H Lenovo ανακοίνωσε δύο νέα επαγγελματικά προϊόντα, το ThinkStation P300 workstation και το tablet ThinkPad 10

Press News

Η Lenovo ανακοινώνει σήμερα, δύο νέες προσθήκες στο προïοντικό της portfolio, ιδανικά για επαγγελματίες χρήστες. Το επανασχεδιασμένο ThinkStation P300 είναι πολύ εύχρηστο με εξαιρετικές επιδόσεις και σε πολύ προσιτή τιμή.

Το 10 ιντσών premium tablet της Lenovo, ThinkPad 10 προσφέρει μια πλήρη PC εμπειρία, διαθέτοντας απαράμιλλη παραγωγικότητα, με μια σειρά business χαρακτηριστικών, ανεξάρτητα από το εργασιακό περιβάλλον.

Το ThinkPad 10 είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που αναζητούν την απόλυτη ευελιξία και συνδεσιμότητα. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και από γυαλί Corning Gorilla, το οποίο προστατεύει την 10 ιντσών full HD οθόνη του ενώ είναι πολύ ελαφρύ, προσφέροντας ενισχυμένη παραγωγικότητα.

Διαθέτει τέσσερα ευέλικτα modes - Tablet, Stand, Laptop και Desktop. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν εξωτερική οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο Compact Bluetooth, συνδέοντάς το με το ThinkPad Tablet Dock ή με USB 3.0 docking station. Επίσης διαθέτει κάμερα 8 megapixel για λήψεις φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ανάλυσης.

"Οι πελάτες αναζητούν μια ευέλικτη συσκευή που προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής τους, προσφέροντάς τους απαράμιλλη παραγωγικότητα είτε βρίσκονται στο γραφείο είτε εν κινήσει", δήλωσε ο Luis Hernandez, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, ThinkPad της Lenovo. "Το καινούργιο tablet, ThinkPad 10 παντρεύει τα βελτιωμένα business χαρακτηριστικά, με ένα μοναδικό multimode σχεδιασμό, ενώ προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις που επιτρέπουν στους χρήστες να εργαστούν, να παίξουν και να δημιουργήσουν σχεδόν παντού. Το ThinkPad 10 είναι ένα πρωτοποριακά ποιοτικό tablet, που προσαρμόζετε ανάλογα με τις ανάγκες σας".

Προσφέρει μια ποικιλία τεχνικών χαρακτηριστικών και αξεσουάρ, ενώ διαθέτει ένα στυλό ψηφιοποίησης που βολεύει στη γραφή, διαθέτει Windows 8.1, ενώ έχει χωρητικότητα μνήμης RAM 4GB και χωρητικότητα αποθήκευσης 128GB. Οι Wireless επιλογές που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένων των 3G/4G LTE εξασφαλίζουν πρόσβαση σε δεδομένα οπουδήποτε, ενώ έχει διάρκεια ζωής, έως και δέκα ώρες.

Διαθέτει διακριτές ασφαλείας TPM (Trusted Platform Module) καθώς και ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ ακόμη διαθέτει βιομετρικό σύστημα προστασίας. Έχει πρόσβαση σε δίκτυο VPN, ανάπτυξη εφαρμογών διαχείρισης και αποτρέπει τους χρήστες από το να εγκαταστήσουν «απαγορευμένα» apps. Επιπλέον, η Lenovo Services προσφέρει μια πλήρη σειρά πακέτων, που περιλαμβάνουν εγγύηση μπαταρίας και προστασία από ατυχήματα.

Το δεύτερο προϊόν που παρουσίασε η Lenovo, είναι το ThinkStation P300. Πρόκεται για ένα Workstation PC που διαθέτει δυναμική σχεδίαση παρέχοντας ταυτόχρονα μια πρωτοφανή ευελιξία. Διαθέτει κόκκινα σημεία αφής και έχει μια προέκταση στο μπροστινό και στο πίσω μέρος για εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση.

Επιπλέον, η μονάδα new FLEX δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσθέτουν μόνο τα στοιχεία που χρειάζονται, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξοικονομούν κόστος. Η μονάδα FLEX υποστηρίζει ένα συνδυασμό μιας εξαιρετικά λεπτής μονάδας οπτικού δίσκου, διαθέτοντας έναν 29 σε 1 media card reader.

"Οι επαγγελματίες χρήστες χρησιμοποιούν εξελιγμένα και ειδικευμένα applications. Το ThinkStation P300 διαθέτει έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή, δυνατότητες γραφικών και πιστοποιήσεις ISV, που επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν εύκολα αυτές τις εφαρμογές", δήλωσε ο Victor Rios, Aντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, της Lenovo Workstation. "Επιπλέον το P300 δίνει τη δυνατότητα μιας επιπλέον δυνατότητας εξειδίκευσης καθώς η μονάδα FLEX, προσφέρει στους πελάτες πραγματικά μοναδικές ρυθμίσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους τους".

"Το νέο P300 διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή, Intel Xeon καθώς και HD γραφικά για επαγγελματικές επιδόσεις" δήλωσε ο Frank Soqui, General Manager of Technical Compute Cloud and Client της Ιntel. "Τώρα οι επαγγελματίες χρήστες που έχουν αγοράσει στο παρελθόν ένα desktop client με hard drives μπορούν να έχουν ένα workstation με προηγμένα γραφικά και μονάδες δίσκων".


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 38 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top