Η Patriot Memory ανακοίνωσε την wireless θήκη για σκληρούς δίσκους Gauntlet Node

Χάρη στην θήκη Gauntlet Node, μπορείτε να μετατρέψετε ένα σκληρό δίσκο 2.5" ή το solid state drive σας, σε ασύρματο μέσο αποθήκευσης!

H θήκη Gauntlet Node, μπορεί να συνοδεύσει τον φορητό υπολογιστή σας, το tablet ή ακόμα και το κινητό σας τηλέφωνο αυξάνοντας τις δυνατότητες αποθήκευσης δεδομένων κατακόρυφα.

Αν και η εταιρεία στο παρελθόν είχε ανακοινώσει την θήκη ως Gauntlet WiFi, εντούτοις το προϊόν φτάνει στην αγορά με την νέα ονομασία Gauntlet Node. Χάρη στην συγκεκριμένη θήκη, και με τον μηχανικό σκληρό δίσκο ή το solid state drive της αρεσκείας τους, οι χρήστες φορητών υπολογιστών, δημοφιλών tablets ή smartphones μπορούν να αυξήσουν την δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων έως και 1TB. Η θήκη Gauntlet Node επίσης είναι hot-swappable ώστε ο χρήστης να μπορεί να εναλλάσει τα μέσα αποθήκευσης που έχει στην διάθεση του άμεσα και κατά βούληση.

Για την σύνδεση με tablets και smartphones (μπορεί να συνδεθεί σε έως οκτώ συσκευές) μαζί με την θήκη προσφέρεται και η εφαρμογή Gauntlet Connect, που ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει από τα Google Play, Amazon App Store και Apple iTunes. Η Gauntlet Node θήκη μπορεί να "στριμάρει" μουσική, ταινίες και φωτογραφίες ή να μεταφέρει οποιαδήποτε είδους δεδομένα διαρκώς και για 5 ώρες, χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου που ενσωματώνει. "Το Gauntlet Node κατασκευάστηκε για να αποτελέσει την πλέον ευέλικτη ασύρματη πρόταση αποθήκευσης δεδομένων στην αγορά" είπε ο Mike Kroll, Διευθυντής του Περιφερειακών της Patriot Memory και συμπλήρωσε: "Με form factor που υποστηρίζει 2.5" σκληρούς δίσκους και solid state drives και περιλαμβάνοντας χαρακτηριστικά όπως τα WiFi και USB 3.0, το προϊόν Gauntlet Node είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να αυξήσουν οι χρήστες την δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων συσκευών όπως smartphones, tablets και ultrabooks".

Το Gauntlet Node είναι συμβατό με μέσα αποθήκευσης (HDD, SSD) 2.5 ιντσών, κάνει χρήση των πρότυπων SATA, USB 3.0 και WiFi 802.11 a/b/g/n, προσφέρει ασφάλεια WPA και δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων 150Mbit. Η μπαταρία του είναι Lithium-Ion polymer με διάρκεια έως και 5 ώρες κατά το "στριμάρισμα" περιεχόμενου. Η εφαρμογή Gauntlet Connect είναι διαθέσιμη για tablets και smartphones με Android και iOS λειτουργικό σύστημα και για web access υποστηρίζει IE6 ή πιο σύγχρονο, Firefox και Safari.

Το κόστος της νέας ασύρματης θήκης για μέσα αποθήκευσης της Patriot Memory είναι $99.99. Για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ ωστόσο σύντομα η εταιρεία θα ανακοινώσει την διάθεση της και για τις υπόλοιπες χώρες της υδρογείου.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 65 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top