Νέο Samsung Galaxy Note 10.1

Η Samsung ανακοίνωσε την διάθεση ενός ακόμη tablet που έρχεται να συμπληρώσει την ιδιαίτερα πλούσια γκάμα προϊόντων της εταιρείας στην συγκεκριμένη κατηγορία φορητών συσκευών.

Πρόκειται για το Galaxy Note 10.1 το οποίο έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το Galaxy Tab 10.1 όπως είναι η οθόνη των 10.1 ιντσών (ανάλυσης WXGA, 1280 x 800 pixels) και συνοδεύεται από S-Pen.

Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά των σειρών "Galaxy Tab" και "Galaxy Note". Οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την χρήση της αφής θα ανήκει στην κατηγορία "Tab" ενώ οποιαδήποτε συσκευή της εταιρείας προσφέρεται και με S-Pen θα συγκαταλέγεται στην σειρά "Note".

Είναι εξοπλισμένο με 1GB RAM και θα διατεθεί σε χωρητικότητες των 16GB, 32GB και 64GB. Χάρη στην υποδοχή microSD πάντως η χωρητικότητα μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω κατά 32GB. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) το οποίο συνεπικουρείται απο το περιβάλλον εργασίας TouchWiz της Samsung. Υποστηρίζονται HSPA+, WiFi 802.11b/g/n και Bluetooth 3.0. Ο επεξεργαστής Samsung Exynos είναι διπύρηνος και έχει συχνότητα λειτουργίας 1.4GHz.

Στην πλάτη της συσκευής, υπάρχει μία κάμερα 3.0Megapixels για να τραβάτε φωτογραφίες ενώ στην πρόσοψη υπάρχει μία των 2.0Megapixels για βιντεο-συνδιαλέξεις (δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις, δεν παρέχεται τέτοια δυνατότητα).

Επιπλέον υποστηρίζει GPS αλλά και Glonass ενώ επιπλέον, επειδή η εταιρεία την διαφημίζει ως επαγγελματική συσκευή, παρέχει υποστήριξη σε Exchange ActiveSync, Juniper Junos Pulse,  Cisco VPN και παρέχει on-device encryption. Ανάμεσα στις ενσωματωμένες εφαρμογές θα βρείτε επίσης και τις Adobe Ideas και Adobe Photoshop Touch που είναι ειδικά κατασκευασμένες να συνεργάζονται με stylus, σαν το S-Pen της Samsung. Η μπαταρία του Galaxy Note 10.1 είναι 7000mAh.


Lacrimosa_daemon

Η επαφή που είχα πρίν καιρό

Η επαφή που είχα πρίν καιρό με το Tab δε μπορώ να πώ πως με εντυπωσίασε (εκτός του ότι κόλλησε 2 φορές, λόγω μηχανικής βλάβης), ήταν και αργό. Δοκίμασε κανείς και το Note για να μας πεί αν πρόκειται για βελτιωμένη έκδοση?

Spoiler: Highlight to view
Reactive πως τα πας με το Tab σου?

Re4cTiV3

Φώτη δεν έχω tab.Το Galaxy S

Φώτη δεν έχω tab.Το Galaxy S I έχω Smile

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 24 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top