Η LogPoint συνεργάζεται με την Boeing για την πλατφόρμα SIEM

Press News

H LogPoint που έχει την έδρα της στην Κοπεγχάγη, συνεργάστηκε με το τμήμα Άμυνας, Αεροδιαστημικής και Ασφάλειας της Boeing που ανήκει στην The Boeing Company, με σκοπό η πλατφόρμα LogPoint SIEM να ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις για να λάβει την κρίσιμης σημασίας πιστοποίηση ποιότητας EAL 3 (Evaluation Assurance Level 3) επονομαζόμενη και ως πιστοποίηση ποιότητας του ΝΑΤΟ.

Η πιστοποίηση θα επιτρέψει στην LogPoint να είναι ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά SIEM, η οποία σημειώνει σήμερα διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης.

"Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα προς τη μελλοντική ανάπτυξη της LogPoint. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε σημαντικές ευκαιρίες με τις κυβερνητικές αρχές, στους τομείς της ασφάλειας και των πληροφοριών καθώς και με τις μεγάλες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο" δήλωσε ο Jesper Zerlang, Διευθύνων Σύμβουλος της LogPoint . "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Boeing, που θα ανυψώσει την πλατφόρμα LogPoint στην κορυφή (Tier 1) της αγοράς στην αγορά και θα μας τοποθετήσει αυτομάτως μεταξύ των καλύτερων λύσεων ασφάλειας SIEM για επιχειρήσεις".

Η Boeing θα βοηθήσει την LogPoint στην προετοιμασία της πλατφόρμας SIEM για την αξιολόγηση των Κοινών Κριτηρίων για την Ασφάλεια Πληροφορικής, με σκοπό να λάβει την πιστοποίηση Evaluation Assurance Level 3 (Πιστοποιητικό Αξιολόγησης Επιπέδου 3) πριν από τα μέσα του 2014. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί συχνά προϋπόθεση για συμβάσεις ασφαλείας στον κυβερνοχώρο τόσο σε χώρες του ΝΑΤΟ όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Η απόκτηση της θα κάνει την LogPoint τη μοναδική εταιρεία ασφάλειας κυβερνοχώρου από την Δανία που ανταποκρίνεται στο εν' λόγω πρότυπο - και μία από τις ελάχιστες παγκοσμίως.

"Βιώνουμε μια δραματικά αυξανόμενη ζήτηση για βελτίωση στην ασφάλεια δικτύων, καθώς ο αριθμός των επιτυχημένων επιθέσεων σε δίκτυα σε παγκόσμιο επίπεδο δυστυχώς, αυξάνεται. Μία αποτελεσματική λύση SIEM αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους για αποτελεσματική ασφάλεια στα δίκτυα επιχειρήσεων, όχι μόνο για να βελτιώσει τους τομείς παρακολούθησης και έγκαιρης ανίχνευσης των παραβιάσεων, αλλά και να αποτελέσει απάντηση στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για συμμόρφωση με τους κανονισμούς σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο" συμπλήρωσε ο Jesper Zerlang.

Η πλατφόρμα SIEM της Logpoint χρησιμοποιείται σε περισσότερους από 250 οργανισμούς στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, καθώς και από δημόσιες αρχές, που κυμαίνονται από δήμους ως κυβερνητικούς οργανισμούς και κρατικές αρχές. Η LogPoint είναι παρούσα με γραφεία σε όλες τις σκανδιναβικές χώρες, στην Γερμανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο και επί του παρόντος επεκτείνεται σε μια σειρά από άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Η LogPoint είναι από την φύση της μία partner-centric εταιρεία και αναπτύσσει τις λύσεις της μέσω ενός δικτύου πιστοποιημένων συνεργατών, ISPs και system integrators σε ολόκληρη την Ευρώπη .

Η LogPoint είναι μια ευρωπαϊκή, με έδρα την Κοπεγχάγη, εταιρεία ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων που παρέχει λύσεις ασφάλειας SIEM για εταιρικά δίκτυα. Η τεχνολογία LogPoint είναι μια προηγμένη πλατφόρμα SIEM (Ασφάλεια Πληροφοριών και Διαχείρισης Συμβάντων) που παρέχει σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση και διαχείριση συμβάντων που αφορούν στην ασφάλεια από δίκτυα, συσκευές ασφαλείας, συστήματα και εφαρμογές, καθώς και τη διαχείριση αρχείων καταγραφής, ανάλυσης και υποβολής εκθέσεων συμμόρφωσης.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας εδώ. Η LogPoint εκπροσωπείται στην χώρα μας από την εταιρεία NSS (Network Security Systems). Περισσότερα για την πλατφόρμα SIEM μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 19 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top