Τα Limited Edition bundles του Call Of Duty: Black Ops II, Care Package και Hardened Edition είναι εκπληκτικά!

Τα Limited Edition bundles της σειράς Call Of Duty ήταν πάντα ξεχωριστά αλλά αυτή την φορά, οι Treyarch και Activision ξεπέρασαν τον εαυτό τους!

Στο video παραπάνω, οι Mark Lamia, επικεφαλής του Treyarch Studio και ο Διευθυντής Σχεδιασμού του παιχνιδιού David Vonderhaar πραγματοποιούν "unboxing". Με $180 οι συλλέκτες μπορούν να αποκτήσουν το Care Package, το οποίο έρχεται στην συσκευασία ενός πραγματικού (!) πακέτου υποστήριξης, σαν αυτά που πέφτουν από τα αεροπλάνα στο πεδίο μάχης.

Μέσα στο ανθεκτικό πακέτο, θα βρουν ένα τηλεκατευθυνόμενο MQ-27 Dragonfire quadrocopter drone (!) και διάφορα άλλα καλούδια εκτός από το παιχνίδι σε μεταλλική συσκευασία όπως δύο επιπλέον χάρτες (Nuketown Zombies and Nuketown 2025), αποκλειστικό καμουφλάζ οπλισμού, ένα ζευγάρι Player Card backgrounds καθώς και το soundtrack. Επίσης οι φίλοι του PS3 θα βρουν δύο δυναμικά themes, και οι φίλου του Xbox 360 XBL Zombie avatar κ.α. Επιπλέον στην Care Package έκδοση θα βρουν βιβλίο με artwork καθώς και δύο "Challenge" coins.

Όσοι φιλοι του Call Of Duty: Black Ops II βρίσκουν την έκδοση Care Package ακριβή, μπορούν με $100 λιγότερα να αποκτήσουν την "Hardened Edition", που περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα καλούδια εκτός από το MQ-27 Dragonfire quadrocopter drone.

Για να μην μείνουν παραπονεμένοι οι φίλοι του PC, οι Treyarch και Activision, θα κυκλοφορήσει επίσης την έκδοση "Hardened Edition" με μία σημαντική διαφορά. Στην θέση όσων προσφέρει και αφορούν σε περιεχόμενο για τα PSN και XBL, χαρίζει ένα κωδικό για το World at War.

Το Call Of Duty: Black Ops II κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου για PS3, PC και Xbox 360. Όσοι θέλετε ωστόσο μπορείτε να προπαραγγείλετε τα δύο συλλεκτικά πακέτα γιατί θα κυκλοφορήσουν σε ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό. 


voltmod

της π.... τα μάτια έχει μέσα

της π.... τα μάτια έχει μέσα O.O

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 212 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top