Από τα μέσα Ιουλίου στα ελληνικά καταστήματα το Nokia Lumia 930

Press News

Το Microsoft Devices Group παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το Lumia 930 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1. Η νέα συσκευή συνδυάζει μοναδικά τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Microsoft και της σειράς Lumia προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία λήψης video και απεικόνισης φωτογραφιών.

Το Lumia 930 ενσωματώνει μία πλούσια σουίτα εφαρμογών και υπηρεσιών. Είναι μία καλοσχεδιασμένη συσκευή με μεταλλικές λεπτομέρειες. Παράλληλα προσφέρει πρόσβαση σε άλλα αρχεία όπως φωτογραφίες και videos μέσω του συγχρονισμού με PC, tablets καθώς και με συσκευές Xbox και Windows Phone.

  • Η crystal clear Full HD AMOLED οθόνη των 5 ιντσών επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές, ταινίες ή video clips κάθε στιγμή ενώ εξαιτίας της μπαταρίας των 2420 mAh και της ενσωματωμένης τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης, δε χρειάζεται να ανησυχούν μήπως τελειώσει η μπαταρία.
  • Η προηγμένης τεχνολογίας κάμερα PureView 20MP με optical image stabilization και οπτικά ZEISS υψηλής ποιότητας υποστηρίζει τη λήψη και την προβολή εκπληκτικών φωτογραφιών γρήγορα και εύκολα.
  • Με την καινοτόμο εφαρμογή Nokia Camera with Living Images οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν κίνηση σε στατικές φωτογραφίες. Ταυτόχρονα apps απεικόνισης όπως τα Nokia Storyteller, Nokia Creative Studio και Nokia Refocus προσφέρουν ακόμα περισσότερα επίπεδα δημιουργικότητας.
  • Με τέσσερα μικρόφωνα υψηλής απόδοσης και τη λειτουργία Rich Recording, το Lumia 930 προσφέρει λήψη HD video με ανεπανάληπτο ήχο και δυνατότητες surround sound capture και playback.
  • Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 2,2 GHz Qualcomm Snapdragon 800 κάνει ακόμα πιο γρήγορες και πλούσιες δραστηριότητες όπως το Xbox gaming, η λήψη φωτογραφιών και η επεξεργασία video.
  • Το νέο λογισμικό SensorCore προσφέρει low power αναγνώριση κίνησης βοηθώντας τους χρήστες να παρακολουθούν τις δραστηριότητές τους καθημερινά χωρίς να χρησιμοποιούν την ισχύ της μπαταρίας των 2420 mAh - ιδανικό για γυμναστική και εξερευνήσεις μέσω εφαρμογών όπως η Bing Health and Fitness.
  • Ενσωματωμένα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων των one swipe ειδοποιήσεων του Action Centre, το νέο πακέτο Microsoft Enterprise καθώς επίσης και τα Microsoft Office, OneDrive, Nokia Camera, HERE Maps και τέλος το Drive+, καθιστούν το Lumia 930 μία εξαιρετική συσκευή τόσο για την εργασία όσο και για την ψυχαγωγία των χρηστών.

«Στη σημερινή εποχή, η οποία διατηρεί έντονα τα στοιχεία της κοινωνικής δικτύωσης, η λήψη video και ο διαμοιρασμός τους είναι πιο σημαντικά από ποτέ» δήλωσε ο Λάμπρος Ζολώτας, επικεφαλής πωλήσεων του Microsoft Devices Group για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ. «To Lumia 930 συνδυάζει τα συναρπαστικότερα χαρακτηριστικά της Microsoft και της σειράς Lumia, προσφέροντας τεχνολογία αιχμής για μια μοναδική εμπειρία λήψης video και απεικόνισης φωτογραφιών».

To Lumia 930 αναμένεται στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιουλίου με εκτιμώμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 599€. Θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Nokia Lumia 930:

  • Οθόνη: 5 ιντσών AMOLED (1920 x 1080 pixels, 441ppi)
  • Chipset: Qualcomm Snapdragon 800 στα 2,2Ghz
  • Μνήμη: 32GB αποθηκευτικός χώρος, 2GB RAM
  • Κάμερα: Πίσω 20 Megapixel, με OIS και διπλό LED flash / εμπρός 1,2 Megapixel
  • Μπαταρία: 2420 mAh
  • Διαστάσεις: 137 x 71 x 9,8 χιλιοστά
  • Βάρος: 167 γραμμάρια
  • Λειτουργικό: Windows Phone 8.1
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, 3G, 4G LTE, NFC
  • Χρώμα: Bright Orange, Bright Green, White, Black
  • Άλλα: FM Radio, δωρεάν χάρτες πλοήγησης HERE Maps, GPS (A-GPS και Glonass), ασύρματη φόρτιση

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 39 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top