Μείωση του ποσοστού του Android στην παγκόσμια αγορά

Για πρώτη φορά από τότε που παρουσιάστηκε, το 2008, το λειτουργικό σύστημα της Google, Android παρουσιάζει μείωση στο ποσοστό που κατέχει στην αγορά σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών ABI Research.

Πιο συγκεκριμένα, το Android κατέχει σήμερα ποσοστό στην αγορά περίπου 47% ενώ το προηγούμενο τρίμηνο κατείχε το 52.5%. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που παρατηρείτε μείωση του ποσοστού αγοράς του λειτουργικού συστήματος της Google, από τρίμηνο σε τρίμηνο. Ο λόγος; Δεν είναι και πολύ δύσκολο να τον φανταστούμε, είναι το iPhone 4S της Apple.

Αν και στο περασμένο διάστημα ήταν τεράστιος ο αριθμός των κινητών τηλεφώνων που πωλήθηκαν - μόνο η Samsung κάλυψε αποστολές 33 εκατομμυρίων κινητών τηλεφώνων - φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό για να μειώσει την τάση της αγοράς προς το iPhone 4S.

"Το iPhone 4S ξεπέρασε την εκπληκτική ανάπτυξη της Samsung στα smartphones που είχε φτάσει το 280% από χρόνο σε χρόνο" αναφέρει η ABI.

Αν και το iPhone της Apple, βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στην Αμερική από τότε που παρουσιάστηκε, σε παγκόσμια κλίμακα κατείχε απλώς ένα ποσοστό. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην κορυφή. Σύμφωνα με την ABI, αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην έκρηξη της αγοράς στην Κίνα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Βεβαίως, λέει η ABI, το ενδιαφέρον του κόσμου σχετικά με το iPhone 4S έχει κοπάσει κάπως αφού η Apple έχει μόνο μία ευκαιρία τον χρόνο να ενθουσιάσει τους καταναλωτές, ενώ υπάρχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες από τις υπόλοιπες εταιρείες αφού παρουσιάζουν Android smartphones συχνότερα. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


DEATH

κομπλεξικά γουρουνάκια .....

τραβατε να αγοράσετε 4S. Viva Android

Τελευταία τροποποίηση από DEATH — Τρι, 31/01/2012 - 18:41.
z3et

Εμενα κατι μου λεει πως αυτη

Εμενα κατι μου λεει πως αυτη η αυξηση παρατηρηθηκε μονο και μονο επειδη ξεκινησαν οι πωλησεις του σε περισσοτερες χωρες (καλα λογο και εορτων πουλησε περισσοτερο οπως και να'χει αλλα αυτο εγινε σε ολα τα προιοντα).

Πιστευω αυτο το τριμηνο θα ξαναπεσει (και το επομενο, αν και τοτε θα ειναι δικαιολογημενο απο το iPhone 5).

Elexorien

Σαν να διαβάζω...

... ότι ο Chrome πέρασε σε downloads τον Firefox Wink

Γεγονός μεν, χωρίς να έχει βάση δε...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 46 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top