Ανακοινώθηκε επίσημα η AMD Radeon HD 7990!

Η AMD προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της Radeon HD 7990, της "διπύρηνης" ναυαρχίδας της που, τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι η ταχύτερη κάρτα γραφικών στον πλανήτη!

Τόσο στα τεχνικά χαρακτηριστικά όσο και στην εμφάνισή της, τουλάχιστον για το μοντέλο αναφοράς, δεν περιμένουμε κάποια έκπληξη μιας και οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση μας ήταν ακριβείς.

Η Radeon HD 7990 ενσωματώνει δύο "κινητήρες" που βασίζονται στον γνωστό επεξεργαστή γραφικών Tahiti XT (αρχιτεκτονική GCN στα 28nm) με 2048 Stream Processor έκαστος, χρονισμένους στα 950MHz (έως 1GHz με Turbo Boost). Η συνολική μνήμη, τύπου GDDR5, ανέρχεται στα 6GB χρονισμένη στα 1500MHz (6.0Gbps effective clock) και σε συνεργασία με την δίαυλο επικοινωνίας των 384-bit η μέγιστη ροή δεδομένων φτάνει τα 288GB/s.

Η κάρτα έχει εξοπλιστεί με ένα σύστημα ψύξης που συνήθως συναντάμε σε aftermarket λύσεις. Φέρει τρεις (3) ανεμιστήρες με δύο ευμεγεθείς ψύκτρες απο καθαρό χαλκό να καλύπτουν τους πυρήνες, και οι οποίες μέσω των heatpipes, οδηγούν την θερμότητα σε μια μεγάλη σειρά από επίσης χάλκινα πτερύγια (fins).

Φυσικά υποστηρίζει τις τεχνολογίες AMD CrossfireX, DirectX 11.1, OpenGL 4.2, OpenCL 1.2AMD Eyefinity και AMD HD3D. Επίσης φέρνει μια ανανεωμένη έκδοση του AMD ZeroCore Power όπου, σε κατάσταση αδράνειας, ο ένας πύρηνας της απενεργοποιείται πλήρως.

Όσο αφορά στις εξόδους της θα βρούμε τέσσερις (4) θύρες mini-DisplayPort 1.2 (υποστήριξη για ανάλυση έως 4K ανά οθόνη) και μια Dual-Link DVI.

Τροφοδοτείται από δύο 8-pin PCI-Express connectors όπου μαζί με την θύρα PCI-Express, δίνουν στην κάρτα την δυνατότητα να τραβήξει από το σύστημα έως και 375 Watt. Τα νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ.



Αφού η AMD κοστολόγησε την Radeon HD 7990 στα $999, είπε να το "γλυκάνει" λίγο δίνοντας στον κάτοχο της νέας της δημιουργίας, οκτώ(!) νέους τίτλους παιχνιδιών, όπως τα: Tomb RaiderHitman: AbsolutionSleeping DogsDeus Ex: Human RevolutionCrysis 3Far Cry 3Far Cry: Blood Dragon και BioShock Infinite... Όχι και άσχημα, έτσι; Wink


koulas199

Η Πιο Γρήγορη...

Η Πιο γρήγορη του πλανήτη ??
Καλά ρε παιδιά δεν είναι η asus ares II ??
και ας είναι λίγο πιο παλιά η ARES II

z3et

Το τονισα νομιζω "συμφωνα με

Το τονισα νομιζω "συμφωνα με τα λεγομενα της εταιριας". Βασικα ειναι οι ιδιες καρτες απλα η ARES ειναι υψηλοτερα χρονισμενη (και εχει και καποιες εξτρα δυνατοτητες).

Στην πραγματικοτητα, δεν ειναι ταχυτερη ουτε απο την GTX Titan ουτε απο την GTX 690. Αρα στην ουσια ερχεται στην... 5η θεση (μη ξεχναμε και την MARS III).

koulas199

Πότε επιτέλους...

Πότε επιτέλους θα δούμε και την MARS III να πονέσουν τα μάτια μας ?

Τελευταία τροποποίηση από koulas199 — Παρ, 26/04/2013 - 20:54.
IsN0G00d

Ακόμα δεν κυκλοφόρισε την

Ακόμα δεν κυκλοφόρισε την κατατάξαμε στην 5η θέση. 'Οσο για την ARESII είναι ελάχιστα ταχύτερη αλλά και 1550 ευρώ δεν δίνοντε έτσι. Τέλος σε σχέση με την nvidia δεν θέλω να τις συγκρίνω μιας και αυτή η εταιρία για μένα απλά δεν υπάρχει...

z3et

Δεν το λεω εγω. Με το που

Δεν το λεω εγω. Με το που ανακοινωθηκε επισημα (οποτε και εληξε το NDA) κυκλοφορησαν αναριθμητα reviews. See for yourself...

koulas199

Άρα λογικά έχουμε...

ΆΡΑ ΛΟΓΙΚΆ ΈΧΟΥΜΕ:

1) MARS III (ΌΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΉΣΕΙ)
2) ARES II
3) GEFORCE GTX 690
4) GEFORCE GTX TITAN
5) AMD RADEON HD7990

ΣΥΜΦΩΝΕΊΤΕ ??

IsN0G00d

OXI. Εξακολουθώ να μην

OXI. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί οι κάρτες τις nvidia να είναι γρηγορότερες από τις κορυφαίες τις amd. Tα περισσότερα παιχνίδια πλέον είναι γραμμένa για τις κάρτες τις amd. Μάλιστα πως γίνετε μια μονοπυρήνη κάρτα να είναι γρηγορότερη από μία με 2 gpu? Κάτι ακόμα. Η ARES II είναι ελαφρώς συγχρονισμένη υψηλότερα από την 2η έκδοση της 7990 πως γίνετε να είναι τελευταία?

koulas199

Ναι έχεις δίκιο..

Ναι έχεις δίκιο..
Την Gtx Titan την έβαλα τέταρτη Επειδή είπε το παιδί από πάνω οτι στην πραγματικότητα δεν είναι γρηγορότερη ούτε από την Gtx Titan..

Άρα
MARS III (NVIDIA ΛΟΓΙΚΑ) (ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ)
Ares 2 (AMD)
7990 (AMD)
GTX 690 (nvidia)
GTX TITAN (nvidia)

Έτσι ;

IsN0G00d

Αν βγεί MARS III με gpu τις

Αν βγεί MARS III με gpu τις titan τότε θα χρειαστούμε 2000 - 2500 ευρώ. Οπότε καλά κάθομαι με την 7970 ghz edition με τα 6gb.

z3et

Τα νουμερα δεν λενε ΠΟΤΕ

Τα νουμερα δεν λενε ΠΟΤΕ ψεματα. Πως, που, ποτε και γιατι... ψαχτειτε και λιγο Wink

"Tα περισσότερα παιχνίδια πλέον είναι γραμμένa για τις κάρτες τις amd."

Εμμμ, οχι.

"Μάλιστα πως γίνετε μια μονοπυρήνη κάρτα να είναι γρηγορότερη από μία με 2 gpu? Κάτι ακόμα. Η ARES II είναι ελαφρώς συγχρονισμένη υψηλότερα από την 2η έκδοση της 7990 πως γίνετε να είναι τελευταία?"

Ελα ντε. Τι μαυρη μαγεια ειναι αυτη? Ή μηπως ειναι η ιδια μαγεια οπου 7970 σου να ειναι καλυτερη απο την, διπυρηνη, 6990?

Και στο τελευταιο. Παρε δυο πανομοιοτυπες HD 7990. Την μια απ'αυτες χρονισε την ελαχιστα παραπανω απο την 2η. Οποιος μαντεψει σωστα ποια απο τις δυο θα εχει τις, ελαχιστα εννοειται, ανωτερες επιδοσεις κερδιζει ενα κουλουρι...

Spoiler: Highlight to view
...χωρις σουσαμι

Τελευταία τροποποίηση από z3et — Πεμ, 02/05/2013 - 18:04.
koulas199

Αααα...

Με το Review που είδα από το link που έδωσες βλέπω αυτό:

*1)MARS III (ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΉΣΕ)
*2)ΑRES II
3)GEFORCE GTX690
4)GEFORCE GTX TITAN
5)AMD RADEON HD7990

*ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΟ REVIEW ΑΠΛΆ ΚΆΝΩ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ...

IsN0G00d

Τζάμπα να μου δίνανε την

Τζάμπα να μου δίνανε την nvidia (για τα "κορυφαία μοντέλα της πάντα) ή θα την πουλούσα ή θα την πετούσα από το μπαλκόνι. Έχω να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη εταιρία από την εποχή που έβγαζε τις TNT. Σαν τις κάρτες τις amd (ati) δεν έχει και γράφουνε ότι θέλουνε στα forums. (sucks nvidia)...

IsN0G00d

Κάτι που ξέχασα να πω στον

Κάτι που ξέχασα να πω στον φίλο παραπάνω πως αν η 6990 έβγαινε σε pci express version 3 και το Memory Interface ήταν από τα 2 x 256bit στα 2 x 384 τότε ίσως να ήταν και γρηγορότερη από αυτή που είδη έχω. Γιατί οι συγχρονισμοί ανάμεσα στις 2 κάρτες από άποψη gpu και ram είναι μικρές. Πάντως αν θα ξανα αλλάξω κάρτα θα είναι όταν βγεί η 8970 ή κάποιο αντίστοιχο μοντέλο.

z3et

Ημιμαθεια once again. Φταιει

Ημιμαθεια once again. Φταιει το bandwidth λοιπον... τα 60GB/s παραπανω που βγαζει η 6990 φαινεται πως δεν αρκουν i guess.

ΥΓ: PCI-Express 3? What a fucking joke is that?

IsN0G00d

Ενώ εσύ από τα συμφραζόμενα

Ενώ εσύ από τα συμφραζόμενα σε βλέπω μηχανικό των επεξεργαστών γραφικών. Που από ότι καταλαβαίνω δεν ξέρεις τι είναι καν το bandwidth. Για να το λύγουμε εδώ σε μια κάρτα γραφικών δεν παίζουν ρόλο μόνο οι ταχυτήτες. Οπότε η ημιμάθεια να επιστραφεί και δεν ξανα επεμβένω σε συζητήσεις διανοούμενων.

Υ.Γ. Όσο για το λινκ που έδωσες μάθε να διαβάζεις τα σχεδιαγράμματα.

Τελευταία τροποποίηση από IsN0G00d — Παρ, 03/05/2013 - 13:47.
z3et

Δεν ειμαι τιποτα απ' ολα

Δεν ειμαι τιποτα απ' ολα αυτα. Απο την αλλη ξερω να διαβαζω και το σημαντικοτερο, να καταλαβαινω τι διαβαζω. Smile

ΥΓ: Εσυ ανεφερες bus width και "συγχρονισμο"(what?) μνημων, οχι εγω Wink

ΥΓ2: Αφου δεν ξερω τι λενε για πες μας εσυ τι βλεπεις. Κατι διαφορετικο απ' το "ακομα και το PCI-Express 2.0 X8 αρκει για τις ναυαρχιδες του σημερα"? Αν οχι, care to explain please (με ΣΤΟΙΧΕΙΑ)?

Αλλα ξεχασα, θελουμε PCI-Express 3.0 για να εχουμε σουπερ ντουπερ επιδοσεις!!!11111εναεναενα111!!

Spoiler: Highlight to view
Θα συνεχιζω να ειμαι εριστικος οσο θα υπαρχει κοντοφθαλμια και "λογια του αερα", "κατι ειδα εκει", "καποιος μου ειπε", "κατι θυμαμαι απο το 1998".

IsN0G00d

Σε ολα αυτά θα σε απαντήσω με

Σε ολα αυτά θα σε απαντήσω με μια και μόνο και ερώτηση. Σε όλες τις κάρτες είτε τις nvidia (σειρα 6χχ) είτε τις amd (ati) σειράς (7χχχ) γιατί βγάινουν σε έκδοση pci express 3.0 και όχι σε 2.1? Εν ολίγεις αυτά που γράφεις εννοείς πως οι κάρτες αυτές έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση σε Η/Υ με chipset p67 (pci-express v2.Innocent με τα chipset Η61, Β75, Η77 & Ζ77 (pci-express v3.Innocent.

Τελευταία τροποποίηση από IsN0G00d — Παρ, 03/05/2013 - 15:04.
z3et

Οχι, εγω δεν ξερω τιποτα

Οχι, εγω δεν ξερω τιποτα υποτιθεται. Θελω να μου δειξεις νουμερα... Smile

IsN0G00d

Εγώ πάλι δεν θα σου δείξω

Εγώ πάλι δεν θα σου δείξω νούμερα αλλά μου άρεσουν οι πράξεις και αυτά που δοκιμάζω και βλέπω. Γι αυτο λοιπόν όταν με το καλό πας σε αναβάθμιση και αφήσεις την καρτα γραφικών που έχεις (ελπίζω να είναι τελευταίας γενιάς) θέλω να μου αφήσεις τις εντυπώσεις σου εδώ...

z3et

Εντυπωσεις πανω σε...?

Εντυπωσεις πανω σε...? Anyway, i got it....

Τελευταία τροποποίηση από z3et — Παρ, 03/05/2013 - 16:31.
koulas199

Φανταστείτε η...

Φανταστείτε η MARS III να βγει με 2 GPU τις GEFORCE GTX TITAN..
πέρα από την τιμή, θα έχουμε επιδόσεις από άλλο πλανήτη...
δεν θα συγκρίνετε με καμία άλλη, ειδικά και σε Quad SLI.. αααα Καλά..

IsN0G00d

z3et θα με κάνεις να σου πω

z3et θα με κάνεις να σου πω πως το πιο βαρύ παιχνίδι που έχεις παίξει είναι το tetris άντε βαριά το pacman και πως έχεις το pc (αν έχεις κιολας) για να βλέπεις videakia στο youtube και για να σερφάρεις στο facebook. Διότι αλλιώς δεν δικαιολογούντε αυτά που γράφεις... Εκτός κι αν πια έχεις κολλήσει στην ανάλυση 1024x768 και ενθουσιάζεσαι...

Τελευταία τροποποίηση από IsN0G00d — Παρ, 03/05/2013 - 17:24.
z3et

Αφου δεν καταλαβαινεις τι σου

Αφου δεν καταλαβαινεις τι σου γραφω, γιατι το κουραζεις κι αλλο? Ουτε καν ξερεις γιατι μιλαμε πλεον και αλλαζεις καθε τοσο την συζητηση. Αστο καλυτερα, δεν το' χεις...

z3et

Καλη φαση θα ηταν αλλα

Καλη φαση θα ηταν αλλα δυσκολακι. Παρα ειναι μεγαλος και ενεργοβορος ο πυρηνας. Θα ειναι κατι υπερβολικα "limited edition" (απο θεμα κοστους, απο παραγομενων κομματιων, απο υποστηριζομενα συστηματα... 4 8πινα θα θελει...).

ΥΓ: Η MARS III ειναι με 2 x GK104 (GTX 680). Μαλλον στην IV θα γινει αυτο, αν γινει.

IsN0G00d

Μια χαρά καταλαβαίνω. Απλά

Μια χαρά καταλαβαίνω. Απλά είσαι κολλημένος με τα νούμερα. Δεν δέχεσε την πράξη αλλά την θεωρία. Σταματάω όμως εδώ γιατί και πουθένα δεν καταλήγει η κουβέντα αλλά και καταντάει κουραστική.

Καλή συνέχεια στους διανοούμενους και στους απανταχού κολλημένους nvidiadες.

z3et

Πραξη ειναι τα νουμερα,

Πραξη ειναι τα νουμερα, δυστυχως για καποιους Smile

ΥΓ: Ναι ειμαι πολυ κολλημενος Nvidi-ας, με CrossfireX στο συστημα μου, HD 7770 στο 2ο συστημα και AMD APU στο Laptop. Anyway...

IsN0G00d

Για ποιά νούμερα μιλάμε

Για ποιά νούμερα μιλάμε ξαφνικά; Εδώ κατατάξατε την 7990 4η 5η που ακόμα δεν βγήκε. Το ότι βγάλαμε αργότερη ή ισάξια την έκδσση του pci express 3.0 με την 2.1 (ίσως το συγκρίνουμε και με το 1.1 δεν ξέρω). Εδώ βγάλατε ότι κυκλοφρούν περισσότερα παιχνίδια για την nvidia παρά για την amd (ati). Τέλος και εγώ μπορώ να σου αποδείξω με πράξεις πως ένας γαϊδαρος μπορεί να πετάξει. Θα τις πιστέψεις?

Υ.Γ. Επειδή δεν μου άρεσει να λέω λόγια του αέρα έχω δοκιμάσει όλες τις προαναφερθήσες κάρτες και από nvidia αλλά και από amd - ati (όχι δεν είναι δικές μου, ούτε τις έχω αγοράσει) και πανομοιότυπα PC συνδεδεμένα σε 55αρα τηλεόραση οι λεπτομέρειες σε γραφικά είναι εμφανείς.

IsN0G00d

Για όσους ανυπομονούν για την

Για όσους ανυπομονούν για την ASUS MARS III ας κοιτάξουν το παρακάτω link:

http://forums.pureoverclock.com/graphics-cards/17361-asus-mars-iii-8gb-g...

Σε περίπτωση διαφήμισης ή ότιδηποτε άλλο παρακαλώ να διαγραφεί.

Υ.Γ. Καλού κακού πάρτε και μετοχές της ΔΕΗ διότι θα γονατίσει η παροχή Tongue

Τελευταία τροποποίηση από IsN0G00d — Παρ, 03/05/2013 - 22:44.
z3et

"Το ότι βγάλαμε αργότερη ή

"Το ότι βγάλαμε αργότερη ή ισάξια την έκδσση του pci express 3.0 με την 2.1 (ίσως το συγκρίνουμε και με το 1.1 δεν ξέρω)."

Μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο με δικιες σου μετρησεις τοτε, αφου οπως λες οι καρτες περασαν (αρα μπορουν να ξαναπερασουν) στα χερια σου?

Το ιδιο ισχυει απο την εποχη του PCI-Express 2.0. Για να αξιοποιηθει αυτη η τεχνολογια χρειαστηκαν να περασουν ουτε λιγο ουτε πολυ 5 γενιες. Οταν αυτες οι καρτες (και η επομενη γενια, εδω θα ειμαστε και θα το δουμε) δεν εκμεταλλευονται στο επακρο το επιπλεον bitrate του PCIe 3.0, τοτε ναι, εχουμε θελοντας ή μη τις ιδιες επιδοσεις. Φανταζομαι καταλαβαινεις αυτο που λεω (και το δειχνουν και τα αποτελεσματα).

"Εδώ βγάλατε ότι κυκλοφρούν περισσότερα παιχνίδια για την nvidia παρά για την amd (ati)."

Ολα τα παιχνιδια κυκλοφορυν για ολες τις καρτες. Τωρα ποια συνεργαζονται με ποιες εταιριες καλυτερα, νομιζω δεν αναφεραμε ποτε κατι τετοιο και δεν εχει νοημα. Φαινεται εξ'αλλου...

"Για ποιά νούμερα μιλάμε ξαφνικά; Εδώ κατατάξατε την 7990 4η 5η που ακόμα δεν βγήκε."

Η καρτα... βγηκε. Με γνωστους πυρηνες και σταθερους drivers. Το που θα ηταν οι επιδοσεις της ηταν ηδη γνωστο απο πριν, μιας και ειχαμε δει ηδη τα αποτελεσματα των HD 7970 σε CrossfireX (αλλωστε η 7990 δεν ειναι κατι διαφορετικο απ'αυτο). Οποτε ναι, χωνεψε το, ΔΕΝ ειναι ουτε καν στην 3αδα των Top καρτων που μπορεις να αγορασεις αυτη τη στιγμη. Εχεις 1000αρικο για ξοδεμα? Πας σε Titan ή ακομα καλυτερα σε GTX 690, γιατι? Γιατι με τα ιδια λεφτα παιρνεις ΑΝΩΤΕΡΕΣ (απο 5 εως 10%+) επιδοσεις.

Αυτα απο μενα. Δεν εχω να πω κατι αλλο πλεον. Αν αμφισβητεις κατι απ'ολα αυτα, ελα με στοιχεια (εγω εχω δωσει ηδη παρα πολλα χωρις να χρειαζεται) για να το συζητησουμε με μια λογικη βαση αν θες.

Καλο βραδυ.

IsN0G00d

Πουθενά δεν συμφωνώ. Κι από

Πουθενά δεν συμφωνώ. Κι από που να αρχίσω και που να τελειώσω. 1ον Έχεις δει σε on line shop την εν λόγω κάρτα; Έχεις την κάρτα στα χέρια σου? Την δοκίμασες? ΟΧΙ. 2ον Γιατί η ASUS ARES II να είναι γρηγορότερη όπως γράφετε εδώ από την ΟΛΟΦΡΕΣΚΗ 7990; 3ον Λες εν ολίγεις να κρατήσουμε το pc για καμμία 5ετία και απλά να αλλάζουμε vga? Λες και το pc είναι μόνον η κάρτα γραφικών. 4oν Στο ότι τα games είναι γραμμένα για όλες τις κάρτες? (δεν αναφέρομαι στον αν παίζουν η οχι, μιλάω για απόδοση χρωμάτων, σπασίματα στο γύρισμα της cam, κ.α.) και ναι στην ati έχει περισσότερη λεπτομέρεια. 5ον Μήπως και η έκδοση 4 του pci express που αναμένετε είναι καθάρα θέμα marketing και ίσως να είναι αργή και από την agp? Τέλος αν είχα 1000 ευρω δεν ΘΑ έπαιρνα nvidia αλλά ούτε και την 7990. Δεν χρειάζομαι περισσότερη λεπτομέρεια και σταθέροτητα από την είδη υπάρχουσα κάρτα που έχω και στα παιχνίδια που παίζω.

Τελευταία τροποποίηση από IsN0G00d — Παρ, 03/05/2013 - 23:20.
IsN0G00d

Και για αυτούς που θέλουν

Και για αυτούς που θέλουν νούμερα υπάρχει συγκριτικό στο παρακάτω link μεταξύ τις titan και τις 7970 hd toxic.

http://www.techoftomorrow.com/2013/pc/nvidia-gtx-titan-vs-sapphire-amd-t...

Ειδικά στο batman archam city μιας και προσπάθησα να το παίξω η 7970 vaporx 6gb (αυτή διαθέτω) απλά βογγούσε και το παιχνίδι απλά σέρνετε.
Απο εκεί και πέρα μόνο σε 2 παιχνίδια φαίνεται πως η titan δείχνει τα πραγματικά δόντια της, στα υπόλοιπα οι διαφορές είναι ελάχιστες αν και παρόλα αυτά είναι ταχύτερη που δεν δικαιολογούν όμως το υψηλό της κόστος.
Τέλος στο max payne 3 και στο chrysis 3 που παίξαμε με φίλο δεν είδαμε σημαντικές διαφορές στην tv (μιας και ο φίλος διαθέτει την titan, φανατικό nvidiaκια που δεν θέλει να ακούει για άλλη κάρτα).

Εν αναμονή τώρα και για συγκριτικό μεταξύ της titan και της 7990.

Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας.

Τελευταία τροποποίηση από IsN0G00d — Σαβ, 04/05/2013 - 09:01.
koulas199

καλά ρε φιλε..

καλά ρε φίλε σε τι ανάλυση παίζεις ώστε το batman archam city να λυγίζει την 7970 hd toxic και να σέρνετε ??

Τελευταία τροποποίηση από koulas199 — Κυρ, 05/05/2013 - 14:38.
IsN0G00d

1920x1080 παίζω τα

1920x1080 παίζω τα περισσότερα παιχνίδια. Αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι η κάρτα απλά βογγάει.

00MiLtoS00

Για τους θρήσκους

Είδα τα 31 comments και λέω θα χαρίζουνε μία 7990 σε όποιον κάνει comment, αλλά απλά κάποιοι θέλουν ακόμα να πιστεύουν στα "ονόματα" και όχι στα νούμερα.
Το σημείο με το PCI-e 2.0 vs PCI-e 3.0, ναι είναι μόνο για marketing ακόμα αφού δεν υπάρχει κάτι να το εκμεταλλεύεται, όπως και το SATA 3 6Gbps στις πιο πολλές περιπτώσεις των HDD.
Όταν υπήρχε μόνο το PCI-e x16 γιατί δεν θυμάμαι κανέναν να κλαίγεται ότι δεν του φτάνει το BandWidth και ξεκινήσαν όλοι μόλις βγήκε το PCI-e 3.0;
Είναι εταιρείες, δουλεύουν για τα λεφτά, ούτε για να παίζεις εσύ καλύτερα, ούτε για κανένα λόγο. Την τεχνολογία την έχουν πολύ καιρό πριν στα χέρια τους και στις πουλάνε για νέα τεχνολογία αργά αργά ώστε και ο κόσμος να το θεωρεί κάτι που το "χρειάζεται" και πως δεν αξίζει να περιμένει για την επόμενη.
Κάθε φανατισμός στο όνομα εταιρειών χωρίς όφελος είναι απλά γελοίο.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 22 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top