Νέα επίθεση των Anonymous στην σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Οι Anonymous "χτύπησαν" την σελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε λίγες μέρες.

Είχαμε εκφράσει την άποψη, ότι θα υπήρχαν αντίποινα για την σύλληψη των τριών παιδιών που κατηγορούνται ως μέλη της GHS (Greek Hacking Scene) και επιβεβαιωθήκαμε.

Οι Anonymous "χτύπησαν" για ακόμη μία φορά την σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να εκφράσουν την αντίθεση τους στις συλλήψεις των τριών νεαρών από την αστυνομία με την κατηγορία ότι ήταν αυτοί που εισέβαλαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης την πρώτη φορά. Δεν είναι η πρώτη φορά βεβαίως που στέλνουν μήνυμα στην Ελλάδα και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν επιθέσεις σε ελληνικούς κυβερνητικούς στόχους.

Για αρκετή ώρα τις πρώτες πρωινές ώρες τις Τετάρτης στη διαδικτυακή διεύθυνση του υπουργείου εμφανιζόταν μία σελίδα με μαύρο φόντo με τα διακριτικά των Anonymous, καθώς και μια φωτογραφία ορισμένων ατόμων παρέα με τον πλέον διάσημο Έλληνα σκύλο, τον Λουκάνικο. Το μήνυμα των Anonymous έλεγε εν' ολίγοις τα παρακάτω:

" Τα παιδία της GHS δεν είχαν να κάνουν κατι με το site αυτό. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! Κάνατε μεγάλο λάθος, αυτό έγινε απο τους Anonymous και οχι απο τα παιδία της GHS. Γνωρίζουμε ότι η χώρα σας ψήφισε το ACTA στην προσπάθεια σας να φιμώσετε και άλλο τους Ελλήνες. Γνωρίζουμε τα πάντα... Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει.

Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κύβερνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον λαό. Και για αυτό ακριβώς τον λόγο η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε. Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που την δολοφόνησαν. Μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, μπορείτε ακόμα και να συλλάβετε κάποιους από εμάς, στην προσπάθεια σας να μας φιμώσετε...

Αλλά για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε θα ξεπηδάνε άλλοι 3. Δεν είμαστε 5 ούτε 10 ούτε 100. Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous. Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν. Κατοχική Κυβέρνηση της Ελλάδας, Αυτές τις μέρες πρόκειται να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Έλληνα. Ένα νομοσχέδιο που παραδίδει την χώρα ολοκληρωτικά σε κατοχή. Που θα φέρει την χώρα και τον λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση.

Δεν θα επιτρέψουμε να εξαθλιώσετε άλλο τον Ελληνικό λαό. Απαιτούμε την άμεση παραίτησή σας, και την διενέργεια εκλογών. Απαιτούμε να μην πληρώθεί ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους «φίλους» σας. Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε.

Aκόμα δεν έχετε δει την πλήρη οργή των Anonymous. Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας Εφορίας διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών Χρέη τα οποία φασιστικά τους επιβάλλατε να πληρώσουν. Μπορεί στις διαδηλώσεις των Ελλήνων να τους αντιμετωπίζετε με απίστευτη βία, χτυπώντας ανεξέλεκτα, αλλά το ιντερνετ είναι το δικό μας πεδίο. Και τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο. Είμαστε πολλοί και θα είμαστε σύντομοι. Πολίτες της Ελλάδας, οι Anonymous τώρα πολεμάνε στο πλευρό σας... Κυβέρνηση της Ελλάδας, να μας περιμένετε...

E X P E C T U S !

J U S T I C E  I S  C O M I N G !"


marooned

ωραίο κομμάτι...!

ωραίο κομμάτι...!

DEATH

Αν και....

μέ χάλασε λίγο το:
"Απαιτούμε την άμεση παραίτησή σας, και την διενέργεια εκλογών."

marooned

εμένα δεν με χάλασε

εμένα δεν με χάλασε καθόλου...

voltmod

Τι είναι αυτό που σε χάλασε

Τι είναι αυτό που σε χάλασε φίλε μου DEATH;

DEATH

1) Δεν απαιτείς να

1) Δεν απαιτείς να παραιτηθούν
2) με εκλογές δεν θα αλλάξει κάτι (ψευτοδημοκρατία)

Η τους μ@μ@ς η σε μ@μ@νε this is war.

voltmod

OK, κατάλαβα πως το εννοείς.

OK, κατάλαβα πως το εννοείς. Εκείνοι πάντως, ερμηνεύω ότι εννοούν να επανέλθει η δημοκρατία στην χώρα χρησιμοποιώντας το μοναδικό δημοκρατικό μέσο που έχει ο λαός, δηλαδή τις εκλογές. Δεν θεωρούν ότι αυτή η κυβέρνηση που έχουμε, εκπροσωπεί τους έλληνες πολίτες.
Αν θυμάσαι, σε προηγούμενο video που είχαμε δει, έλεγαν πως στην χώρα μας δεν υπάρχει δημοκρατία και πως η δημοκρατία πέθανε στον τόπο που την δημιούργησε. Αυτό εννοούν και απαιτούν.

anima

ρε τους γουστάρω τρελά λέμε

ρε τους γουστάρω τρελά λέμε

msdx

Εγώ πόντος απαιτώ

Εγώ πάντως απαιτώ Tongue

Τελευταία τροποποίηση από msdx — Τετ, 22/02/2012 - 22:43.
PaNoSUPER-3-Forum

ΑΦΟΥ....

Αφου ειναι αντικυβερνητικοι για ποιο λογο το youtube να μην σβηνει τα videos τους?Λεω εγω τωρα...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 471 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top