Ασύρματο σετ πληκτρολόγιο ποντίκι

jorikos

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιουν 2010

Καταχωρήσεις: 2

Καλησπερα, θελω να αγορασω ασυρματο πληκτρολογιο - ποντικι για να χειρίζομαι το laptop που ειναι συνδεμενο στην tv. Ποιος θα με βοηθήσει?(αρχαριος)


johny.xmarks

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μάι 2009

Καταχωρήσεις: 116

Ωραίος. Αλλά ειλικρινά δεν χρειάζεσαι βοήθεια..."δοκιμάζω και διαλέγω" είναι το θέμα. Πήγαινε σ'ένα μαγαζί, διάλεξε bluetooth mouse και ΚΒ, δες αν μπορείς να τα δοκιμάσεις, για να δείς ποια σε βολεύουν, αλλιώς με το μάτι. Πάνω κάτω ό,τι και να πάρεις καλό θα είναι...

____

"Character is like a tree and reputation is like its shadow. The shadow is what we think of it; the tree is the real thing."


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Μια μικρη συμβουλη, ΜΗ παρεις "φθηνιαρικα" (να 20 ευρο, ακομα και μαρκα). Δεν θες να τα βαλεις με αυτα, σιγουρα θα κερδισουν σπαζοντας σου τα νευρα (προσωπικη πειρα). Δεν εννοω αν κατι ειναι σε προσφορα βεβαιως.

Ως προς την επιλογη, οτι σου ειπε ο johny, πρεπει να τα δεις απο κοντα αυτα Smile


voltmod
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Δεκ 2008

Καταχωρήσεις: 2764

Αφού είναι για το laptop που είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση, λογικά θα κάθεσαι απέναντι, ας πούμε στον καναπέ. Θέλεις κάτι μικρό σε μέγεθος υποθέτω (για να μην πιάνει και χώρο και να μην... φαίνεται πολύ), που να μπορείς εύκολα να το χειρίζεσαι είτε τοποθετώντας το στο τραπεζάκι, μπροστά από τον καναπέ (αν έχω σωστή εικόνα αφού υποθέτω για την διαρύθμιση) είτε στα γόνατα σου.

Μερικές ιδέες είναι οι εξής:

Turbo-X Media Center Trackball (διαθέτει trackball και έτσι δεν χρειάζεσαι ποντίκι)

Μία καλή ιδέα είναι το Microsoft Arc keyboard το οποίο δοκιμάσαμε και εδώ και είναι ιδιαίτερα μικρό σε μέγεθος και βολικό. Απλώς θα χρειαστεί να προμηθευτείς και ένα επιπλέον ασύρματο ποντίκι.

Αν κοιτάζεις για σετ, που είναι λογικό, μπορείς να δεις τα: Microsoft Wireless Desktop 3000 Bluetrack αλλά και το εξαιρετικό Logitech DiNovo Media Desktop Laser. Το δεύτερο έχει διπλάσιο κόστος αλλά προσωπικά για εμένα είναι εξαιρετικό.

____

Γιώργος Ιωσηφίδης


georgek
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 625

Αν το θέλεις μόνο για τα media center, γιατί δε παίρνεις ένα τηλεκοντρόλ?

____

Από όσα "μετράνε"δεν μπορούν να μετρηθούν όλα, και από όσα μπορούν να μετρηθούν "δεν μετράνε" όλα.


back to top