37 εκατομμύρια smartphones με Windows Phone αναμένεται να πουλήσει η Nokia φέτος

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας αναλύσεων Morgan Stanley, η χρονιά που διανύουμε θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη για την Nokia και τα Windows Phone smartphone της εταιρείας.

Οι Φινλανδοί έκαναν μία τεράστια αλλαγή και κατέβαλαν σημαντικό έργο για να εστιάσουν στην σωστή κατεύθυνση και αναμένεται να γευτούν σύντομα τους καρπούς της σκληρής δουλειάς που κατέβαλαν.

Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η εταιρεία αναλύσεων, που αναμένει η Nokia να πουλήσει σχεδόν 37 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα μέσα στο 2012 και να διπλασιάσει τις αποστολές της στα 64 εκατομμύρια την επόμενη χρονιά! Αυτό δείχνει επίσης πως τα smartphones της εταιρείας με Windows Phone λειτουργικό σύστημα θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις εκείνα με το λειτουργικό σύστημα Symbian.

Για να κάνουμε μία σύγκριση, η ίδια εταιρεία αναλύσεων, δηλαδή η Morgan Stanley προβλέπει ότι οι πωλήσεις της HTC αυτή την χρονιά δεν θα ξεπεράσουν τα 6 εκατομμύρια όσο αφορά στα Windows Phone smartphone της εταιρείας ενώ το 2013 θα φτάσουν περίπου τα 10 εκατομμύρια (εννοείται ότι η HTC πουλάει πολλά περισσότερα Android, τουλάχιστον για αυτή την χρονική περίοδο).

Οι αριθμοί που έδωσε στην δημοσιότητα η Morgan Stanley είναι ιδιαίτερα καλοί, αν σκεφτούμε ότι το λειτουργικό σύστημα Windows Phone είναι αρκετά νεότερο στην αγορά από ότι τα αντίπαλα iOS και Android.

Ίσως αυτή τελικά να είναι η χρονιά που τα Windows Phone θα κάνουν αίσθηση στην αγορά και θα αφήσουν το στίγμα τους, ποιος ξέρει; Ίσως οι αριθμοί από την άλλη να μοιάζουν υπεραισιόδοξοι αλλά με την ταχύτητα που αναπτύσσεται η αγορά, και με τις τρομερές αλλαγές που συμβαίνουν, είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κάποιος το οτιδήποτε. Μπορεί να αποδειχτούν αληθινοί. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


El Niño

Αν πουλήσει 7 εκατομμύρια να

Αν πουλήσει 7 εκατομμύρια να είναι ευχαριστημένη.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 106 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top