρεση της θέσης των καρέ κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

Νέα επίπεδα ταχύτητας και ακρίβειας

Όταν πρόκειται για την αποτύπωση σημαντικών στιγμών, η ενισχυμένη αυτόματη λειτουργία της D4 δίνει στους φωτογράφους ένα ξεκάθαρο προβάδισμα.

Προηγμένη αναγνώριση σκηνών με τον αισθητήρα RGB 91.000 pixel: Το επαναστατικό, προηγμένο σύστημα αναγνώρισης σκηνών της Nikon διαθέτει πλέον τον νέο αισθητήρα RGB 91.000 pixel, ο οποίος αναλύει σχολαστικά κάθε σκηνή παρέχοντας εξαιρετική ακρίβεια.

Η παρακολούθηση θέματος 3D έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό κατά τη λήψη και την παρακολούθηση μικρότερων θεμάτων. Τα ανθρώπινα πρόσωπα εντοπίζονται με θεαματική ακρίβεια ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε το οπτικό σκόπευτρο μόνο. Αυτό το επίπεδο λεπτομερούς ανάλυσης σκηνής χρησιμοποιείται, επίσης, για την υποστήριξη ακριβέστερης αυτόματης εστίασης και αυτόματης έκθεσης ακόμα και κάτω από απαιτητικές συνθήκες φωτισμού.

Προηγμένη μονάδα αισθητήρα AF Multi-CAM3500FX Το δημοφιλές σύστημα AF Multi-CAM 3500FX της Nikon - με δυνατότητα μεμονωμένης επιλογής ή διαμόρφωσης ρυθμίσεων κάλυψης 9, 21 και 51 σημείων - έχει επανασχεδιαστεί για ταχύτερη ανίχνευση θέματος.

Η μονάδα αισθητήρα αυτόματης εστίασης και οι αλγόριθμοι μειώνουν σημαντικά την ευαισθησία λήψης υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε -2 EV (ISO 100, 20°C/68°F). Και οι 51 αισθητήρες AF, από τους οποίους οι 15 είναι αισθητήρες cross-type (διασταύρωσης), είναι πλήρως συμβατοί με οποιονδήποτε φακό AF NIKKOR διαφράγματος f/5.6 και, για πρώτη φορά, αυτή η θαυμάσια απόδοση δεν εξαντλείται στα διαφράγματα f/5.6.

Αισθητήρες AF, εξαιρετικών δυνατοτήτων, συμβατοί με διάφραγμα έως f/8: η D4 επωφελείται των δυνατοτήτων των έντεκα κύριων αισθητήρων AF, ακόμα και όταν η συνδυασμένη τιμή του ανοιχτού διαφράγματος φτάνει το f/8. Αυτό αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για τη φωτογράφηση των αθλητικών γεγονότων και της άγριας φύσης παρέχοντας μεγαλύτερες δυνατότητες στη λειτουργία ανίχνευσης, όπως, για παράδειγμα, με το συνδυασμό ενός φακού AF-NIKKOR 600mm διαφράγματος f/4 με έναν τηλεμετατροπέα NIKKOR 2,0x. Εάν η συνδυασμένη τιμή του διαφράγματος που προκύπτει είναι μεταξύ f/5.6 και f/8, έχετε στη διάθεσή σας τη δύναμη των δεκαπέντε κύριων αισθητήρων AF, από τους οποίους οι εννέα είναι αισθητήρες cross-type (διασταύρωσης).

Η ταχύτητα της D4 διατηρείται καθ' όλη τη διάρκεια της ροής εργασίας της.

Νέα μονάδα κλείστρου από Kevlar/ίνες άνθρακα: H νέα, άκρως ανθεκτική μονάδα κλείστρου προσφέρει τυπικό κύκλο ζωής 400.000 λήψεων, με ανώτατη ταχύτητα κλείστρου 1/8000 έως 30 δευτερόλεπτα και δυνατότητα συγχρονισμού φλας έως και 1/250 δευτερολέπτων. Η έξυπνη λειτουργία παρακολούθησης του κλείστρου με δυνατότητα αυτοδιάγνωσης, καθώς και η μονάδα οδηγού μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας κατά την ανύψωση του κλείστρου για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως κατά τη λήψη video.

Γρήγορη απόκριση: H εκκίνηση πραγματοποιείται σε 0,12 δευτερόλεπτα περίπου, ενώ ο χρόνος υστέρησης απελευθέρωσης του κλείστρου μειώνεται περίπου στα 0,042 δευτερόλεπτα (ισοδύναμος με αυτόν της φωτογραφικής μηχανής D3S), με ταχύτητα έως 11 fps περίπου, σε φορμά FX και σε όλες τις λειτουργίες επιλογής μέρους.

Μέσα αποθήκευσης: H D4 διαθέτει δύο υποδοχές κάρτας. Μία υποδοχή για κάρτες CF υψηλής ταχύτητας (UDMA 7) και μία υποδοχή για κάρτες XQD υψηλής ταχύτητας και μεγάλης χωρητικότητας.

Συνδεσιμότητα: Ένα ισχυρό σύστημα μεταφοράς δεδομένων και ελέγχου καθιστά τη μεταφορά αρχείων τόσο μέσω ενσύρματου όσο και μέσω ασύρματου LAN ταχύτερη και ευκολότερη από ποτέ. Η μεταφορά μέσω ασύρματου LAN επιτυγχάνεται μέσω του ολοκαίνουργιου μικρού, ασύρματου πομπού WT-5 που υποστηρίζει λειτουργίες σύνδεσης HTTP και FTP, ενώ επιτρέπει επίσης την ταυτόχρονη σύνδεση πολλών φωτογραφικών μηχανών που είναι εξοπλισμένες με επαφή WT-5. Για πρώτη φορά, η σύνδεση ενσύρματου LAN ενσωματώνεται στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής.

Σε διαρκή εγρήγορση

Κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου μετράει και για αυτόν το λόγο, η βελτιωμένη λειτουργικότητα της D4 βοηθά τους φωτογράφους να ανταποκρίνονται έγκαιρα σε ευμετάβλητες καταστάσεις.

Διαισθητικός χειρισμός τόσο σε οριζόντιο και όσο και σε κατακόρυφο προσανατολισμό: Για κάθε προσανατολισμό διατίθενται τα ανάλογα χειριστήρια, τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, ώστε η φωτογραφική μηχανή να μετατρέπεται σε συνέχεια του χεριού σας είτε κάνετε λήψη τοπίου είτε πορτραίτου.

Απλοποιημένη λειτουργία AF και λειτουργία επιλογής περιοχής AF: Τώρα πια είναι διαθέσιμες, χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνετε το μάτι σας από το σκόπευτρο.

Οθόνη LCD 8cm (3,2 ιντσών), περίπου 921.000 κουκκίδων με τεχνολογία ακρίβειας, ευρυγώνια προβολή και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας. Η οθόνη παρέχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής φωτεινών, ευκρινών εικόνων με μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων. Η φωτεινότητα της οθόνης LCD προσαρμόζεται αυτόματα στο περιβάλλον προβολής και οι εικόνες μπορούν να μεγιστοποιηθούν κατά 46x κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, γεγονός το οποίο μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην επιβεβαίωση της σημειακής εστίασης.

Οπτικό σκόπευτρο με πρίσμα από κρύσταλλο: Προσφέρει 100% κάλυψη κάδρου και μεγέθυνση 0,7x (με φακό 50mm f/1,4 ρυθμισμένο στο άπειρο, -1,0m-1). Τα σκόπευτρα της Nikon με το σχεδιασμό high-eyepoint (υψηλής θέασης) φημίζονται για την ελαχιστοποίηση της οπτικής κόπωσης, ακόμα και κατά τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ηλεκτρονικός εικονικός ορίζοντας δύο αξόνων: Επιτρέπει την ακριβή επιβεβαίωση του οριζόντιου επιπέδου της λήψης, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ανατρέξετε στην οθόνη LCD ή το σκόπευτρο, για να ελέγξετε τόσο τη θέση της φωτογραφικής μηχανής σε σχέση με το οριζόντιο επίπεδο όσο και την κλίση της (περιστροφή προς τα εμπρός ή προς τα πίσω).

Άμεση πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου φωτογραφιών: χάρη σε ένα ειδικό κουμπί, αντί για το μενού. Τα στοιχεία ελέγχου φωτογραφιών σάς δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την εμφάνιση των στατικών εικόνων και video ρυθμίζοντας με ακρίβεια παραμέτρους, όπως την ευκρίνεια, τον κορεσμό και την απόχρωση.

Πλήρης έλεγχος ροής εργασίας

Η ταχύτητα δεν είναι το μοναδικό πλεονέκτημα της φωτογραφικής μηχανής D4. Η ετοιμότητα και ευελιξία συνυπάρχουν αρμονικά με τις επιλογές χειρισμού οι οποίες αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα όταν ο χρόνος μετράει.

Video με χρονική υστέρηση: Η D4 επεκτείνει τη δημοφιλή λειτουργία φωτογράφησης με χρονική υστέρηση με τη δυνατότητα αποθήκευσης εικόνων ως αρχείου video στη φωτογραφική μηχανή. Διαθέτει ταχύτητες αναπαραγωγής από 24 έως 36.000 φορές μεγαλύτερες από την κανονική αναπαραγωγή.

Λειτουργία HDR (Υψηλού δυναμικού εύρους): Πραγματοποιεί λήψη ενός καρέ με υπερέκθεση και ενός καρέ με υποέκθεση με μία μόνο απελευθέρωση του κλείστρου. Το εύρος μπορεί να επεκταθεί κατά 3 EV το μέγιστο για διαφορετικές εμφανίσεις, με πλήρη κορεσμό και διαβάθμιση τόνων. Η απαλότητα στο σημείο όπου συναντώνται οι δύο εκθέσεις μπορεί να ρυθμιστεί, για να επιτευχθεί πιο φυσική εμφάνιση.

Βελτιωμένη ρύθμιση της θερμοκρασίας χρώματος : Παρέχει τη δυνατότητα ακριβούς προσαρμογής της ισορροπίας λευκού. Η απόχρωση της οθόνης κατά τη ζωντανή προβολή και η ισορροπία λευκού της εικόνας που φωτογραφίζεται μπορούν να ρυθμιστούν, προκειμένου να επιτευχθεί η αντιστοιχία τους. Η θερμοκρασία χρώματος μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα σε διαστήματα των 10 Kelvin ή σε μονάδες mired.

Τέσσερις επιλογές περιοχής εικόνας: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών επιλογής μέρους εικόνας, που βρίσκονται στο σκόπευτρο. 5:4 (30,0 x 24,0 mm), 1,2x (30,0 x 19,9 mm) και φορμά DX (23,4 x 15,6 mm).

Επεξεργασία μέσα στη μηχανή: Είναι δυνατή η τροποποίηση και η επεξεργασία των εικόνων και των video μέσα στη φωτογραφική μηχανή, ακόμα και όταν μετακινείστε, εφόσον απαιτείται. Τα μενού επεξεργασίας περιλαμβάνουν μια σειρά χρήσιμων δυνατοτήτων, όπως την επεξεργασία NEF (RAW), την αλλαγή μεγέθους, τον έλεγχο παραμόρφωσης και προοπτικής καθώς και άλλες πολλές λειτουργίες. Εκτός όμως από τα παραπάνω, έχει τη δυνατότητα να καθορίζει το σημείο έναρξης και λήξης των κλιπ video με μία ρύθμιση για την αποτελεσματικότερη αποθήκευσή τους.

Εξαρτήματα

Ασύρματος πομπός WT-5 μικρού μεγέθους (προαιρετικός): Συνδέεται στην ειδική επαφή διασύνδεσης της φωτογραφικής μηχανής και τροφοδοτείται από το σώμα της φωτογραφικής μηχανής. Υποστηρίζει λειτουργίες σύνδεσης HTTP και FTP και επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών φωτογραφικών μηχανών που είναι εξοπλισμένες με επαφή WT-5.

Μονάδα GPS GP-1 (προαιρετική): Καταγράφει πληροφορίες τοποθεσίας, όπως το γεωγραφικό πλάτος, το γεωγραφικό μήκος, το υψόμετρο και την ώρα στα δεδομένα της φωτογραφίας (Exif) σε μορφή 'geotag' και έχει τη δυνατότητας ταυτόχρονης λειτουργίας με τον πομπό WT-5.

Συμπαγές στερεοφωνικό μικρόφωνο ME-1 (προαιρετικό): Καταγράφει ξεκάθαρα τον ήχο, ενώ μειώνει αισθητά το θόρυβο της μηχανής.

SB-910 της Nikon (προαιρετικό) - Απαράμιλλη απόδοση φωτισμού: Παρέχει τη δυνατότητα ευέλικτου i-TTL για έλεγχο του φλας πάνω στη φωτογραφική μηχανή ή ασύρματα, βελτιωμένη λειτουργικότητα και έναν δυναμικό αριθμό οδηγού 34/112 (ISO 100, m/ft, STD, φορμά FX, zoom 35mm). Τα μενού και τα χειριστήρια έχουν βελτιωθεί για τη διευκόλυνση των χειρισμών. Περιλαμβάνονται, επίσης, έγχρωμα φίλτρα φωτισμού πυρακτώσεως και φωτισμού φθορισμού σκληρού τύπου, τα οποία μπορούν να ρυθμίσουν άμεσα την ισορροπία λευκού της D4.

Capture NX 2 (προαιρετικό) — Γρήγορη, δυναμική και δημιουργική επεξεργασία εικόνας: Προκειμένου να είναι συμβατό με την ισχύ απεικόνισης της D4, το Capture NX 2 είναι ταχύτερο από ποτέ, ενώ είναι επιπλέον συμβατό με εκδόσεις 64 bit.

Camera Control Pro 2 (προαιρετικό) — Ευέλικτα χειριστήρια για απομακρυσμένη ρύθμιση της φωτογραφικής μηχανής: Εκτός από τη ρύθμιση της λειτουργίας έκθεσης, της ταχύτητας κλείστρου και του διαφράγματος, αυτό το λογισμικό παρέχει πλέον πάρα πολλές βελτιώσεις για την ομαλότερη λειτουργία της ζωντανής προβολής της D4. Στα νέα δημιουργικά χειριστήρια περιλαμβάνεται και η απομακρυσμένη εκκίνηση και διακοπή της εγγραφής video, καθώς και η επιλογή εναλλαγής της ζωντανής προβολής μεταξύ των στατικών εικόνων και των video.

ViewNX 2 (περιλαμβάνεται) — Περιήγηση, επεξεργασία, κοινή χρήση και πολλά περισσότερα: Αυτό το πακέτο λογισμικού όλα-σε-ένα παρέχει μια εύχρηστη διασύνδεση και μια σειρά λειτουργιών επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας βασικής επεξεργασίας αρχείων RAW και D-Movie. Είναι απόλυτα συμβατό με το my Picturetown, την υπηρεσία κοινής χρήσης και αποθήκευσης φωτογραφιών της Nikon

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.europe-nikon.com.


voltmod

O M G ... τι τέρας είναι

O M G ... τι τέρας είναι τούτο!

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 62 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top