Sony Xperia T2 Ultra. Νέο οικονομικό 6-ιντσο smartphone από την Sony

Press News

Η Sony Mobile παρουσίασε το Xperia T2 Ultra, τη νέα γενιά των smartphone με μεγάλη οθόνη. Σχεδιασμένο με γνώμονα αγοραστές από αναδυόμενες αγορές όπως η Κίνα, η Μέση Ανατολή, η Αφρική και η Νοτιοανατολική Ασία, το Xperia T2 Ultra συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες απεικόνισης και προβολής της Sony με σχεδιαστική αποδοτικότητα για να προσφέρει ένα LTE Android smartphone σε τιμή μεσαίας κατηγορίας.

"Το Xperia T2 Ultra θα είναι το κορυφαίο smartphone της κατηγορίας του χάρη στον συνδυασμό των εξελιγμένων τεχνολογιών οθόνης και κάμερας, θα φέρει την ψυχαγωγία της μεγάλης οθόνης σε μια εξαιρετικά φορητή συσκευή, και όλα αυτά ενώ παρέχει εκπληκτική σχέση τιμής-απόδοσης", δήλωσε ο Calum MacDougall, Director of Xperia Marketing στη Sony Mobile Communications. "Η μεγάλη HD οθόνη του θα προσφέρει την ψυχαγωγία της μεγάλης οθόνης εν κινήσει, ενώ η αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού θα του επιτρέψει να παραμείνει το πιο φορητό smartphone με μεγάλη οθόνη στον κόσμο".

Ασυναγώνιστη ψυχαγωγία συνεχώς μαζί σου

Οι τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών Album, Walkman και Movies συνδυάζουν out-of-the-box με υπηρεσίες cloud για να παρέχουν εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο ψυχαγωγίας. Για να αξιοποιούνται στο έπακρο οι ταινίες και τα τραγούδια, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να το αποχωρίζονται ποτέ, το Xperia T2 Ultra συνδυάζει μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά που σκοπεύουν στην ισορροπία μεταξύ της ανάγκης για μεγάλη οθόνη με τη φορητότητα και την αντοχή της μπαταρίας.

Η HD οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας TRILUMINOS του Xperia T2 Ultra εκτείνεται σε απόσταση 2,5 χιλιοστών από τις άκρες του τηλεφώνου. Αυτό σημαίνει ότι έχει η αναλογία της οθόνης προς το τηλέφωνο είναι 73,6% ώστε να αξιοποιεί στο έπακρο το διαθέσιμο χώρο. Επίσης είναι λεπτό (7,6 χιλιοστά) και ελαφρύ (172 ± 1 γραμμάρια ανάλογα με τις διάφορες εκδόσεις) ώστε να χωράει εύκολα στην τσέπη ενός σακακιού.

Οι μεγάλες, φωτεινές οθόνες καταναλώνουν συνήθως πολλή ενέργεια, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα με το Xperia T2 Ultra. Η Sony εξασφάλισε ότι η συσκευή μπορεί να λειτουργεί για μακρά διαστήματα με την ενσωμάτωση ενός αποδοτικού επεξεργαστή και μια μεγάλη μπαταρία 3000 mAh, σε συνδυασμό με το μοναδικό Battery STAMINA Mode της Sony, που απενεργοποιεί αυτόματα λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε για να εξοικονομεί ενέργεια και τις επανεκκινεί όταν τις χρειάζεστε.

Καινοτόμα έξυπνη κάμερα της Sony με κοινωνικές λειτουργίες

Το Xperia T2 Ultra έρχεται με κάμερα 13 megapixel που συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες ψηφιακής απεικόνισης της Sony για να επιτρέπει στους χρήστες να τραβάνε εκπληκτικές εικόνες και, σε συνδυασμό με το νέο οικοσύστημα έξυπνων, κοινωνικών εφαρμογών της Sony, να μετατρέπει την φωτογραφική εμπειρία με smartphone σε κάτι πολύ περισσότερο από την παραδοσιακή απαθανάτιση στιγμιοτύπων.

Το smart social camera επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν πρόσθετες εφαρμογες που επεκτείνουν τη λειτουργικότητα και επαναπροσδιορίζουν το ρόλο της κάμερας. Εφαρμογές που διατίθενται με το λανσάρισμα περιλαμβάνουν:

  • Portrait Retouch: Μετατρέψτε το Xperia T2 Ultra σε ψηφιακό καθρέφτη και πειραματιστείτε με διάφορα εφέ προτού τραβήξετε το τέλειο “selfie"
  • Collage: Σας επιτρέπει να τοποθετείτε απευθείας εικόνες σε δημιουργικά φωτογραφικά κολάζ, με μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, πλαισίων και φόντων
  • Background defocus: Δημιουργήστε εκπληκτικές εικόνες με πλούσιο βάθος, διαχωρίζοντας τα στοιχεία που βρίσκονται στο προσκήνιο και θολώνοντας το παρασκήνιο
  • Timeshift burst: Διασφαλίζει ότι τραβάτε την καλύτερη φωτογραφία κάθε φορά, κάνοντας λήψη 31 φωτογραφιών μέσα σε δύο δευτερόλεπτα προτού και αφού πατήσετε το κλείστρο. Έπειτα μπορείτε να τις ξεφυλλίσετε για να επιλέξετε την τέλεια στιγμή.
  • Sweep Panorama: Τραβήξτε εύκολα πανέμορφες και απρόσκοπτες πανοραμικές φωτογραφίες. Επιλέξτε μια εικόνα και στη συνέχεια κινήστε το τηλέφωνο προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε για να τραβήξετε πανοράματα ευρείας γωνίας.

Xperia T2 Ultra στην καρδιά ενός συνδεδεμένου οικοσυστήματος

Με το πάτημα ενός κουμπιού οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να μοιράζονται μουσική, φωτογραφίες, βίντεο και ταινίες από το Xperia T2 Ultra με ένα ευρύ φάσμα συσκευών της Sony μέσω NFC, συμπεριλαμβανομένων των ηχείων, SmartWatch, ασύρματων ακουστικών και τηλεοράσεων.

Dual SIM χωρίς συμβιβασμούς

Η έκδοση Xperia T2 Ultra Dual προσφέρει μια νέα εμπειρία μέσω της ενσωμάτωσης των τελευταίων τεχνολογιών dual SIM της Sony. Οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν τις δύο κάρτες SIM ανεξάρτητα, με προσαρμοσμένους ήχους κλήσης και εύκολη εναλλαγή SIM με ένα πλήκτρο πριν την πραγματοποίηση κλήσεων ή την αποστολή μηνυμάτων. Η τεχνολογία διαχείρισης dual SIM της Sony επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν τις δύο κάρτες ενεργές ανά πάσα στιγμή και να μη χάνουν ποτέ καμία κλήση, ακόμη και όταν μιλούν σε μια από τις δύο.

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά των Xperia T2 Ultra and Xperia T2 Ultra dual

  • 6” HD display (720p) με TRILUMINOS και Mobile BRAVIA Engine 2
  • Κάμερα 13 MP με Exmor RS
  • 1.1 MP εμπρόσθια κέμερα με Exmor R
  • Πρόσβαση στο “one-touch” οικοσύστημα της Sony με 132 αξεσουάρ που συνδέονται μέσω NFC
  • Επεξεργαστής Snapdragon 400 Quad-core στα 1.4 GHz με 1GB of RAM και 8GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης (με Micro SD slot που προσφέρει δυνατότητα επέκτασης ως 32GB)
  • Ενσωματωμένη μπαταρία 3000 mAh

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 39 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top