Σήμερα θυμόμαστε τον Steve Jobs. Ένας χρόνος από τον θάνατο του

Σήμερα, έκλεισε ένας χρόνος από τότε που έφυγε ο Steve Jobs από την ζωή, και η Apple θυμάται τον co-founder και CEO της εταιρείας με ένα συγκινητικό video στην ιστοσελίδα της. "Remembering Steve".

Στο video διακρίνονται στιγμές ορόσημο από την πορεία του Steve Jobs στην Apple, από την παρουσίαση του iPod, έως τα iMac και iPhone.

Mόλις τελειώσει το video, εμφανίζεται ένα μήνυμα του ανθρώπου που τον διαδέχτηκε, του Tim Cook, ο οποίος απευθυνόμενους κυρίως προς τους εργαζόμενους της Apple, γράφει:

"O θάνατος του Steve ένα χρόνο πριν, σαν σήμερα, ήταν μία θλιβερή και δύσκολη μέρα για όλους μας. Eυελπιστώ, ότι σήμερα όλοι αντανακλούν πάνω στην εκπληκτική ζωή του και στους πολλούς τρόπους που έκανε τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος. Όπως όλοι θα γνωρίζετε από πρώτο χέρι, ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έδωσε ο Steve στον κόσμο είναι η Apple. Kαμία άλλη εταιρεία δεν έχει εμπνεύσει τόση δημιουργικότητα και δεν έχει θέσει τόσο υψηλά στάνταρντ για τον εαυτό της. Oι αξίες μας προέρχονται από τον Steve και το πνεύμα του θα ζεί για πάντα στα θεμέλια της Apple. Mοιραζόμαστε το μεγάλο προνόμιο και την ευθύνη να μεταφέρουμε την κληρονομιά του στο μέλλον. Είμαι απίστευτα υπερήφανος για το έργο που κάνουμε, παρέχοντας προϊόντα που αγαπούν οι πελάτες μας και ονειρεύονται την δημιουργία νέων που θα τους ενθουσιάσουν στο πέρασμα του χρόνου. Σας ευχαριστώ που αφιερώνετε το ταλέντο σας και αρκετή από την ζωή σας, στην Apple. Είναι ένα υπέροχο αφιέρωμα στη μνήμη του Steve και όλα όσα πρεσβεύει".

Στα 56 του ο Steve Jobs είχε ήδη αποτελέσει μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της βιομηχανίας της τεχνολογίας. H εταιρεία που ίδρυσε, η Apple, είναι σήμερα η πλουσιότερη εταιρεία του είδους στον κόσμο.


marooned

εξαιρετικό αφιέρωμα...

εξαιρετικό αφιέρωμα...

voltmod

Spoiler: Highlight to

Spoiler: Highlight to view
ένας λόγος,
λόγος για να συνεχίσεις να...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 37 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top