Αποζημίωση 300.000 ευρώ για την «ζαρντινιέρα»

Mind of Loop

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2010

Καταχωρήσεις: 149

Διάβασα την είδηση :

Το ποσό των 300.000 ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ως αποζημίωση στον Κύπριο φοιτητή, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού… από μία ζαρντινιέρα.

Ο Αυγουστίνος Δημητρίου είχε υποβάλει αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου, ζητώντας αποζημίωση 1 εκατομμυρίου ευρώ ως ηθική βλάβη για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από αστυνομικούς το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 2006.

Το ελληνικό Δημόσιο αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, η οποία έρχεται λίγες ημέρες πριν ο Κύπριος φοιτητής καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου (12 Aπριλίου), γιατί… αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του στην πλατεία Συντριβανίου, γρονθοκοπώντας αστυνομικούς!http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=119196&cid=4

Kαι εκνευρίστηκα με δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι πως εγώ και εσείς θα πληρώσουμε τα λάθη ή τις παραλείψεις κάποιων δημόσιων υπαλλήλων,δεν είναι η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό.
Αλλά κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό.Δεν φτάνει μόνο η πειθαρχική τιμωρία.

Το δεύτερο είναι πως το δημόσιο θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.
Δηλαδή θα ζητήσει να μην πληρώσει στον φοιτητή την ζημιά που του προξένησε, έχει το δικαίωμα να το κάνει αλλά είναι ηθικό απέναντι στην κοινωνία που το παρακολουθεί;

http://www.youtube.com/watch?v=yuIak-VnY_0


eve
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 8449

Αυτό που θα με ανυσηχούσε περισσότερο θα ήταν να δώ τον Κούγια δικηγόρο των ελαφροχέρηδων μπάτσων. Crying Είναι ανήθικο και το λέω με σιγουριά. Ανήθικο για τον ισχυρισμο της φονικής ζαρντινιέρας, ανήθικο για τα όσα ακούστηκαν, ανήθικο για έναν φοιτητή που κατά τους ισχυρισμούς τους, αντέδρασε στο ξύλο (ναι δεν το ήξερα να σε δέρνουν και εσυ να λές, πιο αριστερά, κάτω απο το πλευρό σας παρακαλώ) ανήθικο για την εικόνα του ξυλοδαρμού που καταγράφηκε απο κάμερες και το είδαμε όλοι. Και λίγα ζητά το παλικάρι.

____

"Οι άνθρωποι που δεν συμπαθούν τις γάτες, στην προηγούμενη ζωή τους, μάλλον ήταν ποντίκια"


Turrican

Κατάσταση:

Εγγραφή: Όκτ 2009

Καταχωρήσεις: 58

Παντως ετρωγα ένα χερι βρωμοξυλο για 300 χιλιαρικα...


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Φθινοπωρο του 2006 επεσε το ξυλο, ανοιξη του 2010 "δικαζουμε" εμεις...

we frikin rule Party

Stare

Spoiler: Highlight to view
Συμφωνω με Turrican btw Tongue


jimmyskaravelas

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2010

Καταχωρήσεις: 193

Turrican wrote:
Παντως ετρωγα ένα χερι βρωμοξυλο για 300 χιλιαρικα...
Star
Τι κουφό πάντως, και δέρνουνε και πληρώνονται και η ζημιά τους χρεώνεται και στους ίδιους που τις έφαγαν.(Εντάξει τώρα είναι κύπριος ο φοιτητής αλλά αν ήταν έλληνας; )
Ωραία δουλειά κάνουν. Shock


back to top