LG Optimus L7: Η ναυαρχίδα της σειράς L-Style κυκλοφορεί και στην ελληνική αγορά

Press News

Το LG Optimus L7, η νεότερη προσθήκη στην γκάμα smartphones L-Series της LG Electronics, καταφτάνει στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας κορυφαία σχεδίαση, εντυπωσιακή οθόνη 4,3 ιντσών και την πιο πρόσφατη έκδοση Ice Cream Sandwich του λειτουργικού Android.

Ως γνήσιο μέλος της σειράς L-Series, το LG Optimus L7 διατηρεί το διαχρονικό στυλ της LG, χωρίς υποχωρήσεις στα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα. Με πάχος μόλις 8,7 χιλ., το LG Optimus L7 ξεχωρίζει για τη λεπτή και κομψή εμφάνισή του, που πηγάζει από τη φιλοσοφία L-Style.

Η εντυπωσιακή σχεδίαση της συσκευής, συμπληρώνεται ιδανικά από το ποιοτικό μεταλλικό φινίρισμα, την έξυπνη διαρρύθμιση των πλήκτρων και την ευρεία οθόνη 4,3 ιντσών, παρέχοντας στους χρήστες τη βέλτιστη εμπειρία θέασης και ανάγνωσης. 

Επιπλέον, το LG Optimus L7 εκμεταλλεύεται όλα τα πλεονεκτήματα της πρόσφατης έκδοσης Ice Cream Sandwich του Android OS, παρέχοντας στους χρήστες ένα πιο έξυπνο και γρήγορο λειτουργικό, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν ένα βελτιστοποιημένο περιβάλλον χρήσης και προηγμένες multimedia δυνατότητες. 

To LG Optimus L7, είναι επίσης εξοπλισμένο με μία εξελιγμένη κάμερα, με λειτουργία autofocus και ταχύτητα απόκρισης σε έξι δέκατα του δευτερολέπτου, ώστε οι χρήστες να αποθανατίζουν φωτογραφίες και εικόνες με μεγαλύτερη ακρίβεια, σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Συνδυάζοντας κομψότητα, λειτουργικότητα και υψηλή απόδοση σε ένα "έξυπνο" πακέτο, το LG Optimus L7 απευθύνεται σε όσους δεν κάνουν υποχωρήσεις σε ένα smartphone. Το LG Optimus L7 αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά Optimus L7

  • Επεξεργαστής: MSM 7227A (Cortex A5 1GHz)
  • Διαθέσιμη μνήμη: 2.7GB (internal storage), υποστήριξη Micro SD (έως 32GB)
  • Οθόνη: 4,3 ίντσες WVGA
  • Κάμερα: Πίσω 5.0MP AutoFocus με LED Flash / Εμπρός VGA
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Μπαταρία: 1,700mAh
  • Διαστάσεις: 125,5 x 67 x 8,7 (χιλ.)

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 30 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top