H LG εισέρχεται στην αγορά του fitness με το LG Lifeband Touch και τα LG Heart Rate ακουστικά

Press News

Με την προσδοκία να δείξει στους καταναλωτές ότι ακρίβεια και άνεση δεν είναι απαραίτητο να θυσιάζονται για την επίτευξη μιας τέλειας εμφάνισης, η LG Electronics παρουσιάζει στην αγορά αυτόν το μήνα τις πρώτες συσκευές fitness που μπορούν να φορεθούν.

Το LG Lifeband Touch και τα LG Heart Rate ακουστικά προσφέρουν πρακτικά χαρακτηριστικά και την ακριβέστατη συλλογή και ανάλυση δεδομένων που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή, καθιστώντας έτσι πανεύκολο σε αυτούς που τα φορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης της υγείας τους.

Και οι δύο συσκευές μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με τα περισσότερα από τα σημερινά δημοφιλή smartphones ώστε να δημιουργούν ένα πλήρες σύστημα με πολλαπλά χαρακτηριστικά που μπορεί να φορεθεί.

Το LG Lifeband Touch διαθέτει μια φωτεινή, full-touch OLED οθόνη η οποία προσφέρει εύκολη, άμεση σε πραγματικό χρόνο (real-time) πρόσβαση σε ένα ευρύτατο φάσμα δεδομένων κατάστασης της υγείας, ώστε όσοι τα φορούν να μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδό τους και να προσαρμόζουν ανάλογα τα πρoγράμματα εξάσκησής τους.

Ελαφριά και απλή στη χρήση της, η συσκευή διαθέτει ένα μοναδικό αλγόριθμο με αισθητήρα κίνησης (motion-sensing) που ανοίγει αυτόματα την οθόνη της συσκευής μόλις ο άνθρωπος που την φοράει περιστρέψει τον καρπό του. Το LG Lifeband Touch διαθέτει δύο αισθητήρες — ένα επιταχυνσιόμετρο (ένα όργανο μέτρησης της επιτάχυνσης) τριών αξόνων (triple-axis accelerometer) και ένα όργανο μέτρησης του ύψους (altimeter) — τα οποία συνεργάζονται προκειμένου να δίνουν τα πιο ακριβή δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, το LG Lifeband Touch δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν τις εισερχόμενες κλήσεις τους και τα μηνύματά τους και να χειρίζονται τις μουσικές λίστες στα smartphone τους, ενώ αυτοί που τα φορούν παραμένουν συνδεδεμένοι καθώς συνεχίζουν ανεμπόδιστοι και χωρίς διακοπή την εμπειρία της αθλητικής άσκησης που κάνουν.

Το LG Lifeband Touch είναι συμβατό τόσο με τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS και είναι σχεδιασμένο ώστε να λειτουργεί άρτια με το LG Fitness app αλλά και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές fitness όπως το MyFitnessPal, το Runkeeper και το MapMyFitness. Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία των 90mAh που διαθέτει η συσκευή κρατάει για πέντε μέρες. Αντίθετα με άλλες συσκευές fitness που μπορούν να φορεθούν και που είναι σχεδιασμένες ώστε ένα μέγεθος να ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους (“one size fits all”), το LG Lifeband Touch είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά μεγέθη για να εφαρμόζει απόλυτα και με άνεση σε αυτούς που το φοράνε.

Τα LG Heart Rate ακουστικά είναι σχεδιασμένα να παρέχουν ακριβή δεδομένα ρυθμού της καρδιάς (διακύμανσης του καρδιακού παλμού) με τη μέτρηση του σήματος ροής αίματος στο αυτί, μέσω της τεχνολογίας του αισθητήρα PerformTek ενώ παράλληλα η συσκευή προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου.

Λόγω της μοναδικότητας της φυσιολογίας του αυτιού του κάθε ανθρώπου, αυτοί που φορούν τα LG Heart Rate ακουστικά μπορούν να λαμβάνουν απολύτως ακριβείς μετρήσεις της κατάστασης της υγείας και της φόρμας στην οποία βρίσκονται, αντίθετα με ό,τι ισχύει σε άλλες συσκευές, ειδικότερα όταν αυτές συνδυάζονται με οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα των χρηστών.

Τα LG Heart Rate ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με το LG Lifeband Touch. Ένα ξεχωριστό μενταγιόν με clip προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και στέλνει δεδομένα στο Lifeband Touch ή σε συμβατό smartphone κινητό. Όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή του LG Fitness App, αυτοί που φορούν τη συσκευή μπορούν να λαμβάνουν ηχητικά status updates (ενημερώσεις) που τους πληροφορούν για τη διακύμανση του καρδιακού παλμού τους και το επίπεδο VO2 max (maximal oxygen consumption – μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου) σε πραγματικό χρόνο.

Το λανσάρισμα στις ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου, και στη συνέχεια το LG Lifeband Touch θα κυκλοφορήσει σε βασικές αγορές της Ασίας και της Ευρώπης στις ερχόμενες εβδομάδες. Επιπλέον λεπτομέρειες, που αφορούν στις νέες συσκευές της LG που μπορούν να φορεθούν, θα ανακοινωθούν όταν είναι διαθέσιμες στις τοπικές αγορές.

Βασικά χαρακτηριστικά του Lifeband Touch:

  • Οθόνη: 0.9-inch OLED (128 x 32)
  • Μπαταρία: 90mAh
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.0
  • Μήκος ιμάντα (λουριού): 196 χλστ. (XL) / 181 χλστ. (L) / 166 χλστ. (M)
  • Βάρος: 53.1 γρ. (XL) / 50.1 γρ. (L) / 49.9 γρ. (M)

Βασικά χαρακτηριστικά των Heart Rate Earphones:

  • Μπαταρία: 200mAh
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 3.0
  • Μέγεθος: 46 x 33 x 17 χιλιοστά
  • Βάρος: 26.7 γρ. (Ακουστικά) / 18 γρ. (Μενταγιόν)
  • Άλλα: Κλήση Hands Free, Φωνητική Καθοδήγηση

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 15 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top