Η LG παρουσίασε το Optimus Vu με οθόνη 5 ιντσών

Η εταιρεία LG αποκάλυψε πρόσφατα το πρώτο της... "phablet" για να ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy Note. Πρόκειται για ένα smartphone με οθόνης αφής 5 ιντσών το οποίο έχει την ονομασία Optimus Vu.

Προτού η Samsung παρουσιάσει το Note ο όρος "phablet" δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο μας. Υπήρξαν στο παρελθόν και άλλες συσκευές με οθόνη 5 ιντσών που βρίσκονταν ως διαστάσεις ανάμεσα στα smartphones και τα tablets, ωστόσο η δημοτικότητα του Samsung Galaxy Note είναι που έδωσε δυναμική στην κατηγορία "phablet".

Ο σχετικός όρος δημιουργήθηκε από τις λέξεις smartph-one και t-ablet για να περιγράψει συσκευές με δυνατότητες κινητού τηλεφώνου που λόγω των διαστάσεων της οθόνης τους, δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στην κατηγορία smartphone, ούτε στην κατηγορία tablet.

Πέρα από τους όρους, και την ετυμολογία, το νέο LG Optimus Vu, είναι μία συσκευή που δημιουργήθηκε από την LG για να ανταγωνιστεί το Galaxy Note της Samsung. Διαθέτει οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας IPS LCD, με λόγο 4:3, ανάλυσης 1024 x 768 pixels (το Note διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1280 x 800 pixels).

Και οι δύο συσκευές από την άλλη, διαθέτουν επεξεργαστή dual-core της Qualcomm συχνότητας λειτουργίας 1.5GHz καθώς και κάμερα ανάλυσης 8.0Megapixels στην "πλάτη" τους. Επιπλέον το Optimus Vue διαθέτει 32GB μνήμης και "τρέχει" το λειτουργικό σύστημα Android Gingerbread 2.3.

Η LG μαζί με το υβριδικό της tablet, προσφέρει και ένα stylus pen (Rubberdium pen) για να το χρησιμοποιείτε όπου δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα σας. Μερικά ακόμη από τα χαρακτηριστικά του είναι ότι διαθέτει έξοδο HDMI, δυνατότητες DLNA καθώς και WiFi Direct ενώ η μπαταρία του είναι τύπου 2080mAh.

Η LG επίσης περιγράφει την νέα της συσκευή ως το λεπτότερο (οι διαστάσεις του είναι 139.6 x 90.4 x 8.5mm με βάρος 168 γραμμάρια) μεταξύ των  smartphones με δυνατότητες LTE που κυκλοφορούν στην αγορά. Θα κυκλοφορήσει στην Κορέα τον ερχόμενο Μάρτιο. 


DEATH

Συνήθως το μπαστάρδεμα δεν έχει μέλλον .....

είναι καταδικασμένο να αποτύχει.......

voltmod

Αν έχεις να κάνεις με σκυλιά

Αν έχεις να κάνεις με σκυλιά ίσως Smile

DEATH

ισως.....

πάντος το
ήταν π@π@ριά

voltmod

Αμα σου φέρω το Note της

Αμα σου φέρω το Note της Samsung και το πιάσεις στα χέρια σου, θα νομίσεις ότι έχεις στα χέρια σου τεχνολογία UFO... άντε λέμε... Smile

sfirculitu

Αυτές...

Αυτές οι κινέζεις πάντως.. είναι άστα να πάνε όπου LG βλέπεις και κάτι τέτοιες ωραίες..

για το κινήτο.. κάλυτερα να το κάνανε PAD

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 42 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top