Οι πρώτες πληροφορίες για το Halo 4

Μερικά νέα στοιχεία για την τέταρτη συνέχεια του Halo 4 έδωσαν στην δημοσιότητα η Microsoft και η εταιρεία 343 Ιndustries που έχει αναλάβει και την ανάπτυξη του τίτλου.

Στο παραπάνω video, η 343 Industries αποκαλύπτει ορισμένα νέα στοιχεία για την πολυαναμενόμενη τέταρτη συνέχεια του παιχνιδιού, ενώ μπορείτε να απολαύσετε για πρώτη φορά την in-game αίσθηση του παιχνιδιού. Μαζί με το video, έδωσαν στην δημοσιότητα και δύο εικόνες από το παιχνίδι που έχουν ως θέμα τον Master Chief.

Το Halo 4 είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που δεν αναπτύσσεται από την Βungie. Η πρώτη αλλαγή της 343 Ιndustries παρατηρείται στην στολή του Master Chief, που είναι επανασχεδιασμένη να δείχνει λιγότερο βαριά για να επιτρέπει στην κεντρική προσωπικότητα του Halo Universe να κινείται με μεγαλύτερη ελευθερία.

Όπως λέει, η εταιρεία ανάπτυξης, αν και το πεδίο που μπορούσε να επέμβει ήταν περιορισμένο, με την έννοια ότι το Halo Universe είναι μία συγκεκριμένη, προκαθορισμένη οντότητα, φρόντισε να βελτιστοποιήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, να εμβαθύνει στον χαρακτήρα του Master Chief και σχεδόν να δώσει στο παιχνίδι μία νέα αίσθηση τόσο στον οπτικό τομέα, όσο και στο gameplay ενώ τα ηχητικά εφέ να είναι εντελώς νέα.

Υπάρχουν νέα όπλα, πολλές νέες πίστες και περιβάλλοντα και μία απειλή για τον Master Chief που όμοια της δεν έχει ξανασυναντήσει.

"Παραμένει Halo, αλλά έχει την δική του φωνή και είναι εκπληκτικό" λέει η Josh Holmes, Creative Director της 343 Industries. Το Ηalo 4 θα κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγενιάτικων διακοπών, στα τέλη του 2012.


Stormwatch

Master Chief και τα μυαλά στα

Master Chief και τα μυαλά στα blender.Η 343 έδειξε πολύ καλά σημάδια με το καταπληκτικό Reach. Σίγουρα ο πιο αναμενόμενος τίτλος της χρονιάς για εμένα.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 64 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top