Νέο Gaming PC για stream

Quickener

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2015

Καταχωρήσεις: 5

Καλησπέρα παιδιά, και καλή χρονιά.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα gaming pc, με σκοπό σε σύντομο χρονικό διάστημα το streaming σε παιχνίδια όπως το lol, dota2 lineage και hearthstone κλπ με κυριότερο το πρώτο.

Είμαι ανάμεσα σε αυτό: http://www.e-shop.gr/innovator-gamer-fx-6300-tft-22-me-windows-8-p-PER.9... και αυτό: http://imagizer.imageshack.us/a/img661/8307/Kq2XHK.png .

Οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο και λοιπά παρεμφερή υπάρχουν και είναι τα standar της microsoft (η οθόνη είναι LG flatron 19'') αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε καινούρια αν αξίζει το συνολικό κόστος.
Σκοπός που είναι το να έχω ένα ικανοποιητικό fps στο gaming (80-90 στο lol) αλλά να μπορώ να έχω ανοιχτά τα απαραίτητα εργαλεία του stream μου (obs, spotify κ.α.). Δεν με ενδιαφέρει το να παίζω σε very high γραφικά αλλά θα προτιμούσα τα στοιχεία που ζητάω να μην βρίσκονται ούτε στο very low, μιας και υπολογίζω έντονα και στην φθορά του χρόνου.
Μπορείτε να μου πείτε τι ποιότητα εικόνας (fps ) θα έχω σε αυτά τα παιχνίδια έστω και στο περίπου και αν (ανεξαρτήτως ping μιας και έχω vdsl) το stream που θα φτιάξω έχει αξιοπρεπή εικόνα;

Αν έχετε κάποια άλλη αντίστοιχη επιλογή σε αυτό το εύρος χρημάτων και από καταστήματα που κάνουν build ένα pc ευχαρίστως να την ακούσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Καλησπερα και χρονια πολλα.

Το 1ο συστημα δεν μου το εμφανιζει, το 2ο δεν ειναι κακο αλλα νομιζω εχεις βαλει καποια στοιχεια που ειναι αχρειαστα (εκτος και αν δεν αναφερεις κατι). Πχ το blu-ray drive και η discrete καρτα ηχου. Το budget ειναι στα 600€;


Quickener

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2015

Καταχωρήσεις: 5

http://www.e-shop.gr/innovator-gamer-fx-6300-tft-22-me-windows-8-p-PER.9...

Το ξαναέβαλα μίας και δεν με αφήνει να κάνω edit.

Το blue ray είναι καθαρά για προσωπική χρήση μίας και θα υπάρχουν φορές που θα το συνδέω με το home cinema.
Τώρα για την κάρτα ήχου δεν έχω πρόβλημα να αφαιρεθεί απλά ήθελα κάτι καλύτερο από τον απλό ήχο. Αν αυτή η προσθήκη μειώνει την απόδοση του pc εννοείται πως θα αφαιρεθεί.

Ναι το budget έχει ως max τα 600€. Αν υπάρχει καμία καλύτερη πρόταση εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτη!


Manas

Κατάσταση:

Εγγραφή: Νοε 2013

Καταχωρήσεις: 208

Οριστε τι θα σου προτεινα εγω στα 598,9€ (χωρις ομως την καρτα ηχου και το blue ray...)

Κουτι
Τροφοδοτικο
Μητρικη
Επεξεργαστης
Μνημη RAM
Καρτα Γραφικων
Σκληρος Δισκος
Εξτρα Ανεμιστηρας

Θα σε καλυψει σιγουρα σε ολες τις απαιτησεις σου (gaming και streaming) καθως και πιστευω θα αντεξει στο χρονο οπως ζητας στην αρχη... Τωρα εαν θελεις οπωσδηποτε το blue ray και την καρτα ηχου, μπορεις να πεσεις σε αποδοσεις για να τα βαλεις, ή να περιμενεις και να τα βαλεις αργοτερα.
Μια οικομικη καρτα ηχου που τυχαινει να χρησιμοποιω εγω και να με εχει καλυψει πληρως ειναι αυτη (στο eshop.gr δεν υπαρχει πλεον, γι αυτο εβαλα τη φθηνοτερη που βρηκα στο skroutz)


Quickener

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2015

Καταχωρήσεις: 5

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.
Πολύ ωραίο το προτεινόμενο σύστημα αλλά μάλλον στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα windows. Αν πάλι είναι μέσα στο ποσό πάει για insta buy! Tongue


Manas

Κατάσταση:

Εγγραφή: Νοε 2013

Καταχωρήσεις: 208

Ναι, οντως δεν περιλαμβανονται τα windows στην τιμη (598,9€) αλλα και στη δικη σου συνθεση απο visionstudio η τελικη τιμη βγαινει 750+ € μαζι με windows, blye-ray και καρτα ηχου. Γι αυτο το λογο δεν τα εβαλα στην παραπανω...
Απο την αλλη, εαν εχεις καποιον που μπορει να στα "περασει" γλιτωνεις τα 100€ Tongue


back to top