Ανακοινώθηκε επίσημα το Crysis 3 που κυκλοφορεί την Άνοιξη του 2013

Μετά την διαρροή από το online κατάστημα Origin, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του Crysis 3, την ερχόμενη Άνοιξη.

Το τρίτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς first person shooter βασίζεται στην αναβαθμισμένη έκδοση της εκπληκτικής μηχανής γραφικών της Crytek, CryENGINE v3.4. Το τρίτο μέρος της σειράς, βρίσκει τον Prophet να επιστρέφει στην Νέα Υόρκη του 2047, μολονότι η άλλοτε μεγάλη πόλη προστατεύεται από ένα Nanodome και μετατραπεί σε μία αφιλόξενη... ζούγκλα με πυκνή βλάστηση, ποτάμια, έλη και δάση από την διεφθαρμένη Cell Corporation.

Η New York City Liberty Dome είναι μία αστική τροπική ζούγκλα, η οποία διαχωρίζεται σε επτά ξεχωριστές περιοχές με διαφορετικά περιβάλλοντα που ονομάζονται Seven Wonders. Ο σκοπός των gamers που θα έχουν υπό τον έλεγχο τους τον Prophet, είναι να καταστρέψει τα σχέδια της Cell Corporation αποκαλύπτοντας παράλληλα την αλήθεια πίσω από την δημιουργία του Nanodome, που σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται η διεφθαρμένη εταιρεία (π.χ ότι χτίστηκε για την προστασία των πολιτών) αυτή δεν είναι άλλη από τον έλεγχο των περιοχών και της τεχνολογίας από την Cell Corporation.

Για να εκπληρώσει τον στόχο του, ο Prophet είναι εξοπλισμένος μεταξύ άλλων με ένα εξελιγμένο τόξο καθώς και με μία νέα έκδοση της Nanosuit.

Το Crysis 3 των Crytek και EA αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2013, για PC, PS3 και Xbox 360. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει με κόστος €49.99. Αναμένεται να υπάρξει τουλάχιστον μία έκδοση του παιχνιδιού, όπως η Hunter Edition, η οποία δίνει στον gamer πρόσβαση στο τόξο από νωρίς στο παιχνίδι και επιπλέον λειτουργίες στην Nanosuit, ενώ επιπλέον θα προσφέρονται τα "multiplayer unlocks" Stalker (επιπλέον καραμπίνα Jackal), Overkill (επιπλέον machine gun Typhoon που αδειάζει 500 σφαίρες το δευτερόλεπτο) και Predator Packs (επιπλέον Feline submachine gun) με - διαφορετικό ανά pack - οπλισμό και χαρακτηριστικά σε multiplayer modes. Και τα τρία Multiplayer Packs περιλαμβάνουν πέρα από την βασική έκδοση του παιχνιδιού και την Hunter Edition του παιχνιδιού.

Δείτε μερικές από τις δυνατότητες της CryENGINE 3 στο παρακάτω video:


Stormwatch

H φάτσα του καράφλα στο video

H φάτσα του καράφλα στο video ειναι jaw-dropping...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 207 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top