Η Sony παρουσίασε τον WG-C20 Portable Wireless Server

Η Sony ανακοίνωσε την διάθεση του WG-C10 Portable Wireless Server, ο οποίος εμφανιασιακά παραπέμπει στην νέα σειρά Xperia και επιδεικνύει πάχος μόλις 9 χιλιοστά.

Πρόκειται για μία φορητή ασύρματης τεχνολογίας συσκευή, η οποία μπορεί να συνδεθεί με την φορητή συσκευή σας, smartphone ή tablet, ή ακόμα και με την τηλεόραση σας, με το Hi-Fi ή με το PC, για να στριμάρετε περιεχόμενο απευθείας από τον μικρό server στην συσκευή σας.

Πέρα από το streaming περιεχομένου όπως video, mp3 αρχεία μουσικής ή φωτογραφίες, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε είδους αρχεία ή έγγραφα. Η σύνδεση με το κινητό σας, μπορεί  να πραγματοποιηθεί μέσω της τεχνολογίας NFC, και με ένα απλό άγγιγμα, χωρίς να είναι απαραίτητα τα καλώδια ή οι κωδικοί ασφαλείας. Η σύνδεση με άλλες συσκευές επίσης μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω και της τεχνολογίας DLNA.

Διαθέτει υποδοχή card reader και έτσι, αν τραβήξετε φωτογραφίες ή video με την φωτογραφική μηχανή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε για να δείτε το περιεχόμενο στην φορητή συσκευή σας, είναι να εγκαταστήσετε την κάρτα μνήμης στην ειδική υποδοχή του WG-C10.

Επίσης προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή solid state drives. Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Internet, ενώ το Sony WG-C20 είναι συνδεδεμένο μέσω peer-to-peer ασύρματης σύνδεσης με το smartphone σας, το tablet σας ή το PC.

Το WG-C20 μπορεί να "γεφυρώσει" την σύνδεση Internet από το WiFi modem/ router σας για να πλοηγηθείτε στο Internet, να ανεβάσετε περιεχόμενο κ.α. Επίσης μπορεί να λειτουργήσει και ως εξωτερική μπαταρία για την συσκευή σας, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη κάποια πηγή ρεύματος για να την φορτίσετε. Ο Sony WG-C10 Portable Wireless Server, θα διατεθεί στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Νοέμβριο.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 31 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top