1st O.M.G. Event 2012 : Overclocking - Modding - Gaming

Η κοινότητα hwbox.gr σε συνεργασία με την Εκπαιδευτικό Όμιλο "ΟΜΗΡΟΣ" παρουσιάζει το πρώτο Overclocking - Moding - Gaming event στην χώρα μας.

To 1ο O.M.G event αναμένεται να προσελκήσει πολλούς λάτρεις του hardware και του gaming και είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το overclocking και το modding από "experts" τους είδους.

Για όσους θελήσουν να παρευρεθούν, η ημερομηνία είναι 23 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, στην Πλατεία Κάνιγγος στο κεντρικό κτήριο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού "ΟΜΗΡΟΣ", οδός Βερανζέρου 3. Η είσοδος είναι ελεύθερη! Το event θα συντονίζει ο παρουσιαστής του MAD TV,  Δημήτρης Καρέτσος, ενώ κατά την διάρκεια του θα μοιραστούν πολλά δώρα τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους παρευρισκόμενους!

Για όσους δεν παρευρεθούν, θα υπάρχει Live Streaming σε όλους τους ορόφους καθώς και Live σχολιασμός του Final Four στο Call Of Duty 4 ProMod!

Ευχόμαστε, η προσπάθεια του hwbox.gr και του εκπαιδευτικού όμιλου "ΟΜΗΡΟΣ" να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, ειδικά σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για τον κλάδο της τεχνολογίας στην χώρα μας. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Fotios

Ωραία ιδέα!

Αν δεν προκύψει κάτι επείγον, θα πάω σίγουρα!

voltmod

Ναι, είναι πολύ καλή φάση η

Ναι, είναι πολύ καλή φάση η διοργάνωση του event.

Elexorien

Πολύ καλή πρωτοβουλία.

Μπράβο.

n0b0d1

Όλοι όσοι έχουμε τη

Όλοι όσοι έχουμε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε εκείνη την ημέρα εκεί πρέπει να είμαστε να το στηρίξουμε το θέμα και να καθιερωθεί (μακάρι). Ξέρει κανένας αν θα παίξουν τίποτα προσφορές για υδρόψυξη ή γενικότερα hard-core ψύξη επεξεργαστή να πάρουμε και τίποτα σε χαμηλότερη τιμή για το σπίτι;

voltmod

n0b0d1 δεν έχω πληροφορηθεί

n0b0d1 δεν έχω πληροφορηθεί για κάτι τέτοιο. Τα event αφορούν κυρίως "επίδειξη".

n0b0d1

Ευχαριστώ, ρώτησα γιατί είδα

Ευχαριστώ, ρώτησα γιατί είδα εδώ http://www.hwbox.gr/news/16843-hwbox-1st-o-m-g-event-2012-overclocking-m...
ότι παίζουν διάφοροι χορηγοί μάρκετ του θέματος που στο κάτω-κάτω θα χαν κέρδος να στήσουν booths με τα πιο γνωστά τους προϊόντα π.χ. corsair να φέρει μερικές H100 η kingston hyperX και λοιπά.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 31 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top