Τίτλοι τέλους και για το περιοδικό T3

Ο εκδοτικός όμιλος στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του Official PlayStation Magazine σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα διακόψει και την κυκλοφορία του γνωστού τίτλου τεχνολογίας T3 (Tomorow's Technology Today).

Αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ούτε στην ιστοσελίδα του παγκοσμίως γνωστού τίτλου, αλλά ούτε και στην ιστοσελίδα του εκδοτικού όμιλου, εντούτοις έγινε γνωστό ότι το τελευταίο τεύχος του T3 θα είναι εκείνο του Ιουνίου. Ο εκδοτικός όμιλος, μετά το "κλείσιμο" των T3 και Official PlayStation Magazine έχει διατηρήσει στο δυναμικό του το PC Magazine.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής: "Το τεύχος Ιουνίου του Τ3 είναι, δυστυχώς, και το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει. Η πρωτοφανής οικονομική κρίση και το δυσμενές περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο χώρο της τεχνολογίας, δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε την πορεία που ξεκίνησε πριν 6,5 χρόνια. Σε αυτά τα 79 τεύχη της ελληνικής έκδοσης του Τ3 εκτός από το πάθος για τα gadgets και την αφοσίωση στην έγκυρη τεχνολογική ενημέρωση, στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις την εγχώρια αγορά, ενθαρρύναμε όλες τις φρέσκες προσπάθειες στο χώρο και επενδύσαμε στη σοβαρότητα, την αντικειμενικότητα και κυρίως στο σεβασμό για τον αναγνώστη.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη στήριξη και το ενδιαφέρον και ελπίζουμε ότι το λιθαράκι που προσθέσαμε στην εγχώρια τεχνολογική πραγματικότητα να αποτελέσει τη βάση για ακόμη πιο δημιουργικές προσπάθειες στο μέλλον.

Στο – από όποια άποψη κι αν το δείτε- συλλεκτικό τεύχος Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια τελευταία βουτιά στα άκρως ενδιαφέροντα ύδατα του tech ωκεανού".

Ευχόμαστε στους εκλεκτούς συνάδελφους, συνεργάτες και καλούς φίλους στο περιοδικό T3, που έχασαν τις δουλειές τους, κουράγιο και δύναμη, ώστε να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις προκλήσεις της οικονομικής συγκυρίας που πλήττει την χώρα μας.


voltmod

Για μεγάλο διάστημα

Για μεγάλο διάστημα αρθρογραφούσα στο συγκεκριμένο περιοδικό. Λυπάμαι πολύ που έκλεισε, αλλά πολύ περισσότερο για τους συνάδερφους που έχασαν την δουλειά τους. Κρίμα. Sad

georgek

Ο αμιγώς τεχνολογικός τύπος

Ο αμιγώς τεχνολογικός τύπος δυστυχώς πνέει τα λοίσθια. Από τις εταιρείες τεχνολογίας που συντηρούσαν τον τύπο με τις διαφημίσεις, άλλες δεν μπορούν και άλλες δεν θέλουν -δυστυχώς- να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσω των εξειδικευμένων τεχνολογικών εντύπων. Βλέπεις οι περισσότεροι "φωστήρες" του marketing προτιμούν lifestyle παρουσιάσεις των προϊόντων τους, σε έντυπα (ενδεχομένως και site) που δεν υπάρχει "έμπειρο μάτι" που μπορεί να βγάλει προς τα έξω όχι μόνο τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα ενός προϊόντος ώστε η τελική κρίση να είναι αυτή του καταναλωτή. θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες, αλλά είμαι συναισθηματικά πολύ φορτισμένος για την κατάσταση που βιώνουν οι πρώην πια συνάδελφοι.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 43 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top