Τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου θα διατεθεί το Amber update για τα Nokia Lumia

Όσοι τυχεροί έχουν αποκτήσει ένα εκ' των Nokia Lumia 925 ή 625 ή έχουν στην κατοχή τους το κορυφαίο Lumia 1020, τότε απολαμβάνουν χαρακτηριστικά και δυνατότητες που οι υπόλοιποι χρήστες Lumia θα μπορέσουν να απολαύσουν με την αναβάθμιση "Amber".

Αν και σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση της Nokia Ισπανίας ή ακόμα και της εταιρείας Swisscom που δραστηριοποιείται στην Ελβετική αγορά, περιμέναμε το Nokia "Amber" update να ξεκινήσει να διατίθεται από τα τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου, τελικώς φαίνεται πως θα αργήσει λίγο ακόμη.

Ακόμη δεν είναι σίγουρο γιατί έχει πάρει τόσο χρόνο στην Φινλανδική εταιρεία να "σπρώξει" την συγκεκριμένη αναβάθμιση OTA (Over-The-Air) ωστόσο αυτό δεν θα αργήσει να γίνει πια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναβάθμιση "Amber" για τις συσκευές Lumia με Windows Phone 8 της Nokia, αναμένεται να είναι διαθέσιμη στα τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου το αργότερο.

Η Nokia θα δώσει προτεραιότητα στο κορυφαίο Lumia 920 και αργότερα θα ακολουθήσουν και τα Lumia 820, 720, 620 και 520, αν και όχι απαραίτητα με την σειρά που τα αναφέρουμε στο άρθρο. Την σχετική πληροφορία έδωσε η εταιρεία που έχει αναλάβει το μάρκετινγκ της Nokia στην Ταϊβάν, οπότε δεν είναι εξασφαλισμένο ότι αναφερόταν στην παγκόσμια διάθεση της αναβάθμισης Amber ή αν αναφερόταν στην αγορά της Ταϊβάν. 

Όσο αφορά στο Amber update αναμένεται να φέρει νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στα smartphones της σειράς Lumia που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Windows 8. Για παράδειγμα το Nokia Lumia 920 θα αποκτήσει δυνατότητα εγγραφής στερεοφωνικού ήχου, την εφαρμογή Nokia Pro Cam καθώς και FM radio αλλά και την Glance Screen, η οποία θα προβάλει ειδοποιήσεις ή άλλα στοιχεία ακόμα και όταν το κινητό βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό για τον αποκλεισμό συγκεκριμένων τηλεφωνικών αριθμών - και κλήσεων και SMS - θα είναι διαθέσιμο. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 22 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top