Sony Xperia E1. Νέο Walkman Dual SIM smartphone με ήχο xLOUD

Press News

Η Sony Mobile παρουσίασε το Xperia E1, ένα νέο Android smartphone  που φέρνει τις κορυφαίες τεχνολογίες ήχου της Sony μαζί με την τεχνογνωσία στην οθόνη, το σχεδιασμό, την απόδοση και το περιεχόμενο, για τη δημιουργία ενός smartphone που αναγνωρίστηκε ως "το καλύτερο στην κατηγορία του" σύμφωνα με την Strategy Analytics.

«Το Xperia E1 συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες ήχου της Sony, με κορυφαία σχεδίαση και εξαιρετικό hardware για να δημιουργήσει ένα smartphone για τους ανθρώπους που θέλουν να εκφραστούν δυνατά», δήλωσε ο Calum MacDougall, Director of Xperia Marketing στη Sony Mobile Communications. «Είναι μια νέα συσκευή Xperia, επικεντρωμένη στη μουσική που υποστηρίζεται από ό,τι καλύτερο διαθέτει η Sony, στο σχέδιο, την οθόνη και την προσφορά περιεχομένου».

Το καλύτερο στην κατηγορία του

Το Xperia Ε1 είναι ένα μεσαίου μεγέθους smartphone με premium χαρακτηριστικά. Στιβαρό, με διπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη 4" με ζωηρά χρώματα, σε συνδυασμό με γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, παρέχει μια σφαιρική απόδοση που είναι ασυναγώνιστη σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο στην κατηγορία του, ενώ η ηχητική εμπειρία παρέχει πραγματική διαφοροποίηση.

Εξαιρετική μουσική παντού

Η ποιότητα ήχου της Sony, μπορεί να ακουστεί καθαρά στο Xperia Ε1 καθώς βασικές τεχνολογίες συναντώνται με το 100dB ηχείο για την παραγωγή ενός πιο δυνατού, καθαρότερου ήχου. Με τη λειτουργία ClearAudio+ mode, ενισχύστε άμεσα την εμπειρία ακρόασης και βελτιώστε την ισορροπία των συχνοτήτων, ενώ το xLOUD εξασφαλίζει ότι τα κομμάτια σας ακούγονται άψογα -δυνατά και πεντακάθαρα.

Μουσική όπως στο Walkman

Το Xperia E1, βασίζεται πάνω στην τεχνολογία της Sony Walkman η οποία διαθέτει premium εμπειρία ήχου παραπάνω από 30 χρόνια. Η λειτουργιά Shake-to-shuffle και το ειδικό Walkman “long press to launch” πλήκτρο εξασφαλίζει ευκολότερη φόρτωση και πλοήγηση στα κομμάτια. Όλα αυτά ελέγχονται από την ζωντανή 4” touchscreen οθόνη. Αντλώντας από την τεχνολογία της Sony στον τομέα της τηλεόρασης, το Xperia E1, ενσωματώνει την εμπειρία όλων των ψηφιακών τεχνολογιών απεικόνισης της Sony.

Η καρδιά της δικής σας Sony εμπειρίας

Το Xperia E1, συνδέεται στο οικοσύστημα της Sony μέσω του SBH20 Stereo Bluetooth Headset, ενώ για όσους χρειάζονται ακόμη πιο δυνατή εμπειρία, μέσω του Bluetooth music receiver BM10, το Xperia Ε1 παραμένει στην καρδιά του Sony music experience.

Dual SIM, κανένας συμβιβασμός

Διατίθεται επίσης ένα νέο dual SIM smartphone, μια παραλλαγή του Xperia Ε1 το οποίο προσφέρει μια νέα εμπειρία μέσα από την ενσωμάτωση της τελευταίας γενιάς τεχνολογία dual SIM της Sony. Μπορείτε να ρυθμίσετε και τις δύο κάρτες SIM ανεξάρτητα, με προσαρμοσμένους ήχους κλήσεων και άμεση, απλή εναλλαγή μεταξύ καρτών SIM πριν από την πραγματοποίηση κλήσεων ή την αποστολή μηνυμάτων, ενώ η τεχνολογία dual SIM της Sony σας επιτρέπει να κρατήσετε και τις δύο κάρτες SIM ενεργές, για να μην χάσετε ούτε μια κλήση, ακόμα και όταν μιλάτε σε μία από αυτές.

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά Xperia E1 (Xperia E1 Dual)

  • Οθόνη 4” WVGA (800 x 480)
  • Διπύρηνος επεξεργαστής 1.2 GHz με μνήμη 512 MB RAM και χωρητικότητα 4GB
  • Πλήκτρο Walkman, shake to shuffle και hardware control για εύκολη χρήση
  • Υψηλές ταχύτητες δεδομένων με Cat.14 HSPA+
  • Διατίθεται σε λευκό, μαύρο και μωβ

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 20 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top