Αναβαθμιση Pc για απλο Gaming με χρηματα εως 350 ευρω

kwninaCemi

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιουλ 2014

Καταχωρήσεις: 2

Εμ γεια σας ειμαι λιγο ασχετη με αυτα , για αυτο θα ηθελα να παρω την γνωμη σας σχετικα με το αν μπορω να κανω αναβαθμιση ωστε να παιζω τα παιχνιδια που θελω (Lol, κυριως Minecraft) , μηπως μπορω να χρησιμοποιησω και τιποτα απο τον υπολογιστη που εχω ηδη , ή αν χρειαστω να αλλάξω τα παντα και να παρω καινουριο.

Λοιπον εχω τα εξης χαρακτηριστικα :

Επεξεργαστης : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
Καρτα Γραφικων : NVIDIA GeForce 7300 GS
ram : 1.6 GB
Λογισμικο : Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
αναλυση maximum : 1280 x 1024
DVD/CD :HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10 ATA Device

Επισης θα ηθελα να προσθεσω για καποιο λογο , δεν μπορω να εγγραψω φωνη και εχω συνδεσει πολλα ακουστικα με μικροφωνα , ή σκετα μικροφωνα , και πάλι δε μπορω. Εχω προσπαθησει με καμερα που εχει ενσωματομενο μικροφωνο και παλι τιποτα. Λείπει κάτι προφανώς κάποια κάρτα; Αν και καρτα ηχου εχω , δε ξερω τι προβλημα εχει.

και εχω σκληρο δισκο 149GB(τα οποια ελευθερα ειναι 75GB για καποιον λογο και δε ξερω,καθομαι ψαχνω αλλα βιντεο,εγγραφα, εικονες πιανουν μονο 15,5 GB,μουσικη δεν εχω καθολου, προγραμματα δε πιανουν και τοσο πολυ χωρο σιγουρα ) , αλλα θα προτιμουσα να το αλλαξω με 500GB ή 1TB(αν και μ φαινεται υπερβολικα μεγαλο) , για φωτογραφιες βιντεο , και διαφορα προγραμματα οπως Vegas Pro 12,Gimb , και διαφορα αλλα μικρο προγραμμα , που θελω να βαλω μTorrent κ.α. κυριως αυτα.

Σιγουρα πρεπει να αλλαξω ram , ίσως επεξεργαστη , το λειτουργικο θα ηθελα το ιδιο , δε θα ηθελα την αναβαθμισμενη εκδοση ! Θα ηθελα τη βοηθεια σας παρακαλω , να μου πειτε εαν χρειαζομαι τιποτα καινουριο και τι , και αν γινεται να τα παω σε καποιον ειδικο να τα συναρμολογησει (γιατι και με αυτο παλι ασχετη ειμαι Tongue ).

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Περιμενω απαντηση σας .


Manas

Κατάσταση:

Εγγραφή: Νοε 2013

Καταχωρήσεις: 208

Το καλυτερο που μπορω να σου προτεινω σε αυτα τα χρηματα ειναι το παρακατω:

Κουτι
Τροφοδοτικο
Μητρικη
Επεξεργαστης
Μνημη RAM
Σκληρος Δισκος
DVD
Εξτρα ανεμιστηρας

Συνολο: 345,22€

Υπαρχει η δυνατοτητα να εγκαταστησεις μονη σου τα windows; Ή εστω, να βρεις καποιο γνωστο σου να σου τα εγκαταστησει; Γιατι, για να αγορασεις παλι το λειτουργικο, θα πρεπει να δωσεις 100€ (οχι οτι θελω να σε προτρεψω να πας σε πειρατικο βεβαια).
Κατα τα αλλα, το συστημα παραπανω θα μπορει να τρεξει ολα οσα ζητας και ειναι και "ανοιχτο" σε μελλοντικες αναβαθμισεις.


kwninaCemi

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιουλ 2014

Καταχωρήσεις: 2

Μονη μου σιγουρα δε μπορω να εγκαταστησω τα windows δυστυχως ,μπορει να βρω κανεναν γνωστο αμα ειναι για να με βοηθησει , σε ευχαριστω παρα πολυ!


back to top