Η Sony ανακοίνωσε το νέο Xperia T3, με κομψό σχεδιασμό και οθόνη 5.3 ιντσών

Press News

Η Sony ανακοίνωσε το νέο Xperia T3, ένα τετραπύρηνο smartphone, με μεγάλη οθόνη 5.3 ιντσών, το οποίο διαθέτει πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ είναι ελαφρύ και εξαιρετικά λεπτό.

"Το Xperia T3 έχει δημιουργηθεί με προσοχή στη λεπτομέρεια για όσους ξέρουν να εκτιμούν το διακριτικό design στην καθημερινή τους ζωή. Το Τ3 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από τη Sony -συμπεριλαμβανομένης της κορυφαία τεχνογνωσίας ψηφιακής απεικόνισης και ζωντανής οθόνης HD- μέσα σε ένα κομψό, πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο συνδυασμός αυτής της τεχνολογίας και του σχεδιασμού ανώτερης ποιότητας κάνει το Τ3 να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό", λέει ο Calum MacDougall, Director of Xperia Marketing στη Sony Mobile Communications. 

Σχεδιασμένο με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια
Παρά το γεγονός ότι είναι φτιαγμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, το εξαιρετικά λεπτό Xperia Τ3 ζυγίζει μόλις 148 γραμμάρια, προσφέροντας ελευθερία και ευκολία στην καθημερινή χρήση εν κινήσει. Ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι που «καθρεφτίζει» τον κόσμο γύρω σου. Το T3 έρχεται σε τρία χρώματα: λευκό, μαύρο και μωβ. 

Το ατσάλι που χρησιμοποιείται στο πλαίσιο εξασφαλίζει λεπτό σχεδιασμό και ανθεκτικότητα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και ως κεραία, συνδυάζοντας το σχεδιασμό με τη λειτουργία. Το πίσω κάλυμμα έχει σχεδιαστεί από ματ υλικό, που προσφέρει μια λεπτή και ελαφριά αίσθηση. 

Απολαύστε κάθε χρωματική επιλογή
Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία BRAVIA της Sony, το Xperia Τ3 έχει μια εντυπωσιακή οθόνη υψηλής ανάλυσης 5.3" HD TRILUMINOS for mobile με BRAVIA Engine 2. Το αποτέλεσμα είναι μια οπτική εμπειρία που προσφέρει πιο ζωντανά χρώματα και οθόνη IPS επιτρέποντάς σας να δείτε από οποιαδήποτε γωνία - ιδανική για τη δημιουργία μιας ανώτερης εμπειρίας ψυχαγωγίας εν κινήσει.

Η τεχνολογία μιας κάμερας Sony, στα χέρια σας
Το Xperia T3 προσφέρει όλη την τεχνολογία μιας Cyber​​-shot φωτογραφικής μηχανής και έρχεται με κάμερα 8MP με αισθητήρα εικόνας Exmor RS for mobile, που σας επιτρέπει να βγάλετε εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Το βίντεο HDR σας επιτρέπει να τραβήξετε όμορφες ταινίες, ακόμα και με οπίσθιο φωτισμό. Χάρη στην τεχνολογία SteadyShot, όλες οι φωτογραφίες σας θα βγουν σταθερές και χωρίς παραμορφώσεις.

Υπερ-υψηλή ταχύτητα για καλύτερο σερφάρισμα
Το Xperia T3 υποστηρίζει δίκτυα υψηλής ταχύτητας 4G, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε κάθε στιγμή της ημέρας σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400 1.4 GHz, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου -επεκτάσιμου έως 32GB μέσω microSD- το Xperia T3 έρχεται με γρήγορες επιδόσεις και υψηλής ποιότητας γραφικά. Εκτός από την μπαταρία μακράς διάρκειας 2500mAh, το Battery STAMINA Mode σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την εμπειρία ψυχαγωγίας σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο συνδυασμός του ισχυρού επεξεργαστή, των γρήγορων δικτύων 4G και της εκτεταμένης διάρκειας ζωής της μπαταρίας, δείχνει ότι το Xperia T3 συνδυάζει το στυλ με την δύναμη .

Εντυπωσιακές εφαρμογές

Το Xperia T3 διαθέτει camera apps ειδικά σχεδιασμένες για να ενισχύσουν τον τρόπο που δημιουργούμε και μοιραζόμαστε φωτογραφίες.

  • Social live - Μεταδώστε με live video τις καλύτερες στιγμές σας στο Facebook και λάβετε τα σχόλια των φίλων σας απευθείας στην οθόνη σας.
  • AR effect - Επεξεργαστείτε τις εικόνες σας και προσθέστε τους μια σειρά από διασκεδαστικά εφέ όπως δεινοσαύρους και θαλάσσια εφέ.
  • Timeshift burst - μην φοβάστε ότι δεν θα καταφέρετε να τραβήξετε τη φωτογραφία που θέλετε και θα χάσετε τη στιγμή. Το Timeshift burst βγάζει 31 καρέ μέσα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα. Ξεκινώντας ακόμη και πριν πατήσετε το κουμπί, το Timeshift βγάζει την τέλεια φωτογραφία για εσάς.
  • Creative effects – για να δώσετε στις λήψεις σας μια καλλιτεχνική νότα, εφαρμόστε δημιουργικά εφέ στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας επιλέγοντας από ένα φάσμα φίλτρων. Αλλάξετε τα χρώματα, προσθέστε εικόνες ή εφαρμόστε εφέ καθρεφτίσματος. Όλα τα εφέ διατίθενται σε πραγματικό χρόνο, για να εμπλουτίζετε και να προσαρμόζετε τα βίντεό σας, προσφέροντάς σας ένα μεγάλο πλήθος δυνατοτήτων.
  • Portrait Retouch – Φτιάξτε τα κοντινά σας. To Retouch σας βοηθάει να φαίνεστε πάντα στα καλύτερά σας, με χαρακτηριστικά όπως μακιγιάζ, επιλογή πλαισίου και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να δείτε τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο πριν από τη λήψη της φωτογραφίας για να εξασφαλίσετε ένα φωτογενές αποτέλεσμα.

Η Sony έχει δεσμευτεί για τη συνεχή βελτίωση του πλήθους εφαρμογών κάμερας, με περισσότερες εφαρμογές να γίνονται διαθέσιμες για κατέβασμα και νέες να κυκλοφορούν συνεχώς.

Εύκολη μεταφορά
Το Xperia Transfer είναι μια εξαιρετικά εύκολη, ασφαλής και απλή εφαρμογή που σας βοηθά να μεταφέρετε τις επαφές, τις φωτογραφίες , τους σελιδοδείκτες, τις εφαρμογές, τη μουσική, τα μηνύματά σας και πολλά περισσότερα από την παλιά Android ή iOS συσκευή σας στο νέο σας Xperia T3. Επιπλέον, το Xperia Transfer Mobile2 κάνει την μεταφορά ακόμη πιο εύκολη – δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το PC ή το Mac σας, μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σας άμεσα από κινητό σε κινητό. Η μετάβαση από μια iOS ή Android συσκευή στο Xperia είναι πιο εύκολη και πιο γρήγορη από ποτέ.

 

Το Τ3, είναι η ιδανική επιλογή για όσους δίνουν έμφαση στο στυλ και αναζητούν ένα τηλέφωνο που συνδυάζει τον ιδιαίτερο σχεδιασμό με την τεχνολογία – το νέο Xperia T3 κυκλοφορεί παγκοσμίως τέλη Ιουλίου 2014.

Το Sony Xperia T3 διαθέτει οθόνη 5.3 ιντσών Triluminos με Bravia Engine 2 ανάλυσης 720p (277ppi). Εξοπλίζεται με Snapdragon 400 SoC της Qualcomm (τετραπύρηνο, 1.4GHz, Adreno 305 GPU), 1GB RAM, 8GB storage (microSD έως 32GB) και επιπλέον κάνει χρήση των τεχνολογιών WiFi, Bluetooth 4.0, DLNA, NFC, GPS ενώ είναι συμβατό με 4G LTE δίκτυα (Cat.4). Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4 KitKat. Οι διαστάσεις του είναι 150.7 x 77 x 7.0 χιλιοστά και ζυγίζει 148 γραμμάρια.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 26 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top