Αποκλειστική συνεργασία για τη διάθεση των Lenovo κινητών στην ελληνική αγορά από την WestNet Distribution

Press News

Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών Πάνου Γερμανού, και η Lenovo, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως, ανακοινώνουν την είσοδό τους στην αγορά συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσα από μία αποκλειστική συνεργασία που προβλέπει τη διανομή των κινητών συσκευών Lenovo από τη Westnet.

Μέσα από τη συνεργασία, η Westnet Distribution επεκτείνεται στον τομέα των mobility προϊόντων με στόχο να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη των μεριδίων της Lenovo στο χώρο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας, όπου πρόκειται να εισέλθει τον Σεπτέμβρη.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί εξέλιξη της σχέσης των δύο εταιρειών η οποία ξεκίνησε ένα χρόνο πριν, στον τομέα του mobility με την αποκλειστική διανομή των tablets της Lenovo στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία λειτούργησε αποτελεσματικά με το μερίδιο της Lenovo στα tablet σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία IDC να ανέρχεται στο 13,3% για το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Ο καταλυτικός ρόλος της Westnet Distribution στην αύξηση του μεριδίου της Lenovo οδήγησε στη δεύτερη αποκλειστική συνεργασία των δύο εταιρειών επισφραγίζοντας την εμπιστοσύνη ενός παγκόσμιου ηγέτη στην τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητα της Westnet Distribution.

Η LENOVO, η εταιρία σε Personal PC στον κόσμο και σε smart connected συσκευές εισέρχεται και στην αγορά των συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Η πολυβραβευμένη εταιρία που διακρίνεται για την καινοτομία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, μεταφέρει τις ίδιες αξίες στη σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας που θα λανσάρει στην ελληνική αγορά δήλωσε ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης, Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο και προσέθεσε: «Τα κινητά τηλέφωνα της Lenovo έρχονται στην ελληνική αγορά τον προσεχή Σεπτέμβρη και είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν όλες τις ανάγκες των χρηστών που απαιτούν πλέον από το κινητό τους υψηλές τεχνολογικά επιδόσεις και υψηλή απόδοση ωφέλειας σε σχέση με την τιμή. Μέσα από τη συνεργασία μας με τη Westnet προσδοκούμε ότι θα πετύχουμε γρήγορα πολύ καλή τοποθέτηση σε όλη την αγορά και θα κατακτήσουμε μερίδια και στον τομέα των συσκευών κινητής

O Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet Distribution κ. Χρήστος Καλογεράκης δήλωσε σχετικά «Η Westnet Distribution με συνέπεια και συνέχεια στο επιχειρηματικό της πλάνο, εξελίσσεται, προσαρμόζεται στα δεδομένα της αγοράς, υλοποιεί αποκλειστικές συνεργασίες, διευρύνει το πελατολόγιο και τις προϊόντικές της κατηγορίες στοχεύοντας σε κερδοφόρες αγορές. Διαγράφει έντονα αναπτυξιακή πορεία η οποία αποτυπώνεται και στα οικονομικά αποτελέσματα του 2014. Η συνεργασία με τη Lenovo αφενός μας τιμά και αφετέρου σηματοδοτεί μια νέα εποχή η οποία μας βρίσκει αναδιοργανωμένους και έτοιμους για νέες προκλήσεις. Το νέο τμήμα Mobility έχει στόχο την κεφαλαιοποίηση από την πλευρά των πελατών μας της άριστης σχέσης και συνεργασίας της εταιρείας με όλες της αλυσίδες λιανικής και τους operators».

Η εξειδικευμένη γνώση των στελεχών της Westnet Distribution που διασφαλίζει τη σωστή διανομή και προώθηση των προϊόντων των πελατών της, εκτιμάται ότι θα συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη μεριδίου της αγοράς και στο χώρο των κινητών τηλεφώνων για τη Lenovo. Παράλληλα, η ενίσχυση της έμπειρης ομάδας της Westnet Distribution με τα super geeks τα οποία επικεντρώνονται στην μελέτη των εξελίξεων και των τάσεων της αγοράς, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη διείσδυση της Lenovo στη νέα αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η LENOVO, η No1 εταιρία προσωπικών υπολογιστών στον κόσμο είναι μια εταιρεία που διαθέτει πραγματικά καινοτόμα προϊόντα που διακρίνονται για την αντοχή τους, τα specifications, innovation και το design τους. Μόνο το 2014 έχει αποσπάσει 6 διακρίσεις για τους τομείς του manufacturing (Manufacturing Leadership Award), του design (Two Red Dot “Best of the Best” Design Awards και Design Oscar με iF Design Gold Award) και της καινοτομίας (Yoga Tablet Gold Edison Award as Most Innovative Computing Solution και Edison Awards Finalist for Pioneering Personal Technology Innovation).


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 49 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top