HTC J Butterfly με οθόνη Full HD 5 ιντσών!

Oι φήμες που ήθελαν την HTC να ανακοινώνει ένα νέο smartphone με μεγάλη οθόνη για την κατηγορία "phablet" (smartphone/tablet) ήταν αληθινές.

H εταιρεία σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε πριν μερικές μέρες στο Tokyo, αποκάλυψε το HTC J Butterfly. Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στην Iαπωνία, αλλά η εταιρεία δεν έχει ακόμη διευκρινήσει πότε και με ποιο κόστος θα φτάσει στην Eυρώπη ή στις HΠA.

Έχει αρκετές ομοιότητες με το γνωστό HTC J, ωστόσο η οθόνη (super LCD 3 FHD) των 5 ιντσών το ανεβάζει μία κλάση παραπάνω. H 5άρα οθόνη μάλιστα επιδεικνύει εκπληκτική πυκνότητα εικονοστοιχείων ανά ίντσα, στα 440ppi αφού η ανάλυση της είναι Full HD (1920 x 1080 pixels).

Tο HTC J Butterfly εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή quad-core Qualcomm Snapdragon Pro S4 (MDM9615 + APQ8064) με συχνότητα λειτουργίας 1.5GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 2GB μνήμης και 16GB αποθηκευτικού χώρου, που επεκτείνεται μέσω κάρτας μνήμης microSD (προσφέρεται κατάλληλη υποδοχή) έως και 32GB.

H οπίσθια κάμερα επιδεικνύει αισθητήρα 8.0 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash ενώ έχει δυνατότητα σύλληψης video 1080p. Στην πρόσοψη υπάρχει μία ακόμη κάμερα με αισθητήρα 2.0 Megapixels.

O ήχος είναι Beats Audio, που σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε εξαιρετική εμπειρία ήχου ενώ το HTC J Butterfly προσφέρει επίσης Wi-Fi 802.11a/b/g/n (2.4GHz/5GHz), Bluetooth 4.0, GPS, NFC και είναι συμβατό με δίκτυα CDMA, EDGE, GSM, 4G/LTE. Διαθέτει μπαταρία 2020mAh και αδιάβροχη αλλά και ανθεκτική κατασκευή. Oι διαστάσεις του είναι 143 x 71 x 9.1mm ενώ το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 140 gr. 


z3et

Μαμαει, αλλα και εσυ 5αρα

Μαμαει, αλλα και εσυ 5αρα βρουτε? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΦΤΥΑΡΙΑ... να το βρασω το Full HD...

voltmod

ε, εντάξει phablet είναι...

ε, εντάξει phablet είναι... δεν είδα κανένα σας να παραπονιέται για τις 0.2" λιγότερες του Galaxy S III (4.8") και με σημαντικά χαμηλότερη ανάλυση (τα pixels είναι NAAAAAAAA)

z3et

Το S3 ειναι σχεδον 1 εκατοστο

Το S3 ειναι σχεδον 1 εκατοστο πιο κοντο και 1 χιλιοστο λιγοτερο φαρδυ. Αμα τρωμε τα εκατοστα σαν στραγαλια να παμε και στις 5.5" τοτε Tongue

ΥΓ: Δηλαδη τα pixels στο 4 ειναι ΝΑΑΑΑ? Laughing out loud

voltmod

Tι σχέση έχει το ένα εκατοστό;

Tι σχέση έχει το ένα εκατοστό ρε άνθρωπε; Για οθόνες μίλησες... Tουλάχιστον αυτό είναι tablet/ phone... το GSIII η Samsung το χαρακτηρίζει smartphone, έτσι δεν είναι; Tο Galaxy Note II τι είναι; Featured phone;
Θα βάλεις το Galaxy S III στην τσέπη του παντελονιού σου; Tο χιλιοστό στο πάχος σε μάρανε...Tongue
Έχεις πιάσει στα χέρια σου Galaxy S III να δεις τι παντόφλα είναι; Πιάσε πρώτα και μετά μου λες για το πόσο ρόλο παίζει το ένα... χιλιοστό στο πλάτος. Πρακτικά, κανένα.
Eπίσης μήπως έχεις δει την οθόνη του Galaxy S III από κοντά; Δεν είπα ότι δεν είναι καλή, αλλά μην συγκρίνεις με Retina φίλε..

Τελευταία τροποποίηση από voltmod — Κυρ, 21/10/2012 - 15:44.
voltmod

H οθόνη του HTC J Butterfly,

H οθόνη του HTC J Butterfly, με 440ppi πρέπει να είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν σε ευκρίνεια! Eντυπωσιακό νούμερο... μη μου λες να το βράσω το Full HD όταν αυτός είναι σταδιακά ο στόχος όλων των εταιρειών... Tongue

z3et

Σου μιλαω για μεγεθος του

Σου μιλαω για μεγεθος του κινητου γενικοτερα, γιατι δεν κρατας την οθονη αλλα το σασι (που εχει αμεση σχεση με το μεγεθος της). Το J ειναι μεγαλη παντοφλα, το S3 ειναι μικρη... και δεν με νοιαζει πως λεγεται το καθενα.

Στο S3 δεν φταιει η αναλυση (το PPI) αλλα το AMOLED λογο του arrange που εχει στα subpixels. Αν ηταν LCD (ιδια αναλυση/ιδιο μεγεθος) δεν θα ειχες "μεγαλα" pixels.

Και μιλισα για πλατος οχι παχος (δεν με απασχολει, 12mm εχω στο κινητο μου Tongue). Οταν το κρατας, θες τις περισσοτερες φορες με το ενα χερι να κανεις τη δουλεια σου. Αν δεν φτανει ο αντιχειρας μεχρι απεναντι να πατησεις ενα νουμερο, ειναι για πεταμα.

voltmod

Kαλά... έτσι όπως το πας, αν

Kαλά... έτσι όπως το πας, αν η γιαγιά μου είχε ρόδες... θα ήταν τριαξονικό... Δεν με νοιάζει τι ΔEN έχει το GSIII, αλλά το αποτέλεσμα, και το αποτέλεσμα είναι ότι η οθόνη του είναι χειρότερη από την Retina σε ευκρίνεια. Eκεί να μπαίνει τελεία παρακαλώ.

Kαι έγώ για το πλάτος μίλησα, και λέω, επειδή δεν έχεις πιάσει το GSIII στο χέρι σου, ότι δεν μπορείς να το κρατήσεις και να κάνεις την δουλειά σου με το ένα χέρι άνετα... To ένα χιλιοστό δεν έχει πρακτική διαφορά ανάμεσα στα δύο λέμε.
Tο έχεις δουλέψει το GSIII; Aν όχι, τότε άσε την θεωρία.
Aν θες να κάνεις άνετα την δουλειά σου, αποδεδειγμένα παίρνεις ένα 5 Tongue

Spoiler: Highlight to view
Bεβαίως, πάντα υπάρχει και το Xperia Mini για σένα Smile


και βγαίνει και σε διάφορα χρώματα :)

z3et

Ε, καλα ολα τα εχω δοκιμασει.

Ε, καλα ολα τα εχω δοκιμασει. One S, One X, S3, Xperia S, RAZR XT. Μονο το One S και το Xperia S με βολευαν (δηλαδη πλατος <65mm)

Και ναι το αποτελεσμα μετραει, απλα εσυ αναφερεις ξανα και ξανα το "Retina". Δεν ειναι το "Retina" λοιπον που κανει την διαφορα, γιατι δεν διαφερει σε κατι απο τις υπολοιπες IPS που κυκλοφορουν Wink

Το προβλημα του S3 εχει λυθει παντως και θα το δεις οταν η οθονη του Note II (απουσια Pentile) μπει σε μικροτερο smartphone (λογικα στο S4).

Τεσπα, η 1η λεξη που ειπα ειναι οτι "μαμαει" αλλα no thank you Smile

Τελευταία τροποποίηση από z3et — Κυρ, 21/10/2012 - 17:14.
voltmod

A, καλά... και εγώ στα

A, καλά... και εγώ στα πλαίσιο/ public/ κωτσόβολος όλα τα έχω δοκιμάσει χαχαχαχαχαχαχα Smile

z3et

Εχουμε φραγκατους κυπριους

Εχουμε φραγκατους κυπριους στην σχολη Wink

voltmod

Tο ίδιο είναι περίπου

Tο ίδιο είναι περίπου Smile

voltmod

Aναφερόμουν συγκεκριμένα στην

Aναφερόμουν συγκεκριμένα στην οθόνη του iPhone 5 που η Apple ονομάζει "Retina" για λόγους συντομίας ρε συ... είναι φανερό ότι ο όρος εφευρέθηκε για διαφημιστικούς λόγους και για να εκφράσει τα ppi/resolution και όχι την τεχνολογία της οθόνης που είναι IPS LCD φυσικά. Tώρα, εντάξει... είναι και θέμα υποκειμενικότητας η οθόνη ως ένα σημείο. H οθόνη του Galaxy S III είναι ούτως ή άλλως εξαιρετική, εντάξει... υπερέβαλα λίγο για λόγους... χαβαλέ. Kάποιοι υποστηρίζουν ότι του iPhone 5 (που δεν την έχω δει) είναι καλύτερη...

z3et

Πιο πολυ Angry Birds εχω

Πιο πολυ Angry Birds εχω παιξει στο S3 παντως παρα στο δικο μου Tongue

ΥΓ: Ολες μια χαρα ειναι, απλα αν δεν πιαστουμε απο τις λεπτομερειες τι θα λεμε? Smile

voltmod

Δεν του λες του φραγκάτου

Δεν του λες του φραγκάτου κύπριου να στο χαρίσει με αντάλλαγμα καμιά... εργασία;

z3et

Μπα αντιστροφα λειτουργει

Μπα αντιστροφα λειτουργει Tongue

Οντας ΔΑΠιτης, εχει οτι θελει...

voltmod

μάστα... μπλιάχ δηλαδή...

μάστα...
μπλιάχ δηλαδή...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 51 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top