Νέα έκδοση του XBOX One τον Ιούνιο, στα $399 χωρίς το Kinect

Η Microsoft εξέπληξε τους πάντες ανακοινώνοντας σήμερα μια νέα έκδοση του XBOX One  η οποία θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου χωρίς να περιλαμβάνεται σε αυτήν το Kinect.

Η τιμή θα είναι στα 399 δολλάρια, 100 δολλάρια χαμηλότερη δηλαδή σε σχέση με την σημερινή πλήρη έκδοση της κονσόλας. Η κίνηση αυτή γίνεται για να έρθει η κονσόλα της Microsoft στα ίδια επίπεδα τιμής με το Playstation 4 που δείχνει να ξεφεύγει στις πωλήσεις.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από τον Phil Harrison ο οποίος δήλωσε οτι η κίνηση αυτή γίνεται για να δώσει εναλλακτική στους καταναλωτές που δεν ήθελαν να επομισθούν το κόστος για την απόκτηση του περιφερειακού. Συμπλήρωσε φυσικά λέγοντας οτι το Kinect παραμένει βασικό κομμάτι της XBOX εμπειρίας και πως όσοι αγοράσουν την καινούρια έκδοση θα έχουν την δυνατότητα να το προσθέσουν στο μέλλον αφού θα κυκλοφορήσει και ξεχωριστά.

Παράλληλα ανακοινώθηκε οτι εφαρμογές όπως το Netflix, το Hulu, το Youtube , θα είναι πλέον διαθέσιμες σε όλους τους κατόχους XBOX και όχι μόνο σε αυτούς με XBOX Live συνδρομή όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο, για να θυμίσουμε και τον περσινό σάλο που έγινε με τις ανακοινώσεις περί DRM, που η Microsoft υπαναχωρεί κάτω από την πίεση της gaming κοινότητας. Το αν αυτό θα ωφελίσει το XBOX One θα φανεί στο προσεχές μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι οτι οδεύουμε προς μια άκρως ενδιαφέρουσα E3.


Stormwatch

"Τρεχάτε ποδαράκια μου..."

"Τρεχάτε ποδαράκια μου..."

voltmod

Ω, ρε φίλε...! Μονόδρομος

Ω, ρε φίλε...! Μονόδρομος ήταν, δεν γινόταν αλλιώς...

z3et

Επιτελους, λιγος

Επιτελους, λιγος ανταγωνισμος. Αντε τωρα να αρχισουν να πεφτουν και οι τιμες προς τα κατω Smile

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 41 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top