Δείτε τον Steam Controller της Valve σε δράση

Η Valve δημιούργησε το πρώτο video που αφορά στην λειτουργία του Steam Controller που ανακοινώθηκε πρόσφατα και αναμένεται να πλαισιώσει το SteamBox.

Με τον Steam Controller η Valve θέλει να αντιγράψει την μοναδική ακρίβεια που έχουμε με το ποντίκι στο PC, την ώρα που παίζουμε με το χειριστήριο καθισμένοι στον καναπέ του σαλονιού μας. Το χειριστήριο της Valve, μαζί με 300 δοκιμαστικά μηχανήματα Steam Box θα παραδοθούν σύντομα σε 300 τυχερούς για να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους και να προσφέρουν πολύτιμο feedback στην εταιρεία.

Αν και ένα χειριστήριο, είναι γνωστό πως δεν μπορεί να πλησιάσει την ακρίβεια που προσφέρει ο συνδυασμός keyboard-mouse στις περισσότερες περιπτώσεις (με το "legacy mode"), η Valve ισχυρίζεται ότι με το δικό της χειριστήριο, η εμπειρία είναι πολύ κοντά στο επιθυμητό.

Όσο αφορά στο χειριστήριο, διαθέτει οθόνη αφής, trackpads (αντί για τα γνωστά αναλογικά joystics) με τεχνολογία απτικής ανάδρασης και συνολικά δεκαέξι κουμπιά! Μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες του χειριστηρίου ή αν θέλετε του gamepad της Valve, είναι η τεχνολογία απτικής ανάδρασης στην οποία χρησιμοποιούνται ηλεκτρομαγνήτες, ώστε ο χρήστης να αισθάνεται δονήσεις, χτυπήματα, ένταση και οτιδήποτε άλλο είναι δυνατόν να γίνει μέσω του SDK που παρέχει η εταιρεία στους developers (μέχρι και ηχεία μπορούν να... γίνουν)!

Η κεντρική οθόνη αφής, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να επιτρέπει στον gamer να κρατά την προσοχή του στο monitor ή στην TV, εμφανίζοντας το "είδωλο" της στην μεγάλη οθόνη. Χάρη στο SDK που ετοιμάζει η Valve, ο κάθε developer αλλά και χρήστης, μπορεί να προσαρμόσει το χειριστήριο στις δικές του ανάγκες!


Stormwatch

Ενδιαφέρουσα σχεδιάση, αλλά

Ενδιαφέρουσα σχεδιάση, αλλά θα το προτιμούσα με αναλογικούς μοχλούς...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 17 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top