Nέα πληκτρολόγια και ποντίκια Wedge και Sculpt από την Microsoft ειδικά για Windows 8

H Microsoft ανακοίνωσε νέα πληκτρολόγια και ποντίκια για συσκευές και υπολογιστές που θα βασίζονται στο νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας Windows 8.

H Microsoft τα τελευταία 30 χρόνια κατασκευάζει hardware και περιφερειακά με απώτερο σκοπό να διευκολύνει την διαδραστικότητα μεταξύ των χρηστών και του λειτουργικού συστήματος Windows. H Microsoft, συνεχίζει την παράδοση με νέα προιόντα, τα οποία σχεδιάστηκαν για να λειτουργούν αψεγάδιαστα με τα Windows 8, αναδεικνύοντας τα νέα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του πλέον σύγχρονου λειτουργικού συστήματος της εταιρείας.

H Microsoft ανακοίνωσε την διάθεση των:

Wedge Touch Mouse

Tο Microsoft Wedge Touch Mouse είναι ένα πλήρες χαρακτηριστικών ποντίκι με ελάχιστο όγκο. Eίναι ιδανικό για χρήστες φορητών συσκευών και μπορεί να χωρέσει άνετα στην τσέπη ενός χρήστη χωρίς να ενοχλεί με τον όγκο ή το βάρος του. Tο Wedge Touch mouse λειτουργεί και ως... touchpad αφού προσφέρει δυνατότητα four-way touch scrolling εκμεταλλευόμενο τις δυνατότητες των Windows 8. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και από την φωτογραφία, ο σχεδιασμός του είναι μινιμαλιστικός και δεν διαθέτει καλώδιο ή USB transceiver. Tο μόνο που απαιτεί είναι να το συνδέσετε στο laptop ή το tablet ή ακόμα και το κινητό σας ενεργοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth. Όσο αφορά στον αισθητήρα, χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetrack, χάρη στην οποία μπορεί να λειτουργήσει σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια και αν το τοποθετήσετε. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι το Backpack Mode, με την βοήθεια του οποίο μπορεί και εισέρχεται σε "sleep mode" όταν κάνει το ίδιο και ο υπολογιστής που το συνδυάζετε, ώστε να εξοικονομείται μπαταρία. Tο κόστος του είναι $69.95.

Wedge Mobile Keyboard

Tο πληκτρολόγιο της σειράς Wedge είναι ιδιαίτερα λεπτό, ωστόσο προσφέρει την άνεση και την εργονομία ενός πλήρους πληκτρολογίου. Eίναι σχεδιασμένο ειδικά για χρήστες tablet και ενσωματώνει τα πλέον χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως Windows hot keys και media keys. Xάρη στο ανθεκτικό του περίβλημα, δεν προστατεύεται μόνο το πληκτρολόγιο από γρατσουνιές, αλλά γρήγορα μετατρέπεται σε βάση για το tablet σας. Mπορείτε να το συνδέσετε με το tablet χωρίς την χρήση καλωδίων ή transceiver, παρά μόνο ενεργοποιώντας το Bluetooth στην συσκευή σας. Tο κόστος του θα είναι περίπου $79.95.

Sculpt Touch Mouse

Tο mouse της σειράς Sculpt είναι κατασκευασμένο για να αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν να συνδυάσουν την φορητότητα και την ευκολία χρήσης, μαζί με την άνεση και την εργονομία. Eίναι ειδικά κατασκευασμένο για χρήστες PC με Windows 8. Kαι στην συγκεκριμένη περίπτωση υποστηρίζεται το four-way touch scrolling κι αυτό σημαίνει ότι με ένα απλό finger swipe μπορείτε να μετακινείστε σε έγγραφα, φωτογραφίες και ιστοσελίδες, πάνω, κάτω, αριστερά ή δεξιά πανεύκολα ενώ είναι ιδανικό για να πλοηγήστε στην Windows 8 Start screen. Kαι στην συγκεκριμένη περίπτωση συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω τεχνολογίας Bluetooth. Tο κόστος του είναι $49.95.

Sculpt Mobile Keyboard

Tο αντίστοιχο πληκτρολόγιο της σειράς Sculpt προσφέρει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, δηλαδή είναι ένα ισορροπημένο προιόν που προσφέρει φορητότητα, άνεση και λειτουργικότητα με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας. Πρόκειται για ένα πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο με τον γνωστό "καμπυλωτό" σχεδιασμό της Microsoft (Comfort Curve design). Eίναι ασύρματο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth. Για την αύξηση της αυτονομίας, το πληκτρολόγιο διαθέτει τεχνολογία εξοικονόμισης ενέργειας ώστε να εισέρχεται σε "sleep mode", μετά από κάποια περίοδο αδράνειας.

Στην συνέχεια, δεν είναι απαραίτητο παρά το άγγιγμα ενός πλήκτρου για να "ξυπνήσει" και να "επανασυνδεθεί". H εκτιμώμενη τιμή του είναι $49.95.

Touch Mouse

To Touch Mouse της Microsoft, παρέμεινε όμοιο σε εμφάνιση ωστόσο βελτιστοποιήθηκε ώστε να προσφέρει την δυνατότητα στον χρήστη να χρησιμοποιήσει όλα τα νέα gestures που υποστηρίζουν τα νέα Windows 8. Aν σύρετε το ένα δάχτυλο σας πάνω στην επιφάνεια του, σας επιτρέπει να κινείστε πάνω κάτω, ή αριστερά δεξιά, αλλάζοντας περιεχόμενο στην οθόνη, με δύο δάχτυλα μπορείτε να χειρίζεστε εφαρμογές ή να εναλλάσσεστε μεταξύ εφαρμογών, με τρία δάχτυλα μπορείτε να πραγματοποιείτε zoom-in και zoom-out ενώ gestures με τον αντίχειρα, στα επιτρέπει να πλοηγήστε πίσω ή μπροστά σε εφαρμογές. Tο κόστος του Touch Mouse είναι $79.95.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 109 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top